Tucker Carlson: Demonstrantene og BLM aktivistene er idioter og ytterst uvitende

Det hysteria som har pågått i USA de siste ukene dreier seg ikke om demonstrasjoner mot urettferdighet, eller for black lives matter eller mot et rasisist system, -men er et forsøk på å ta over makten og bringe ned myndighetene. “Disse folka er idioter..er virkelig virkelig dumme. De er uvitende, de er fjols,” slår Tucker Carlson fast..

4 tanker om “Tucker Carlson: Demonstrantene og BLM aktivistene er idioter og ytterst uvitende

 1. Vet ikke om jeg er enig. Opprørerne er høyst sannsynlig organisert av venstresidens elite. De blir sikkert forespeilet en lysende fremtid hvis de gjør som de får beskjed om. Og de som setter det hele i verk har alt og vinne og ikke noe å tape. Hvis de på en eller annen måte greier å kuppe makten i USA vil de kunne slippe unna med alt de har gjort. Hvis ikke vil de bli stillt til ansvar og fremstå som forædre mot det amerikanske demokratiet. Den første sorte presidenten i USA vil fremstå som en afrikansk diktator.

  2
  1
  • Disse som står bak Black Lives Matter er r «trente marxister».
   Dette er den sosialistiske agenda. Jeg ser Resett og Christian News Network nå melder dette om en video som sirkulerer om en av grunnleggerne av BLM bevegelsen: “En av grunnleggerne til den såkalte «Black Lives Matter»-bevegelsen innrømmer at de er «trente marxister»
   https://resett.no/2020/06/25/black-lives-matter-vi-er-trente-marxister/
   ‘Queer’ Black Lives Matter Co-Founder: ‘We Are Trained Marxists,’ Effort Includes Fighting for ‘Transgenders,’ Homosexuals
   https://christiannews.net/2020/06/22/queer-black-lives-matter-co-founder-we-are-trained-marxists-effort-includes-fighting-for-transgenders-homosexuals/
   Allerede tidlig i dette opprøret følte jeg at noe ikke stemmer og at det hele er manipulert og at noen krefter jeg ikke kan identifisere meg med, stod bak BLM opptøyene.
   Det man kan si om BLM bevegelsen er at de er forkledde marxister og anarkister forkledd med en tilsynelatende rettferdig sak. Lysets engel kan lett forkle seg -og har gjennom denne bevegelsen fremstått som en lysets engel -med en god og rettferdig sak. Likevel ba Jesus oss vurdere treet på fruktene, og det ble tidlig klart for min del at dette ikke var noe kristne skal stille seg bak, eller sammen med.
   Fikk mye kritikk av enkelte om akkurat det, men jeg syntes bevisene i ettertid viser at det var nødvendig å advare kristne mot å stille seg bak BLM og det de har manipulert frem.

 2. Det vi skal observere, er hvordan Jødene vil få det i USA i fremtiden. Slik jeg har forstått Skriften, er at alle jøder skal samles i Israel i den siste tid. Dersom det blir venstrekreftene som vil dominere, kan det godt hende at Jødene ser seg nødt til å emigrere til Israel.

  2
  1
 3. 25/06/2020, kl. 14:37 sa sokelys:

  “Lysets engel kan lett forkle seg -og har gjennom denne bevegelsen fremstått som en lysets engel -med en god og rettferdig sak.”

  Stort sett alle farlige bevegelser og ideologier bruker “kampen for det gode” i sin strategi. Og typisk gir de ofrene skylda for sin egen uakseptable adferd. I psykiatrien kalles dette psykopatisk adferd. Og utrolig nok er det mange organisasjoner og udemokratiske land som kollektivt fremviser akkurat de samme trekkene som psykopater. Trekkene er sterotype og ganske forutsigbare. Jo mer man gir etter for dem, jo mer krever de. Jo mer makt de får, jo mer strammer de grepet. De kuer ofret mer og mer. Man tror dette er en substitutt for alt de mangler i sitt sjelsliv. Og når offret dør ser de seg straks rundt etter nye offer.

  En psykopat fremstår som ofte som “åpen og sjarmerende”. Alltid smilende og ovenpå. Psykopaten er en perfekt skuespiller for han påvirkes overhodet ikke av følelser. Bak fasaden er det nemlig en bunnløs tommhet helt uten følelser. For dem er andres følelser som farger for en som har vært blind hele livet.

  Psykopater har en utrolig evne til å overbevise og skape entusiasme for nesten hva som helst. Og typisk samler de folk rundt seg som blir en utvidelse deres egen psyke. Og etter hvert som de får mer vind i seilene gennereres det enda mer vind. Da kan de sette i gang virkelig store ting.

  Psykopati har blitt underlagt mye forskning. Noen mener de står i et slags sammerbeid med onde åndsmakter på samme måte som kristne kan stå i et sammarbeid med Den Hellige Ånd.

  Det er mange fryktelige eksempler på dette. Et av de best dokumenterte er når den sjekkoslovakiske statsministren ble tvunget av England og Frankrike til å overgi festningeverkene i Sudetfjellene til tyskerne. Hitler hadde nemlig overbevist dem at dette var en garanti for fred. I virkeligheten var dette forsvarsverket det eneste som hindret Hitler i å starte verdenskrigen.

  Det kan synes som om tilfeldigheter og bagateller styrer verdenshistorien. Men det ligger noe bak. Noe som skjer uten at menneskelig makt kan stoppe det. Det står en del i Bibelen om dette.

  Jeg tror at de som har opplevd psykpati på nært hold, helt fra den sjarmerende indtroduksjonen til den nedbrytende kontrollen, har gode forutsettninger til å forstå antikrist.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.