Vaksinen til tross, ny smitterekord i Norge onsdag 4575 nye smittetilfeller -mer enn 6100 smittet på to døgn

Hele 4575 nye smittetilfeller ble registrert i Norge onsdag. Dette tallet er det høyeste tallet på nyregistrerte smittede som er registrert i Norge noensinne. En rekke byer opplever nå nye smitterekorder og på tross av at flertallet av folket både har fått to og tre doser “vaksine”, har smittetrykket aldri vært verre enn nå. En av årsakene til at dagens tall er sjokkhøye, var at det tirsdag bare ble registrert 1530 nye smittede pga driftsproblemer hos Norsk helsenett. Om vi fordeler antall ny-registrerte smittede over to dager, ble det da i snitt registrert 3052 begge dager. Dette er uansett også rekord og det er først nå Corona-situasjonen begynner å ligne på en pandemi. Det store spørsmål er ikke om det vil komme nye tiltak, men mer hva slags tiltak regjeringen blir presset til å vedta.

Flere kommuner snakker åpent om å ta i bruk Corona-passet, blant annet vil det være tema i bystyret i Kristiansand.  Med økende smitte vil det også bli økende krav om nye tiltak. Onsdagens sjokktall viser at smitten nå er ute av kontroll. Myndighetenes løsning er ennå vaksine og atter vaksine. Dette på tross av at Espen Nakstad er tydelig på at det er eldre fullvaksinerte og unge fullvaksinerte som blir mest alvorlig syke og som nå fyller opp sykehusene,

14 tanker om “Vaksinen til tross, ny smitterekord i Norge onsdag 4575 nye smittetilfeller -mer enn 6100 smittet på to døgn

 1. Det er influensa. Nesten ingen dør av den såkalte coronaen. Positive PCR tester er harmløs. Mange får ikje symptomer og de fleste får snufs noen dager. Hele denne falske pandemien er en løgn Hoax. De snakket ikke om dødsfall lenger men bare om harmløs smitte. Det er massepsykose basert på en nøye planlagt løgn.

  3
  1
  • Ja Z _ er det ikke fantastisk flott for ekte kristne å se Bibelens endeprofetier gå i oppfyllelse så det suser hver eneste dag!! Det kan simpelthen ikke bli bedre! Takk kjære Gud for at det snart er “så åndelig ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”! For dette baner veien for “en ny jord der rettferdighet bor”!

   1
   1
  • Det er mulig at pandemien er en hoax og at alle PCR-testene er falske.

   Nå viser det seg likevel at en viss prosent av de som er påvist smittet med falske PCR-tester havner på sykehus. Noen av disse ser ut til å bli alvorlig syke.
   Da burde jo noen fortalt legene og sykepleierne at de må slutte å fylle opp intensivavdelingene med folk som ikke er syke.

   Og om folk er smittet eller ikke betyr lite i seg selv. Men når vi får mange som har en positiv “falsk” PCR-test ser det også ut til at vi får mange syke. Hva tenker du vi skal gjøre med det?
   Dersom testene er falske og upålitelige så kan vi jo slutte å teste. Eller? Vil folk slutte å bli syke også da?

   Poenget er at testene – falske eller ekte – gir en indikasjon på hvor mye smitte som er ute i befolkningen. En prosentandel av disse vet vi vil havne på sykehus. Det gjør at sykehusene kan rydde plass til deg eller meg dersom smitten skulle nå oss.

   Så nei, de teller ikke bare antall positive og døde. De er bekymret for sykehuskapasiteten.

   “Unge blir ikke lagt inn på sykehus. ”
   Da hørte du ikke hva Nakstad sier i intervjuet over.

   1
   1
  • Stor takk til ateisten Qanon for at han oppfyller profetiene:

   “Da skal dere atter se forskjell på de som tjener Gud og de som ikke tjener Gud”.

   1
   2
  • Ja,
   når man ikke finner gode motargumenter så “skyter man heller budbringeren”.

  • Qanon er en satans tjener , det bør der ikke være tvil om.
   Det Nakestad i praksis sier i dette intervjuet er at mange friske unge blir alvorlig syk av vaksinen og noen dør av den.
   Sannsynlig er dette en underdrivelse fra Nakestad side og jeg er redd med tiden vil dette bare vise seg å være toppen av isfjellet og egentlig enda mindre en toppen.
   Norske stat har startet og ta livet av norsk ungdom, for å si det sånn de dypeste dypet i helvetet er reservert for disse folkene som medvirker til dette.

   1
   2
  • Det Nakstad sier er at også yngre som er fullvaksinert blir veldig syke og dør (av covid). Han sier ikke at de blir syke eller dør av vaksinen.

  • Qanon er beviser du til fulle at du er en kverulant ..
   Jeg vet god hva Nakestad sa.

   Han så at det var spesielt 2 grupper som utkystaliserte seg når det gjaldt det og bli veldig syke av covid , det var veldig gammle som var vaksinert og unge som var fullvaksinerte også noen av disse hadde svakt immunforsvar, blant disse gruppene ble mange veldig syke , et er ogsp dødsfall.

   Nakestad sa ikke at unge uvaksinerte uvaksinerte ble veldig syke og døde av covid smitte , han sa heller ikke at det kun gjaldt unge fullvaksinerte med dårlig immunforsvar.

   I praksis så betyr dette at vaksinen forårsaker ett mye alvorligere sykdoms forløp for dem som får covid.

   Da sier han i PRAKSIS ( som du Qanon som den satans tjener du er , unnlot å nevne jeg skrev ) at folk blir syke og dør av vaksinen.

  • Poenget mitt var at du trekker konklusjonen alt for langt.
   Det bllir omtrent som å si at alle som ble syke hadde spist egg søndagen før.

   Ja, de var vaksinert.
   Ja, de var unge.
   Men det er å trekke det alt for langt å si at de ble alvorlig syke fordi de var vaksinert. Det er selvfølgelig en mulighet for at det stemmer, men å trekke den konklusjonen basert på ordene til Nakstad er å trekke det for langt.

  • Qanon, har Nakestad virkelig sagt ?
   Det er egentlig hva du sier og når det selv Nakestad sier ikke passer med dit narativ, så sier du at jeg ikke må tro på han ..
   Du er om mulig verre en myndighetene i streben etter å forsvare rotte giften fra helvete

  • Ja, har han virkelig sagt?
   Noen ganger er det et fornuftig spørsmål å stille seg.

   (vi stopper der)

  • Ja , Nakestad har virkelig sagt mye løgn på vegne av denne verdens makter og myndigheter, akkurat som deg Qanon.

 2. Hvor er disse årlige 900-1400 døde av influensa. Nakstad lyver. Unge blir ikke lagt inn på sykehus. Det er gamle mennesker. Problemet er at før 2020 snakker man ikke om døde og syke. Massepsykosen går ut på at ingen døde av noe som helst før coronaen, mens nå teller de alle positive og døde. Man har skapt en falsk pandemi basert basert på falske positive tester som ikke påviser klinisk sykdom.

  • Hei Z , det Nakestad sier her er ikke mindre en sjokkerende, han sier att spesielt mange unge fullvaksinerte blir veldig syke også er det noen av dem med dårlig immunforsvar, dvs at mange av dem er frisk og rask ungdom som har tatt 2 doser vaksine.
   Egentlig så kunne han like gjerne sagt at mange unge blir alvorlig syke av vaksinen og noen dør også av den.
   For synes du ikke det er litt merkelig at de unge som ikke har tatt vaksine, ikke blir alvorlig syke og dør.

   Når Nakestad kan si dette på tv og det ikke blir ramma skrik i befolkningen og sterke reaksjoner, så forteller bare det hvor masse psykotisk folk har blitt , vi lever i en veldig farlig tid , men den som har Jesus er trygg.

Det er stengt for kommentarer.