Benny Hinn fortsigelser: Corona-viruset vil drepe omtrent 5000 mennesker -så vil det snu

“Profet” og “healer” Benny Hinn som for en tid tilbake tok avstand fra velstands-evangeliet uten å helt følge opp dette i praksis, er blant dem som hevder seg å ha både profetiske gaver og en ekstraordinær forbindelse til Den Hellige Ånd. Benny Hinn som har en lang og kontroversiell fortid med å slå folk i bakken med kundalini-kraft som tilskrives Den Hellige Ånd, har opp gjennom årene fremsatt en rekke profetier som aldri slo til. Benny Hinn som tidlig i sin “minestries” fremsatte regelrette forbannelser over dem som talte ord mot hans virksomhet, har lenge kimset med helbredelser og mirakler som ikke har skjedd og kom 24 februar 2020 med en spådom om Corona viruset som snart ville bli kurert og medføre omtrent 5000 dødsfall (i USA)

“Slapp av og ro deg ned. Det (Coronaviruset) vil sannsynligvis komme til å ta livet av 5000 mennesker. Det er hva jeg “følte fra Herren” sier Hinn under sitt Benny Hinn live-show. Tusener vil dø, men når det når 5000 dødsfall vil det snu -og komme et gjennombrudd etter det. Det er bare et faktum. Hvordan vet du det? Jeg vet ikke, jeg vet ikke,” sier Hinn som har tatt smertelig feil. Så langt har minst 157 000 amerikanere dødd av Covid-19 og i det seneste døgnet har 1207 amerikanere dødd av viruset i følge offisielle tall. Hinns påstand om “at han følte fra Herren” at tingene ville snu når omlag 5000 var døde. Benny Hinn har opp gjennom årene fremsatt en rekke profetier som ikke har slått til, og dette er nok et eksempel på en feilslått profeti fra Hinn

3 tanker om “Benny Hinn fortsigelser: Corona-viruset vil drepe omtrent 5000 mennesker -så vil det snu

 1. Er så lei av å høre på disse falske profetiene. De fleste profetier er falske. Det er svært få som virkelig er fra Gud. Det som også er skremmende, er at alle disse såkalte profetene ikke går ut og beklager når de profeterer falskt.. De lærer ingenting, men forsetter med sin arroganse og forsetter å profetere falskt. Dette har ødelagt mange mennesker.

  • Heller ikke jeg har sett noen av disse profetiene gå i oppfyllelse.
   Det har i de siste årene til stadighet blitt advart om det ene og det andre, store tegn på himmelen, dommer, død og fordervelse over mennesker.
   Stakkars mennesker som ikke har mer fornuftig å bedrive tida si med.

  • I 1990 årene profeterte han Castro skulle dø før år 2000. Men det er ikke bare B. Hinn som «profeterer» Visjon Norge sjefen hadde en «profeti» at H.Clinton ville bli neste president i USA og bommet

Det er stengt for kommentarer.