Jan Hanvold ber om seier for Donald Trump som er en garanti for vekkelse og ytringsfrihet

Halleluja Jesu gjenkomst nærmer seg. snakket akkurat med min venn Jan Willem van Der Hooven i Jerusalem. Som er på sykehuset, p.g.a hjerte. Men vi ber, å tror at han blir frisk. Han er en profet som virkelig har gjort mye for Israel. Og er en personlig venn med Bibi, Israel statsminister. Du må lese hans siste nyhetsbrev. De er virkelig høy profetiske.Vi ber om at vi også i år skal kunne feire Løvhytte festen ifra den 1-10 oktober. Med direkte sendinger ifra Jerusalem. Det er jo en spennende høst vi går i møte. Og vi ber veldig for et gjenvalg av Donald Trump, som er en garanti for ytringsfrihet og vekkelse. Som hindrer Kina i å bli en verdens hersker,” skriver Jan Hanvold i en sommeroppdatering på Facebook.

-Vi elsker det kinesiske folk, men har lite til overs for diktaturet i Bejing. Tenker på alle de kristne i Kina, som er under stor forfølgelse. Men som ber, å bringer vekkelsen videre. Tenk at det er 150 millioner kristne, i Kina. Men det er jo veldig absurd, at regjeringen hyller Kina. Om du hadde spurt noen SUF-ML på 60 tallet, om de ville tro at høyre folk i Norge ville gi full støtte til kommunist Kina i 2020. Tror jeg de ville ristet på hode. Men dette umulige har skjedd, at en Høyre regjering bøyer kne for kommunist Kina. Som også står ansvarlig for spredningen av Corona viruset, som har lammet hele verden. Når våre ledere, kaller slike påstander for konspirasjons teorier. Er jo det bare for, å være politisk korrekte. Globalistene vil ødelegge nasjonal staten. Gi ifra seg friheten og legge seg under en verdens regjering. Dette er jo selvfølgelig noe som vil skje, ifølge bibelen. Men ved at Donald Trump blir gjenvalgt, vil vi få 4 nye nåde år. Som vi kan bruke til, å spre evangeliet. Før diktaturet kommer også til vesten,” skriver Hanvold og fortsetter: “Hvor sekulær fundamentalistene hersker, å vil innskrenke ytrings og religions friheten. Men vi vet at seieren hører Jesus og hans folk til. Så derfor tror vi på bortrykkelsen av Jesu Kristi brud. Før Antikrist og trengseltiden setter inn. Vi lever i en spennende tid, hvor den verdensvide vekkelsen går frem. Millioner av muslimer blir frelst og andre grupper gir seg til Jesus. Vi må også tro for vårt kjære Norge, at folk skal bli frelst. Da holder vi fokus på evangeliet, å forkynnelsen av Jesu seier på korset. Og hans gjenkomst, som vil hente bruden hjem til himmelen. For så, å komme igjen med ham på oljeberget og herske med Ham i 1000 år. Dette ser jeg frem til, så derfor blekner alt annet. Så la oss være våkne i denne tid, å forstå tiden vi lever i. Og ikke minst be og stride i forbønn for at Guds rike skal komme. Husk, å be daglig for Donald Trump og USA.Så tror vi på seier for Guds rike. Fortsatt velsignet sommer,” avslutter Jan Hanvold

Én tanke om “Jan Hanvold ber om seier for Donald Trump som er en garanti for vekkelse og ytringsfrihet

 1. Jeg tror ikke Van Hooven er profet.

  Jeg tror ikke det blir løvhyttefest og Israelstur på dem. De må være hjemme og be.

  Gjenvalg av Trump er ingen garanti for ytringsfrihet og vekkelse. Det har blitt “profetert” vekkelse mange ganger nok nå. Det er løgn. Da Billy Graham og andre forkynte evangeliet tidligere gråt folk og OMVENDTE seg. Det gjør ikke folk lenger. De omvender seg ikke fra sine onde gjerninger.

  Det kommer tøffe tider fremover, noen vil rope i sin nød på Gud og omvende seg, men mange vil være sinte på Gud og klandre Ham, og ikke omvende seg.

  Dette er hva vi har blitt lovt: “Og dette evangeliet om riket skal bli forkynt i hele verden (oikoumene) som et vitnesbyrd for alle folkeslag, og SÅ skal enden komme.” (Mat.24:14) Oikoumene, gresk: Overalt der det er hus (oikos). Det mangler enda endel bortgjemte hus og skur, men de har fått hørt innen Jesus setter sine føtter på Oljeberget. Misjonærer finner stadig bortgjemte hus.

  “Og SÅ skal enden komme”. Det er ihvertfall 7 år til. Bortrykkelsen kan skje når som helst.

Det er stengt for kommentarer.