Stadig flere tror at trengselstiden er begynt -tror Trump er en kaos figur som skal rydde vei for Antikrists åpenbarelse

Tribulation is ready to start.Stadig flere kristne tror nå at vi befinner oss i begynnelsen av den “store trengsel” som er omtalt både i evangeliene og i Johannes Åpenbaring kapittel 7. Spesielt har USA fått merke på konsekvensene av den globale pandemien forårsaket av det mange tror er et menneskeskapt virus, produsert og utviklet i Kina. Mens enkelte gir kinesiske flaggermus skylden for viruset -er det stadig flere som tror at Corona eller Covid-19 bevist er sluppet løs over verden, for å skremme folk til lydighet, tvinge mennesker til å bære ansiktsmasker, gjøre folk mer avhengig av systemet og tvinge frem det kontantløse samfunnet kristne profeter og bibelen selv advarer om. Det økonomiske kollapset har sendt nærmere 40 millioner amerikanere ut i arbeidsledighet og Black Lives Matter demonstrasjonene har skapt kaos og uro i en rekke amerikanske storbyer. Enkelte troende spekulerer i om Donald Trump kan være Antikrist, mens andre ser på ham som en nødvendig figur som skal medvirke til å skape kaos og splittelse, før Antikrist trer frem for å skape orden ut av kaos.

I følge dem som tror det sistenevnte er Trump bare en brikke i spillet som Dyret og den globale makteliten kontroller og som vil føre frem til en verdensvaluta, en verdensregjering, en universell verdenskirke, et verdensomspennende merkesystem og til sist avdekkingen av den utvalgte, Antikrist. Andre igjen tror at Trump er en som forsøker å bremse fremveksten av “The New World Order” med sin splittende og anti-globalistiske retorikk. Hvem som vil bli den personifiserte Antikrist er ennå usikkert, men noen peker på Recep Erdogan, den tyrkiske diktatoren som overlevde et kuppforsøk som mange tror Erdogan selv stod bak. Blant de som tror at Erdogan er Antikrist pekes det på hans fiendtlighet overfor Israel, hans brutale innføring av islamisme i Tyrkia og at hans navn har tallverdi 666. I tillegg vises det til at Erdogan aktivt forfølger kristne og det seneste utspillet var om å omgjøre en historisk kirke til en Moske. Muslimenes trosbekjennelse som lyder “Gud har ingen sønn” er i følge dem som forventer en muslimsk Antikrist et bevis på at selve islam er en antikristen religion som fornekter at Jesus er Gud kommet i kjød.

Mot galopperende inflasjon, kriser og mer kaos

Selv om mye tilsynelatende syntes bra nå i sommersola vil konsekvensene av pandemien og nedstegningen av verden komme snikende. Samtidig som Europa åpner opp rammer Corona-pandemien USA i stadig sterkere grad. Stadig flere blir smittet skal vi tro MSM propagandaen, og dersom dette viser seg å være den objektive sannhet, vil dette bety at gjenåpningen av Norge og Europa, igjen vil danne grunnlag for at en ny bølge smitte på høsten. Vi kan allerede nå merke konsekvensene av nedstengningen av landet i form av økt prisstigning spesielt på dagligvarer hvor det har vært en markert prisøkning i Norge. Også i Amerika merker folk nå på inflasjon på spesielt dagligvarer og butikker kan man se stadig flere eksempler på den gryende matvarekrisen som er under oppseiling.

Tror trengselstiden er over oss hva folk skriver

Mange amerikanske kristne har etter pandemien og den pågående nedstegningen av et voksende antall delstater fått et apokalyptisk syn på virkeligheten. Mange tror og frykter at vi nå befinner oss i den store trengsel og har begynt å preppe for den kommende sju-års perioden med trengsel og vanskeligheter. En trengselstid som begynte i 2020 og som vil vare tilogmed år 2027. Christopher Greene i  Alternativ Media TV er blant dem som tror vi lever i begynnelsen av det Bibelen omtaler som den store trengsel, og er blant dem som prepper for dagene som kommer, I sin video er Christopher ikke akkurat optimistisk for det som ligger foran amerikanerne. “Mat vil bli et virkelig problem sier Greene som selv tilbyr preppere matvarer med lang holdbarhetstid for vanskelige tider. Og i kommentarfeltet under hans video er det mange som uttrykker at de skjønner alvoret i det som skjer.

https://www.youtube.com/watch?v=a6WXK3RgnNI

“In the last days, perilous times shall come,” sier en av dem som nå har begynt å gjøre praktiske forberedelser for de neste årene. “Henry Kissinger said many years ago He who controls the food controls the world We are living in the Last Days . Just my opinion but according to Bible Prophecy this world as we know it will not last another 20 years.” skriver en person mens en annen besvarer det slik: “America won’t last another 2 years.” ” Too many things happening at once. WW3 around the corner. Dollar and world economies about to collapse. 2021 may very well be the last year of america before the 2nd coming of the messiah! Flooding in 5 countries, billions of locusts devouring crops in the east, millions facing evictions, food shortages, 2nd wave, forced vaccinations. And this is just the tip of the iceberg, eventually there will be global chaos!” “Christopher the evil ones are coming after everything we need to live to get us to take the mark. Most people won’t sit and watch their family die so they’ll have to take the mark so they can get supplies, water, etc. Put on the WHOLE ARMOUR OF LORD GOD ALMIGHTY EL THAT YE MAY STAND AGAINST THE WILES OF THE DEVIL. EPH 6.11.” skriver Lindy Kaz. “Check out “pastor Dana dream” on YouTube. He had a dream about the events going on right now last December. Its interesting. He was calling it a warning for America. It’s about 15minutes long but it’s worth taking a look. God bless,” skriver signaturen Christawn TV.  Evelyn R følger opp med:  “yeah I checked it out. That’s why I’m stocking up on $1s and buying emergency food. I’ve actually listened to 3 different videos 1 vision and 2 dreams about the Russia China invasion,” “This is just the beginning, This is stage 1 of five stages, this will last almost 6 years, what’s coming is terrible, people need to prepare now,” skriver Joselo Tiburcio. Lisa Boulier følger opp med “Tribulation is ready to start.” “I sorta thought covid was the first seal – white horse. Rider comes to Conquer, Corona is crown, maybe shot is the bow. And if 6 is the number of man such that a=6, b=12, c=18…, z=156 then Vaccination = 666. I don’t think it was the only seal, either. Famine and death might loose, Christian persecution started in other parts of the world,” skriver signaturen American Jedi som er en av stadig flere som gjør praktiske forberedelser for trengselstiden mange tror vi befinner oss i. Skal vi tro det som skrives av kommentarer er vi nå i stor fart på vei inn i den siste store trengsel, som mange kristne tror menigheten må gjenomleve før Jesus kommer tilbake igjen. Andre kristne tror fullt og fast at de vil bli evakuert eller bortrykket til himmelen før de sju år med trengsel begynner.

 

 

Loading

32 tanker om “Stadig flere tror at trengselstiden er begynt -tror Trump er en kaos figur som skal rydde vei for Antikrists åpenbarelse

 1. Endelig begynner det å synke inn for søkelys at Trump er styrt av satan. Trump ligger heldigvis an til å tape enormt i November. Ikke for at jeg heller ønsker demokratene. Men, alt er bedre enn Trump.
  Men, hverken han eller Erdogan er antikrist. Jeg har aldri fordypet meg veldig i dette, men trodde det var allment anerkjent at de første 3,5 årene av 7, skulle han fremstå som svært sympatisk og karismatisk, og det passer dårlig på de to.

  8
  6
  • Men, økningen i matvareprisene i Norge, skyldes i stor grad den ekstraordinært svake kronen, og er ikke corona-relatert.

   3
   5
  • ”Hele verden ligger i den ondes vold”, sier Bibelen og legger til at ”Djevelen er denne verdens gud”. Han styrer både deg Birger, og Søkelys og brorparten av leserne også. Dere skjønner det bare ikke selv – ennå…

   3
   6
  • Den ekstraordinært svake kronen er forårsaket av den globale nedstengningen på grunn av korona-viruset, og dermed et ras i oljeforbruket og følgelig et ras i oljeprisen. Den norske økonomien er sterkt knyttet opp mot oljeindustrien. Så matvareprisene er dermed direkte forårsaket av korona-viruset.

   4
   5
  • Birger. Økningen i prisene i Norge er Corona-relaterte i og med at kronen tapte verdi som en følge av fallet i oljeprisene på grunn av manglende etterspørsel grunnet Corona. Sentralbanken senket også styringsrenten til 0 pga Corona-krisen og lav rente bidrar også til å svekke kroneverdien -som igjen har ført til økt inflasjon.
   Jeg liker importerte Israelpoteter og i fjor kostet disse i løsvekt rundt 18 kroner pr kilo. I år kostet de 28,50 på Kiwi. En ganske betydelig prisøkning på grunn av vår “verdiløse” krone.
   Når det gjelder Trump styrt av Satan -så tror jeg at Gud er den som styrer og har allmakt. Dersom Trump vinner valget i 2020 så er det fordi det er en del av Guds plan. Dersom Biden vinner har Gud også en hensikt med det.
   Donald Trump har bidradd til å oppfylle profetiene om Jerusalem og har søkt å kjempe mot abort.
   Men det faktum at han er positiv til LGBT samfunnet er noe som trekker Trump ned. Han har et delt hjerte, og det er kristne klar over. La meg tilsist spørre: Når jeg gjengir noe Jan Hanvold sier eller har skrevet. Betyr det at du tror at jeg mener det samme som Hanvold? I denne saken gjengir jeg hva noen skriver og mener, men det gjør ikke at jeg konkluderer som du gjør: “Endelig begynner det å synke inn for søkelys at Trump er styrt av satan. Trump ligger heldigvis an til å tape enormt i November.”

   Jeg tror Trump ligger an til å vinne stort i november.
   Joe Biden står svakere enn det Hillary Clinton gjorde.
   Skjønner du ikke at MSM og fake-news media har sin agenda med å stadig publisere tilsynelatende nedslående målinger for Trump? De gjorde det samme under valget i 2016. Det var gjerne slik at Hillary ledet med 8-10 prosent på Trump konstant.
   Vi så hvordan det gikk.
   Skjønner du ikke at MSM bruker slike “målinger” for å psyke ned Trump leiren?
   Taktikken virket ikke sist, og vil neppe virke nå heller.
   Jeg er redd det blir bråk uansett hvem som vinner i november

  • Du er rammet av TDS. Dette fordi du er påvirket av løgnene fra MSN. Du sover og forstår deg ikke på tider og stunder.. Er du kristen er det enda verre.

  • Det florerer med videoer, der mennesker står frem og forteller at de alltid har stemt rep, som også deres foreldre og besteforeldre. Men, ikke i år. De velger heller Biden, og håper at partiet får rensket ut de hyperpopulistiske, løgnaktige og ødeleggende kreftene, med Trump i spissen.
   Trist at de ved å velge Trump i 2016, drar hele partiet med seg ned i søla. Etter nyttår vil demokratene ha flertall både i Kongressen og i Senatet, og Biden har inntatt det hvite hus. Biden vil gjøre tidenes klareste seier. Og det skyldes ikke Biden, men at Trump er en mildt sagt ubrukelig president, en farlig mann, som folk ser at de må få vekk.

 2. De som kommer til å oppleve den store trengsel vil ikke LURE på om de er i den eller ei.
  Stakkars mennesker. Disse vil oppleve en grusom tid på jord. De har ikke blitt med i bortrykkelsen.

  For den som ikke har sin sak i orden med Gud ennå kan det være for sent for i natt.
  Bruk ikke tiden på disse overlevelsesvideoene, bruk tiden med Jesus og i Ordet.

  4
  10
 3. Hvor lenge skal kristne tro på profetier, spådommer og “sikre tegn” på Jesu gjenkomst, trengselstid, bortrykkelse, purgatoriet, harmaggedon, dyrets tegn og tall, dommedag og så videre?

  Gang på gang på gang på gang har teologer og åndefulle rettferdige tatt feil. Og alle troende krangler med alle andre om korrekt tolkning og forståelse.

  Forstår at ressurssvake mennesker uten utdannelse og håp i utenlandske samfunn som ikke fungerer, for eksempel i Afrika, Asia, Latin-Amerika og USA, kan gå på limpinnen, men at oppegående mennesker i Norge i vår tid kan tro på dette, forstår jeg ikke.

  Absolutt alt viser seg å være gjetninger, ønsketenkning, tilfeldige sammentreff og bedrag.

  Jeg innser selvsagt at følelser er sterkere enn fornuft, og at hjernen lurer selv den smarteste. Og jeg vet det ikke lett å slippe tak i barnetro og personlige opplevelser, enten det handler om demoner, spøkelser, stjernetegn, konspirasjonsteorier, ufoer, yetier eller jesuser. Men likevel.

  Denne klokkertroen på religiøse eventyr fra selvopptatte og hatefulle pastorer som fordømmer medmennesker, er tragikomisk.

  Jesus skal ha sagt at han kom tilbake i disiplinenes levetid. Mens vitenskapen våger å innrømme uvitenhet og feil, og undersøker stadig nøyere for å kunne forklare gamle mysterier, har de religiøse blitt stadig bedre til å bortforklare alle vranglære og logiske brister.

  Ja, ja. For oss som ikke er direkte berørt av galskapen, representer jo både Trump og de evangelikale gratis underholdning. Det er i det minste noe samfunnsnyttig. Mennesker lever ikke av brød alene, men også av moro og leven.

  10
  • 2000 år – to dager
   Den nye pakt startet som sagt da Jesus døde på korset. Da var han et sted mellom 33 og 34 år. Vår tidsalder er visstnok mins fire år feil i forhold til Jesus fødsel. Herodes den store døde senest 4 år før vår tidsregning og han var som kjent i live da Jesus ble født. Dette innebærer at 2000 årsjubileet for den nye pakt vil komme senest i år 2029. Dette med 2000 år er interessant, fordi profeten Hosea, som profeterer dom over det jødiske folk på grunn av deres synder, gir dem det følgende trøstende ordet:

   Profeten Hosea 6,1-2
   Den tredje dagen
   Kom, la oss vende om til Herren! For han rev i stykker, men vil helbrede oss, han slo,
   men vil forbinde oss.
   2 Han gjør oss levende etter to dager, den tredje dagen reiser han oss opp,
   så vi kan leve for hans ansikt.

   Apostelen Peter minner oss om at for herren er en dag som tusen år og tusen år som en dag. Dette kan bety at de to dagene som jødefolkene forkastelse snar er over.

   Den hebraiske måten å skrive 666 blir altså skrevet som WWW. (som brukes for internett)

   Jeg mener vi kan dele opp, bibelen i tre deler 4000 år. Fra Adam til Jesus død. Fra Jesus død og fra til Jesus gjenkomst 2000 år (ikke opprykkelse, for den kan komme når som helst) og starten på de siste 1000 år.

   1
   1
 4. Den som vil, kan se bort fra usannheter, misforståelser og selvmotsigelser i Bibelen og vri og vende på tekster og tolkninger, vektlegge noe, sw bort fra noe annet og få alt i til å passe med hva som helst. For enkelte kristne er to pluss to fem hvis gud har bestemt det. De tror på hva det skal være og lytter ikke til fornuften.

  Bibelen har så mange åpenbare svakheter og mangler som guddommelig inspirert tekst uten feil. For eksempel har læren om og troen på at sjel og legeme er atskilte enheter, at sjelen er udødelig, at det venter straff og belønning i et etterliv og så videre utviklet seg over tid hos jødene. Disse forestillingene ble igjen feiltolket i den tidlige kristendommen. Mye av tankegodset kom fra greske filosofer og selvsagt andre oldtidsfolk i Midtøsten. Les og hør den tekstkritiske bibeleforskeren Bart D. Erdmans innsiktsfulle kommentarer, for eksempel her: https://www.npr.org/2020/03/31/824479587/heaven-and-hell-are-not-what-jesus-preached-religion-scholar-says?

  Eller vil de kristne heller lytte til patriarken av Konstantinopel og Jan Hanvold? Ja, for den allmektige og allvitende har selvsagt formet sitt livsviktige budskap i en så perfekt formidling at ingen uklarheter finnes? Eller liker Gud å plage menneskene med forvirring og konflikt?

  😉

 5. Enig at alt har blitt verre siden jeg var gutt på 1950-tallet. Og siden de fredelige århundrene med EKTE kristne ledere og befolkning Æ i Russland, Europa og Amerika! Black Life Matters og Obama respekterer verken Keiseren eller Gud!

  Nei, la Trump få styrke samfunnsinstitusjonene og skapte fred og forsoning mellom folk og familier! Og la oss få tilbake det gode gamle slaveriet slik Gud Fader gir regler for og Paulus oppfordrer til i Bibelen! Jesus på korset frigjør og frelser (= «fi hals») alle uansett! Hva skade gjør det da om en omsorgsfull bomullsbonde med ekstra kapital gir mat og husly til en stakkars sort familie hvis det er en ledig stall på gården?

  Alle vi snille stemmer på Trump og Jesus, alle de slemme på Biden og Satan!

  Så enkelt.

  • Valdresprofetien er like korrekt som Sylvia Browns spådom om koronapandemien.

   Når tusener på tusener av profetier slynges ut fra kristne over hele verden, troende og tullebukker og tyver som påstår Den hellige ånd har gitt dem spesielt framsyn, må det nødvendigvis slumpe til at noen av gjerningene og drømmesynene blir påfallende nokså riktige. Og hvis man kun teller de få treffene og overser de uendelig mange bomskuddene, så blir virkelighetsoppfatningen ganske skrudd…

   Dette er enkel logikk og enkel psykologi.

   Med litt godvilje og tilpasning vil godtroende endog tolke forutanelsene som meget presise. Selv om de ikke egentlig er det. Akkurat som horoskoper.

   Valdres-profetien er en kuriøs liten lekkerbisken, men ikke mer imponerende enn en livlig drøm som viser seg tilfeldigvis å treffe litt.

   Nei, den stormakten som noen har kalt Gud, Den hellige ånd og Jesus klarer vel bedre enn dette?

   1
   1
  • Til Ansgar , Ja jeg tror Valdres profetien er fra Gud , jeg forstår du ikke tror det .

   Ps Ansgar tror du virkelig at ikke denne verden går til helvete ?

   1
   1
 6. Søkelys: mener du i fullt alvor at samtlige meningsmålinger er fake? Tror du virkelig selv at Trump vil vinne stort i November? Syns du at han har gjort en god jobb? Tror du at han er den dyktige lederen som kan samle et splittet land?
  Jeg blir oppriktig oppgitt av populistiske figurer som deg, som mæsjer om fake news, når det er narsisisten Trump og hans sekt som står for alle fake news og løgner. Beviselig! Sekten, og hans tilhengere i Norge, er typisk de som har gått på Livets Harde Skole, og har et stort oppmerksomhetsbehov.
  Biden vil vinne stort. Trump er en meget, meget psyk og farlug mann, og det forstår de fleste amerikanere nå.

  2
  1
  • Du var kanskje blant dem som gikk i sjokk da Trump vant sist?
   Hva skal du si i år? Du må huske å kommentere her da.

   De trenger Trump i USA. Hvis ikke, går det ille. Såpass skjønner du som leser Søkelys.

   1
   2
  • Jeg trodde folk hadde lært fra 2016 hvor lite troverdig meningsmålingene var og er.
   Den gang var det jo 94 prosent sjanse for at Hillary skulle vinne
   Det burde ha lært oss at meningsmålingene ikke akkurat er troverdige.
   Selv om jeg ikke er blant skaren som kimser med “livets harde skole” så anser jeg det mest sannsynlig at amerikanerne velger Trump fremfor en dement Joe Biden.

   3
   1
  • He he. Du tror at hvis Biden vinner(det kommer han ikke til å gjøre), så “får den vestlige verden en leder igjen”?? Altså, jeg skjønner at du missliker Trump noe voldsomt, men Biden er knapt nok i stand til å kle på seg selv, og det er mannen du setter din lit til??‍♂️ En senil gammel tosk som snakker i ørska. Beklager, men her er det nok du som er ute av stand til å se virkeligheten. Trump vil vinne valget og vi alle kan glede oss i ytterligere fire år.
   Det vil bli mange med TDS som kommer til å riste skikkelig den 4 november når Trump vinner valget og fake news pressen står der med lang nese.

 7. 2000 år – to dager
  Den nye pakt startet som sagt da Jesus døde på korset. Da var han et sted mellom 33 og 34 år. Vår tidsalder er visstnok mins fire år feil i forhold til Jesus fødsel. Herodes den store døde senest 4 år før vår tidsregning og han var som kjent i live da Jesus ble født. Dette innebærer at 2000 årsjubileet for den nye pakt vil komme senest i år 2029. Dette med 2000 år er interessant, fordi profeten Hosea, som profeterer dom over det jødiske folk på grunn av deres synder, gir dem det følgende trøstende ordet:

  Profeten Hosea 6,1-2
  Den tredje dagen
  Kom, la oss vende om til Herren! For han rev i stykker, men vil helbrede oss, han slo,
  men vil forbinde oss.
  2 Han gjør oss levende etter to dager, den tredje dagen reiser han oss opp,
  så vi kan leve for hans ansikt.

  Apostelen Peter minner oss om at for herren er en dag som tusen år og tusen år som en dag. Dette kan bety at de to dagene som jødefolkene forkastelse snar er over.

  Den hebraiske måten å skrive 666 blir altså skrevet som WWW. (som brukes for internett)

  Jeg mener vi kan dele opp, bibelen i tre deler 4000 år. Fra Adam til Jesus død. Fra Jesus død og fra til Jesus gjenkomst 2000 år (ikke opprykkelse, for den kan komme når som helst) og starten på de siste 1000 år.

  4
  1
 8. Sokelys, jeg tror heller amerikanerne vil ha en litt dement Biden med en dyktig VP, enn en komplett udugelig narsisist, lystløgner, sjåvnist, ugudelig, svinderisk, splittende, rasistisk tåpe som Trump. Han er den desidert dårligste og mest usympatiske presidenten US har hatt, BY FAR. Når opplevde du sist at en demokratisk statsleder gav folk kallenavn eller gjorde narr av handikappede, eller skjelte ut journalister som stiller høyst berretigede spm?
  Enten skriker du etter oppmerksomhet, eller du mangler noe, dersom du ikke klarer å se realitetene?‍♂️

  1
  1
  • Du tror at hvis Biden vinner(det kommer han ikke til å gjøre), så “får den vestlige verden en leder igjen”?? Altså, jeg skjønner at du missliker Trump, men Biden er knapt nok i stand til å kle på seg selv, og det er mannen du setter din lit til??‍♂️ Beklager, men her er det nok du som er ute av stand til å forstå hva som foregår Oddvar Berge

   1
   1
  • Det morsomme er at Trump fosser frem på målingene.
   Avstanden “opp” til Biden blir mindre og mindre.
   Jeg tror egentlig at Biden er sjanseløs.
   Dersom Biden er den kandidaten Demokratene virkelig stiller opp med som president kandidat, da står det virkelig dårlig til i det liberale rottereiret som det demokratiske partiet har blitt.
   Jeg har tro på at vettuge amerikanere skjønner at Joe Biden og demokratene er bad news for nasjonen. Kaos, anarki, vold, kriminalitet, lovløshet og forfall preger de byer og delstater som er styrt av demokratene. I Trump har vi en fosterdrapsmotstander, Israel-venn og en som har stått opp for forfulgte kristne. Jeg heier på Trump også under høstens valg.
   Det som trekker ned når det gjelder Trump er at han ikke tar et nødvendig oppgjør med LGBT samfunnet som representerer Sodoma i USA.
   Det vi kan håpe og be om er at Trump under sin andre periode våger å ta et oppgjør med LGBT samfunnet og medvirke til at USA kan finne tilbake til Gud igjen.

 9. Det er bra et en så stor autoritet innen homofili som Kjell Andersen snakker ut mot denne synden. Kjell Andersen har omfattende erfaringer når det gjelder homofil livsstil og vil sikkert skaffe seg enda flere erfaringer innen denne livsstilen. Han er en like stor ekspert innen dette temaet som løver er ekspert på sebra kjøtt.

  Det er bra at slike eksperter kommer til orde og at dette forumet ikke er drevet av en som ikke har fysisk kjennskap til sitt favoritt tema.

  5
  3
  • Virker som om du har et alvorlig problem, Bjorn. Er du skaphomosexuell?

   1
   1
 10. Hei Langesæter,
  For noen år siden “spådde” du at G.Busch var antikrist.
  Er han borte?

 11. Takk til Søkelys for fantastisk underholdning! Ikke noe er mer komisk enn voksne kristne som i fullt alvor krangler om hvilken eventyrtolkning som er sann!

  Ja, det er mange her som ikke har alle ringene i kransekaka for å si det sånn.

  Ja, ja.

  De amerikanske apolegetene på YouTube er verre. De er stort sett bare ute etter pengene. Sånn som Trump. Også han er skamløst hensynsløs i begjæret etter penger, personlig makt og yngre kvinner.

  Trøsten er at overtroen en vakker dag dør ut. Som den gjorde med troen på tordenværsguden.

  1
  1
  • Trump gjorde det bra og kapret også kloke og vakre Melania. Jeg tenker det var bra de to fant hverandre 🙂

   Tror ikke han bytter henne ut, tror du?

Det er stengt for kommentarer.