Harde angrep på Levi Jensen på Levi Fragells Facebookside og på Hanvoldkanalen

Mens sosiale plattformer stenger ned den ene røsten etter den andre, senest den alternative journalisten Dan Dicks i Press For Truth, som måtte se at sin YouTube kanal uten varsel bare ble fjernet, er det ingen tegn på at Facebook og de andre sosiale plattformene vil innføre samme sensur og bannlyse røster som forbanner og hetser kristne. På Levi Fragells Facebooksiden er det så ille at Fragell selv reagerer med å poste dette: “Hvem har skylda? Det er forståelig og nødvendig å protestere mot Levi Jensens språk og virkemidler som evangelist. Men debattantene bør avstå fra mentale diagnoser i mine spalter,” og når man sjekker ut hva enkelte får seg til å poste av kommentarer på sosiale medier, forstår vi lett at representantene for det “gode hatet” eller kristendomsforakt ikke blir rammet av sensuren og bannlysningen de store sosiale plattformene praktiserer mot konservative kristne og alternative røster.

Å bevege seg inn i kommentarfeltet på Levi Fragell og andre religionskritikeres facebooksider kan bli en selsom opplevelse. Selv og Fragell selv forsøker å holde en saklig og respektfull tone overfor dem som forsvarer Visjon Norge eller som i dette tilfellet Levi Jensen, er det likevel slik at dem som forsøker å forsvare Levi Jensen eller erklærer seg enig i noe av det Levi Jensen forkynner, får skikkelig gjennomgå i møte med ytterliggående ateister. Inger Johanne Kippersund som er kristen forvillet seg i dag inn på Levis facebookside og skrev dette: “Nei, Levi er en flott forkynner, men sannheten er ikke alltid velkommen.” Responsen hun fikk var entydig og på ingen måte uventet: “Hva er ‘det som er så flott’ med å true barn og unge med at de kan risikere å DØ hvis de driver ap med predikanten eller motsier ham? Hva er så flott med å ønske tilhørerne god tur til Helvete hvis de har en sexuell legning som ikke passer Levi?
Hva er det som er så flott med å lære ungene at verden de lever i, og livet de lever her og nå, er for søppel å regne? Hva er så flott med å fortelle barna at Gud hater jorden og at den eneste veien ut av elendigheten er å la seg frelse, for i morgen kan de være død -og da bærer det raka vegen til Helvete med dem? En ting er at Levi får gå løs og forkynne sin helvetesteologii til barn og unge, noe langt annet er at voksne, presumptivt oppegående mennesker støtter det han holder på med,” skriver Martin Hofmandselv. Stine Ramskjell følger så opp med dette: “Ytringsfrihet rommer ikke hatprat. Når voksne mennesker roper at homofile er syke, at det er en synd å være seg selv, at de er besatt av djevelen, at de havner i helvete, så er det psykisk vold. At barn og unge blir utsatt for sånne voksne mennesker er en skam for vårt land. Et land som skal være trygt og godt å vokse opp i. Det er ikke provoserende at noen tror på gud, Jesus, bibelen eller hva enn det måtte være. Å skade andre mennesker og å drive med hatprat er provoserende. Både barn og voksne tar sitt eget liv pga denne hatpraten, pga familie, miljø og andre mennesker som ikke kan godta de som de er. Det er f*en ikke greit. Det er også provoserende med så mange voksne som lukker øya og svarer ytringsfrihet og religionsfrihet. Vel ingen av de rommer diskrimering, hatprat, negativ sosial kontroll og psykisk vold,” skriver kvinnen. Og på Hanvoldkanalen går det i samme stil etter at Levi Jensen og Daniel Haddal fikk et ublitt møte med en sint mann. Levi Jensen har lenge surfet på en popularitetsbølge hvor han fritt har kunnet tale til ungdommen. Nå møter han motstand og vil kanskje komme til å erfare at skrytet om at demoner og djevelen flyr bare du skriker Jesu navn, ikke nødvendigvis er sant.

https://www.facebook.com/hanvoldkanalen/videos/316800172830659

Kaller Levi Jensen en autoritær fascist

“Denne syke mannen trenger konverteringsterapi for å bli frisk. Og ja, forrige setning er en parallell til hva han selv bedriver at hatprat mot homofile,” skriver Kjell Roll Elgsaas om Levi Jensen

Personer og røster som faktisk forsvarer det den kristne kirke, ja selv den norske kirke trodde på inntil helt nylig, blir av klientellet på Levi Fragells facebookside stemplet som fascister. “Du og Levi kan tro hva dere vil, men når Levi legger seg opp i andre menneskers liv og personlighet, er han ikke bare en troende, han er en autoritær fascist. Hans trosfrihet stopper der kroppen hans slutter. Med sin “konverteringsterapi” lurer han kanskje seg selv, men utenfra ser man bare en stakkar som selv ikke tør komme ut av skapet,” skriver Kjell Roll Elgsaas. Jon Sætre Skagestad Benkestok svarer “ta deg ei bolle” i kjent Jan Kåre Christensen stil. Andre igjen, som Gunn Berit Olufsen, stakkarsliggjør dem som forsvarer Levi Jensen og tradisjonelle kristne verdier: “Inger Johanne Kippersund, Stakkars deg som tror på galskapen.” “Denne syke mannen trenger konverteringsterapi for å bli frisk. Og ja, forrige setning er en parallell til hva han selv bedriver at hatprat mot homofile,” skriver Kjell Roll Elgsaas mens Ragnar Larsen følger opp med “Etter min mening trenger Levi Jensen hjelp av mennesker med hvite frakker,” og Kjell Roll Elgsaas følger opp med ytterligere sykeliggjøring av kristne: “”Når én person lider av en vrangforestilling, kalles det galskap. Når mange lider av samme vrangforestilling, kalles det religion.” -Med andre ord slår ateistene i miljøet som sokner til Fragells Facebookside fast at millioner av mennesker som tror på Gud lider av vrangforestillinger. Tove Magnussen Klepp vil på sin side bruke politimakt mot kristne som formidler hva Skriften sier og skriver spørrende dette: “Hvorfor blir han ikke arrestert , er det ikke straffbart å sjikanere homofile??” Å sykeliggjøre kristne er ikke noe nytt, Jan Kåre Christensen har lenge bedrevet den taktikken for å ramme gjengifte pastorer og kristne ledere han misliker og kritiserer. I Christensens verden er disse psykopater, narsissiter eller med andre ord psykisk syke -og den samme taktikk ser vi blir brukt i kretsen rundt Levi Fragell.