Antifa, BLM og venstrevridde aktivister brenner bibler i Portland -pøbelmobben herjer

Antifaog Black Lives Matter aktivister har tidligere brent eiendelene til hvite hjemløse, -nå er det Bibelen som brennes av denne lovløse pøbelmobben.

Antifa, BLMs og venstreorienterte aktivister viser nå sitt sanne og destruktive ansikt med å brenne Bibler utenfor rettsbygningen i Portland. I en video delt på Twitter ser vi hvordan venstrevridde “fredelige” demonstranter lager bokbål for brenne bibeler og det amerikanske flagget, Søkelys har sagt det tidligere og gjentar så gjerne: I Antifa, BLM og Venstre-pøbelen står vi overfor antikristelige krefter -som kristne verken kan støtte, delta eller sympatisere med på noen som helst måte. Disse er lovløse krefter dreve frem av en antikrists ånd -og dette med bokbål mot Bibelen har vi sett tidligere: I kommunist-Kina, i islam og i det ateistiske Russland under Sovjet-kommunismen. Flere kristne nyhetssider, deriblant Christian Post og Charisma News har i dag omtalt Antifa og BLM-aktivisters bibelbrenning, men i norsk kristen presse er det taust

Soy Boy predikanter som Joel Osteen og Rick Warren som begge har støttet Black Lives Matter bør nå fordømme BLM ideologien

At Antifa, BLM og Venstreaktivistene har vært og er drevet av antikristelige åndsmakter er noe vi har forstått og sett lenge. Mange av disse ungdommene er blitt radikalisert under kateteret til lærere som politisk befinner seg langt ute på venstresiden. Når Gud fjernes fra skole og samfunn, dannes det et idelogisk tomrom, som venstrevridde aktivster har fylt opp med sosialisme og antikristelige holdninger. Denne åndskampen har pågått i skoleverket i USA i flere tiår, og resultatet ser vi på gata i liberale Demokrat-styrte storbyer og delstater. “Soy Boy pastorer” ala Rick Warren, Joel Osteen og andre religiøse motivasjons-coach`er som har uttrykt støtte til Black Lives Matter pøbelen har mye å omvende seg fra.  I klippet under ser vi hvordan aktivister med Black Lives Matter plakater brenner Bibler på sitt bokbål. Antikristens ånd har lenge manifestert seg i denne bevegelsen og det er ikke grunn til å være overrasket over at kristen-hatet kontrollerer denne venstrevridde pøbel

Brant flere eksemplarer av Bibelen

“Venstrevridde aktivister brakte med seg et større antall Bibler som de satte fyr på foran rettsbygningen i Portland,” skrev Ian Cheong som er redaktør for “Human Events” i en post på Twitter hvor han også la ut videoer som viser hvordan bibler blir kastet inn i ilden. “Lev ikke i den villfarelsen at disse demonstrasjonene og opptøyene har et annet mål enn å rive ned den vestlige sivilisasjon og våre lange tradisjoner og religionsfrihet,” skrev Cheong. Også Donald Trump jr. har reagert på videoene som viser hvordan Guds Ord blir kastet på flammene: “Nå er vi kommet til “brenn bøker fasen”. Jeg er ganske sikker på at ANTIFA ikke står for hva de hevder å stå for. “Kanskje de burde fjerne ordet “anti” fra sitt navn og dermed ville det passe perfekt,”. Samtidig som stadig flere kristne nå fordømmer og tar avstand fra Black Lives Matter og Antifa, har amerikanske myndigheter begynt å pågripe og stille dem som står bak vold og ødeleggelser til ansvar. Fredag ble den 18 år gamle Black Lives Matter og Antifa aktivisten Gabriel Agard-Berryhill formellt siktet for å ha kastet en eksplosiv gjenstand mot den føderale bygningen,” sa justisminister William Barr til Fox News. 18 åringen ble avslørt da hans egen bestemor gjenkjente vesten han hadde på seg. 18 åringen risikerer inntil 15 års fengsel for ugjerningen.

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Antifa, BLM og venstrevridde aktivister brenner bibler i Portland -pøbelmobben herjer

 1. Det måtte komme. Ingen er vel overrasket hva slags lavmål denne bevegelsen representerer og får seg til å gjøre. Søkelys var takk Gud, en av de få som virkelig hadde gutts til å advare mot antikrist ånden som preger BLM.
  Kristne som støtter eller har støttet BLM bevegelsen kan ikke akkurat besitte mye åndelig åpenbaring over tiden.
  I forkant av høstens valg må Guds folk her i Norge be for USA, om ytterligere nådetid.
  Det er avgjørende for den kristne frihet også her hjemme at Trump vinner valget.
  Den samme demoniske ånd som virker i amerikanske storbyer, lever i beste velgående i Norge også. Det er viktig å motstå hat og rasime og ta avstand fra grupper som setter hudfarger opp mot hverandre som BLM og Antifa gjør.
  Takk til Søkelys som er en tydelig basun.

  • Det måtte gå slik. Vi ser bare begynnelsen. Den ånd som driver disse i Black Lives Matter og Antifa vil gå fra ille til værre. Forhåpentligvis vil deres ondskap avkle dem for folks øyne. Mitt inntrykk er at stadig flere kristne nå ser hva slags krefter som har drevet frem Black Lives Matter opprøret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.