Kalte journalist for Satan -mer kontroverser rundt Levi Jensen -journalisten trekker anklagen

Den kontroversielle og svært omstridte YouTube predikanten Levi Jensen får igjen knallhard kritikk etter at han angivelig skal ha omtalt journalist Mauricio Evensen i S24 for Satan. Journalisten i S24 Agency, Mauricio Evensen er skremt etter at han og en journalist i Grimstad Adressetidende møtte predikanten Levi Jensen i en park i Grimstad. Den kontroversielle evangelisten som har fått massiv kritikk av blant annet Levi Fragell nektet journalist Maurico Evensen å ta bilde av ham selv om han avholdt møte på en offentlig plass hvor det er tillatt for media å ta bilder. – Vi har lov å publisere bilder av deg når du er på en offentlig plass og holder en appell i all offentlighet, forklarte journalisten. – Jeg bare sier det. Vi filmer deg også, akkurat nå. Og vi har nok mange flere følgere enn din avis, var truslen fra den omstridte predikanten som har en relativ stor tilhengerskare på sosiale plattformer. Journalist Maurico Evensen har i ettertid trukket deler av anklagene og sier nå at Jensen ikke kalte ham Satan

Det var Grimstad Adressetidende som omtalte saken først etter at en av deres journalister ble nektet å dekke saken. Til S24 forteller Mauricio Evensen at det var en skremmende opplevelse å møte predikanten sine holdninger. – Jeg synes det var et ufyselig møte, og jeg ble skremt at en predikant kan ha slike holdninger. Vi prøvde å få en kommentar fra predikanten, men der fikk vi blankt nei, forteller Evensen til S24. Følte du deg truet på noen måte? – Ikke akkurat det ordet jeg ville brukt, men både Levi og hans team drev med personangrep og beskyldninger som vi ikke kjente oss igjen. Det var rundt 100 tilskuere og politi tilstede da Levi Jensen kom for å holde tale ved Sjøkrigsmonumentet i parken foran Sorenskrivergården tirsdag ettermidag. En rekke personer hadde møtt opp for å vise avsky mot predikantens holdning, rapporterer S24

– Din feige jævel, ropte mannen og kom mot predikanten mens han fortsatte å skjelle ham ut, ifølge avisen. Til avisen sier Jensen at han ikke er her for å lage bråk: – Nei, jeg forstår at folk reagerer. Men jeg jeg er ikke her for å lage bråk. Jeg er her for frelse folk fra Satan, sier Levi Jensen som ennå ikke har forstått at det er Jesus som frelser mennesker. Evensen sier at han ble kalt for en satan og at han ikke var velkommen.  Les hele saken fra S24

5 tanker om “Kalte journalist for Satan -mer kontroverser rundt Levi Jensen -journalisten trekker anklagen

  • Jeg tror Levi Jensen hadde gjort klokt i å bli mer seriøs.
   Det blir vel mye billige klisjer som kanskje er morsomme for tenåringer, men brukes slikt uten klokskap, slår det negativt tilbake.
   Jeg syntes ikke at Levi Jensen opptrer klokt og som en Guds mann i møte med media.
   Han profilerer seg offentlig, legger ut haugevis av videoer med seg selv på sosiale medier -og forventer å ikke bli tatt bilde av i en offentlig park under et offentlig møte.
   Slik Levi opptrer nå, er jeg redd han skyver mennesker bort fra evangeliet, og det uten å ha kommunsiert og hatt dialog med mennesker han møter.
   Den godeste Levi Jensen må passe på så ikke han blir høy på seg selv.

  • Ja, håper han stopper opp et øyeblikk nå og tenker seg litt om.
   Og ikke minst disse andre også, som er med ham. En av dem, Daniel Haddal, er leder i Kingdom lifestyle. Blant annet. Både han og Levi har mennesker rundt seg som bør gi dem et par råd nå. Men det ser ut til at de er enige i alt.

   Ifølge Hanvold (nylig sagt på V.N) så ER det vekkelse, “bare se på Levi og alt som skjer”. V.N-familien får høre om de 900 som ringer til Levi daglig. Jaja… Han skulle ikke hatt tid til å verken spise, tale eller sove da.

   Jeg tror gjerne folk ringer. Det er ikke det. Men jeg er redd VisjonNorgeFamilien lett kan tro at mange 100 blir frelst i tlf.samtalene hver dag. Ikke vet jeg…

 1. Levi gjorde det helt riktige.
  Han burde kanskje ha klappet til journalisten fra gammelmedia fordi alle journalister fra gammelmedia er satans egne trofaste tjenere.
  Et spark i ballene etterfulgt av et par slag i ansiktet og deretter en springskalle for å understreke at Gud er på Levi sin side ville ha vært det mest kristne her.
  Hodet og hjernen til en journalist fra gammelmedia er uansett ikke en viktig kroppsdel hos disse satans tjenerene. Om de blir ødelagt, desto bedre.

  3
  2
  • Langt ifra. Som troende skal vi ikke utøve vold. Jesus oppfordret til å elske våre fiender, og gjøre godt mot de som hater oss.

   Levi Jensen er heller ikke en ordentlig predikant, men en stakkars miljøskadet sjel, som er preget av den pinsekarismatiske gift og vranglære. Han skjemmer ut evangeliet i måten han opptrer på.

Det er stengt for kommentarer.