Bethel Church Bill Johnson med fler etterlignet trollmannen Gandalf fra ringenes herre i bizarr video

Trolldom og heksekunst blandet med Jesu navn er blant ingrediensene i en video hvor Bethel Chuch Bill Johnson sammen med Che Ahn, skuespilleren Marlyne Barrett og leder for Harvest evangelisering Ed Silvoso tok del i en bizarr og “profetisk” seanse nylig, angivelig for å fremme etnisk forbrødning og sosial rettferdighet. Seansen ble sendt på Bethel tv Chicago Med” og skuespiller Marlyne Barett sammen med ledende pastor for Harvest Rock, Che Ahn og Ed Silvoso og Bethel Church Bill Johnson, alle kjente falske lærere, tok del i en bizarr -men som de selv kalte -en profetisk seanse, for å bringe en slutt på rasisme gjennom å gjennomføre å etterligne trollmannen Gandolf`s “Du skal ikke passere” scene fra Tolkiens “Ringenes herre” film.

“Vi skal løse og binde (åndsmaktene) fortalte Che Ahn til de som så på. En av de tingene jeg har lært de siste 10 år er at vi apostler har myndighet til å utstede forordninger og erklæringer. Dette er noe som Gud gir. Jeg har sett det i funksjon på mange praktiske måter,” sa Ahn som forklarte at skuespiller Barett skal ha hatt en “profetisk visjon” før seansen hvor hun så folk gjøre noen rollespill i sammen som “skulle være veldig, veldig historisk.” Ahn gav så mikrofonen til Barret som forklarte sin visjon og de påfølgende “apostoliske dekre”. Barrett som holdt i en stav, la så ut om at en av hennes favorittfilmer var “Ringens herre” og gjennom forskjellige budskap presentert under eventen, fortalte hun at hun følte at Herren sa til henne at hun trengte å omvende seg fra sin deltakelse hun hadde med den rasistiske ånden i Amerika. Så ba hun alle som var på plattformen sammen med henne til å holde staven i fellesskap og kommandere demonen både til å forsvinne og bli borte for godt. Barrett som gjentok instruksjonene fra Sivoso, ba så tilhørerne om å salve døren med olje og så fremsi deres deklarasjon om “at ånden av rasisme må forlate ditt hus, enten du er et offer for rasisme eller har fremsagt noe rasistisk. Vi er alle skyld i at landet vårt er der det er nå,” sa hun videre.

Deretter fortsatte gruppen med å gjenskape senen fra “Ringens Herre” hvor trollmannen Gandolf konfronterer Balrog fra Morgoth, eller Durins Bane i Moria gruven. I filmen, stående på en steinbro, advarer Gandolf den demon-lignende skapningen og erklærer: Du får ikke passere mens han slo staven til jorden. Mens Balrog forsøker å komme etter Gandolf med sin brennende pisk, brytes og smuldrer broen, og Durins Bane faller ned i en dyp avgrunn. Gandolf føler seg lettet og prøver å snu og gå bort, men Balrog vipper plutselig ut med pisken sin igjen og griper Gandolf ved ankelen, noe som får ham til å falle. Han klamrer seg fast på kanten av den ødelagte brua. “Fly, dere dårer,” oppfordrer han resten av fellesskapet, og faller så inn i avgrunnen, snart til sin død, men blir senere sendt tilbake til Midt-jorden som “Gandalf den hvite. Barrett og hennes mann, samt Ahn, Bill Johnson, Silvoso og de andre holdt på en lignende måte fast i staven og fremsa en apostolisk deklarasjon: “Du kan ikke passere”. “Som et apostolisk team med den autoritet Gud har gitt oss, erklærer og proklamere at rasismen vil opphøre, den er slutt i forsamlingen, -fra denne natt og fremover i Jesu mektige navn,” proklamerte Ahn videre. Marlyne Barrett passet på å slå med staven og at deklarasjonen ble fremført tre ganger. Se videoen her og det hele skjedde omkring to timer og ti minutter inne i arrangementet,” skriver Christian News Network som kan fortelle at Bethel Church okkulte stunt har skapt delte reaksjoner. Mange reagerer på at Bill Johnson og de andre aktørene i akten ser ut til å ta del i noe basert på trolldom og magi. I videoene under tar YouTube profilen “Revealing Truth” og Spencer Smith et oppgjør med trolldommen og magien som utspiller seg i Jesu navn i regi av Bill Johnson, Bethel Church og den ekstreme utgaven av den nyapostoliske reformasjonen.

 

Bethel Church Performs Black Magic Ritual From Lord of the Rings.

Én tanke om “Bethel Church Bill Johnson med fler etterlignet trollmannen Gandalf fra ringenes herre i bizarr video

Det er stengt for kommentarer.