Black Lives Matter aktivist tar til orde for å rive ned statuer av den hvite Jesus

Den mest fremtredende borgerrettighetsaktivsten og frontfigur for Black Lives Matter tar nå til orde for å ødelegge statuer og maleri av Jesus må rives ned. I følge den venstreliberale borgerrettighetsaktivisten representerer statuer av hvite europeiske Jesuser en form for hvitt overherredømme. I følge Shaun King er slike statuer noe som må rives ned da de representerer en form for hvitt overherredømme, og han legger til at de alltid har gjort det. Black Lives Matter som representerer lovløshet og anarki har ett eneste mål. Rive bort den kristne arven

“Dette er lederen av ′′ Black Lives Matters.. og dette er
hva de vil ha:;Shaun King, den kontroversielle Black Lives Matter-aktivisten kjent for å presse falske påstander, ba om ødeleggelse av Jesus Kristus-statuer og kristne kirker for deres skildring av den ′′ hvite ′′ hellige familie, som kongen argumenterte er former for ′′ hvit overherredømme ′′ og ′′ rasistisk propaganda ′′ som promoterer undertrykkelse,” sier Else Berner.

Activists Come For “White Jesus”

5 tanker om “Black Lives Matter aktivist tar til orde for å rive ned statuer av den hvite Jesus

 1. Vi ser alle hvor dette bærer hen.
  Åndelige blindebukker har i ukevis gått løs på Kjell og Søkelys fordi Søkelys raskt tok avstand fra Black Lives Matter. Når vi nå ser fruktene av Black lives matter og alt hva disse har skapt av ondskap, ser vi at Søkelys rett har bedømmet situasjonen.
  Religiøse klovner og åndelige blindebukker har slengt de styggeste kommentarene mot Søkelys og det krever rygg å stå opp mot hetsen og beskyldningene fra religiøse blindebukker med ømme liktær.
  Det finnes heldigvis ennå kristne som har åndens lys over tiden vi lever i, selv om norske prekestoler og religiøse mediehus er fylt av klovner med religiøst og politisk korrekte synspunkter, men fullstendig blottlagt for åndelig kraft og lys.

  • Det måtte komme. Bibelen sier at vi vil kjenne treet på fruktene, og allerede etter få timer, begynte BLM bevegelsen og vise frukter som avslører hvem deres far er.
   Det er ytterst beklagelig at norske kristenledere syntes å være slått ut i åndelig søvne ute av stand til å kunne se den åndelige virkeligheten som ligger bak uroen og BLMs oppfordringer til vold og ødeleggelse. Norske kristenledere lever i den villfarelse at det hele er en kamp for rettferdighet, og derfor stiller de seg sammen med de som bøyer kne for lovløsheten..
   Måtte Gud vekke dem opp av søvne og blindhet..

  • Matt 25:32-33
   og alle folkeslag skal samles foran ham. Han skal skille dem fra hverandre, som en gjeter skiller sauene fra geitene, og stille sauene til høyre for seg, og geitene til venstre.

   Hvordan tror dere denne utskillingsprosessen vil skje?

   Hvis vi leser hele Matt 25, så vil vi se at utskillingen skjer her på jorden ved det vi velger.

   Det er vi selv som skiller oss ut som geiter eller sauer.

   Denne utskillingsprosessen har pågått siden verdens skapelse, men er blitt veldig tydelig i disse tider, og tydeligere vil det bli.
   Dette skjer ved hvordan vi velger når forskjellige ting skjer eks. Black Lives Matter, med Israel, homofili, abort, osv. ved hvilke holdninger vi inntar, og hvordan vi bruker enigheten vår, Altså det vi er enige i.

   Det vil komme flere saker som setter vårt trosgrunnlag på prøve, der vi må velge mellom rett og galt. Det vil komme mange gråsoner, som blir umulig å skille uten DHÅ. Så det er de som ydmyke fram for Herren og mennesker, som klarer å velge etter Herrens behag.

   Når denne utskillingsprosessen er til ende, så blir det slik som det står beskrevet i Malaki.

   Mal 3:18 Da skal dere igjen se forskjell på rettferdige og ugudelige, på dem som dyrker Gud, og dem som ikke dyrker ham.

   Mvh RJ

 2. Søkelys gjorde rett i å advare mot Black Lives Matter. Alle kristenledere i Norge burde gjøre det samme. I stedet gjør de knefall for en ideologi som er i krig med Gud.
  Antikrist fremtreden er meget nær. Han vil stå frem ut av kaos, lovløshet, anarki og love å kunne rydde opp.
  Massene vil gladelig anta han som redningsmann, men Guds lille hjord vil ved Ånden kjenne ham igjen og stå i mot.
  Det vil bli en vanskelig tid for Guds menighet. Dyrets merke og forfølgelse og villfarelser vl føre mange til fall.
  Men de som har øynene festet på Jesus vil stå og vinne seier… Full seier gjennom lidelse…
  Tro ikke på de røster som forkynner bortrykkelse før trengsel. Det er en forførelse som fungerer som ei sovepute.
  Gå heller og forbered deg på de vanskelige tidene som kommer.
  Vi kan ved Ånden kjenne at disse tidene er nær.
  Hold ut for Navnets skyld og la deg ikke forføre av noen!!!

Det er stengt for kommentarer.