Avdøde profet Kim Clement profeterte at Donald Trump vil bygge en sikkerhetsmur og sitte to perioder som president

Kim Clement som allerede i 2007 skal ha profetert at Donald Trump ville bli valgt til president har fremsagt flere profetier omkring den omstridte amerikanske presidenten. Clement som døde den 23 november 2016 som en følge av hjerneblødning og lungebetennelse ble bare 60 år gammel. Clement ble av mange ansett som en “profetisk lovsanger” som fremførte sine profetiske ord ved hjelp av musikk. Blant de budskap Clement serverte var at det var Guds hensikt at Donald Trump ville bli valgt til å tjene som USAs president. I følge Clements profeti fra 2007  ville Donald Trump bli en “trompet” som ville tjene som USAs president. Men Kim Clement hadde flere profetiske ord om Donald Trump på lager

Kim Clement profeterte videre at Donald Trump ikke bare ville bli valgt til president en gang, men han ville tjene som president to perioder og videre “bygge en mur til beskyttelse” og at han vil være en bedende president. En som også var sikker på at Donald Trump kom til å bli USAs president var Henry Østhassel som i et innlegg i Dagen skrev dette: ” Ingen amerikanske presidenter har blitt så sabotert av den politiske elite som Donald Trump. Da Donald Trump i juni 2015 lanserte seg som presidentkandidat var alle imot ham, selvgode republikanerne hånte og lo av ham, de venstreorienterte demokrat-naudene kalte ham en klovn som aldri ville bli president – og de venstreorienterte Fake News medietrollene brukte all sin innflytelse på å manipulere valget til fordel for den grusomme Hillary Clinton som vil drepe barna i mors mage helt frem til fødselsøyeblikket. Til tross for at «hele verden» var imot ham – slo Donald Trump likevel fullstendig knock out på hele lurvegjengen, samtidig som han avslørte verdens venstreorienterte presse som produsenter av Fake News. Det er rent komisk å se at alle de patetiske naudene som prøver å felle denne mannen bare skader seg selv.

Profetier
Jeg visste 100% sikkert at Donald Trump ville vinne valget helt siden han lanserte seg som kandidat i juni 2015, fordi jeg lytter til de profeter Gud reiser opp i dag – og det var jo profetert at han ville bli president – og profetiene jeg hørte sanksjonerte med det jeg selv så i min ånd – og da lytter jeg. Allerede i 2007 profeterte Kim Clement at Donald Trump ville bli USA`s president, og han ble overrasket når Donald Trump ikke stilte som kandidat hverken i 2008 eller i 2012 valget, men han opplevde å se at profetien hans gikk i oppfyllelse før han døde den 23. november 2016, bare 15 dager etter valgseieren.

Kim Clement profeterte også at de ville hate Donald Trump og rope riksrett, riksrett, uten at det ville skje. Og det er jo akkurat det som skjer, det ene patetiske naudet etter den andre skriker og rauter om riksrett, men det peller av Donald Trump som vann på gåsa fordi han er utvalgt og beskyttet av Gud. Også denne delen av profetien går jo i oppfyllelse rett foran våre øyner, uten at de åndelig blinde liberale «kristne» skjønner pæra fordi de har forkastet tjenestegavene.Jeg lytter og handler bare etter de profetier som sanksjonerer med hva jeg selv ser i min ånd – de profetiene jeg ikke forstår, eller som ikke sanksjonerer i mitt indre legger jeg bak øret og ser hva som skjer. De aller fleste falske profetene er ikke så vanskelig å avsløre,” skrev Østhassel i sitt innlegg. Sjekk ut: Kim Clements profetier omkring Donald Trump

 

 

17 tanker om “Avdøde profet Kim Clement profeterte at Donald Trump vil bygge en sikkerhetsmur og sitte to perioder som president

 1. I all beskjedenhet profeterte også jeg at Donald Trump ville bli president i USA. Ikke bare det, jeg skrev også at han vil være president i 8 år. Forøvrig tror jeg videre at visepresidenten til Trump vil overta vervet i ytterligere 8 år. Hvorfor bare noen få kristne ser dette, er for meg en gåte, men det har nok noe med ” 5 blir tatt med og 5 blir latt tilbake!”
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Jeg skal ikke spå. Jeg har sans for Mike Pence, og når det gjelder president Trump er jeg verken tilhenger eller motstander.
   Allerede under valgkampen skrev jeg at jeg hadde ønsket en annen kandidat enn Trump på republikansk side, likevel: Jeg foretrekker Trump fremfor Clinton eller Obama. Trump forsøker å oppfylle sine valgløfter Anders.
   Vi får vente og se hva som skjer, om Herren drøyer.

 2. Det er nokså sannsynlig at det blir riksrett, og helt usannsynlig at det blir gjenvalg. Det hadde vært en velsignelse om Trump ble avsatt. Pence ville vært en finfin president. Og i motsetning til Trump er han kristen!

  • Når det gjelder Trump er ingenting utenkelig. Gud har sine veier og verken media eller noen andre kan endre det dersom det er Guds vilje at Trump vinner igjen.
   Så langt har media og Trumps kritikere feilet stort. Alt de har gjort er å rive ned tilliten til media og det demokratiske partiet.
   Jeg ser ingen reelle utfordrere til Donald Trump i den demokratiske leiren.
   Jeg er glad for at vi slapp 4 år med Hillary Clinton, den kvinnen hadde ødelagt både USA og resten av verden.
   Jeg er så langt fornøyd med president Trump. I motsetning til norske politikere som blåser langt i sine egne valgløfter, forsøker Trump å oppfylle sine valgløfter.
   Et av løftene var å få på plass en mur…Så langt ser det ut som om han gjør mye for å få oppfylt sitt løfte til velgerne.

   7
   1
  • Jeg tror sjansen for riksrett er minimal. Jeg tror ikke de Trump kritiske i det republikanske partiet vil begå politisk selvmord med å henge seg på den tomme propagandaen fra “venstresiden”.
   Dog, tror jeg det fremdeles blir støy og bråk om den ikke-eksisterende Russland forbindelsen.
   Det er tragisk at demokratene ennå bråker med dette Russland tøvet. Det gjør verden mye farligere.
   Hadde det ikke vært for det politiske spillet i Washington hadde Trump og Putin kunnet sette seg ned og blitt enige om å gjøre verden tryggere.
   På grunn av dette spillet er dessverre Trump presset til å føre en litt for tøff politikk overfor Moskva -og det er ikke bra.

   3
   1
 3. Kim Clement har vært en omdiskutert profetisk røst. Det skjedde noe med Kim Clement etter at han hørte Chuck Missler underviste. Jeg anbefaler på det sterkeste at dere ser dette intervjuet/samtalen mellom Kim og Chuck fra 2015. En utrolig interessant samtale mellom to av denne tids viktigste røster, som begge et hjemme hos Herren nå.

  Jeg har sett videoer av Kim Clement fra tiden før hans møte med Chuck. Har alltid følt at Ånden taler gjennom ham, men han hadde av og til utalelser i sine fremføringer som gjorde meg skeptisk. Typiske trosbevegelse sitater som taler vel om pavekirken, erstatningsteologi etc. Gud skapte en omvendelse i Kim gjennom Chucks undervisning. Han innså at han ikke hadde brukt gaven sin rett og at han visste alt for lite om Skriften. Han sier at han rett og slett kunne være en vranglærer uten at han var klar over det. Han hadde tidligere tilhørt retningen til Joel Olsteen.

  https://youtu.be/OPJoCBe-f24

  • Visste ikke om videoen hvor de to møttes. Interessant. Og takk for all info 🙂
   Var innom et par videoer av Clement sist uke, og interessant at Søkelys skrev om det nå. (Og av alle ting så jeg en del av en Missler -preken i går.)

 4. Kjell, er du seriøs? Avviser du FAKTA omkring Russland-forbindelsene? Trumps sønn og svigersønn er involvert, og mange andre. Trump har selvsagt visst at valget var rigget ved hjelp av russerne. Ellers ville selvsagt aldri en bedrager, løgner og sosiopat som ham “vunnet” valget. Og ikke kom med det tøvet om at Gud har valgt ham. En mann som sa at han aldri hadde bedt Gud om tilgivelse, for han hadde aldri gjort noe galt?

  • Jeg tar Russland tøvet akkurat som det er. En hoax skapt av CNN og de andre fake news media som bruker alle sine krefter på en ting. Sverte Donald Trump, skade dem som støtter presidenten, og splitte nasjonen.
   Det er nesten kvalmende å se hvordan fake news media opererer.
   De lager og publiserer sin story på basis av en rigga og ufullstendig video først postet på en nå slettet Twitterkonto. Dermed ble en smilende 15 år gammel skole elev som hadde deltatt i et ja til livet arrangement hengt ut som rasist. De venstreliberale brukte flittig twitter til å slenge med leppa og enkelte av disse media-trynene uttalte at de ønsket å banke 15 åringen som ikke hadde gjort noe galt i det hele tatt.
   Deretter publiserte fake news media saken om hvordan to Donald Trump tilhengere nærmest ville lynsje den stakkars Jussie Smollett fordi han var svart og homofil. Uten noen som helst form for dokumentasjon eller faktasjekk kunne CNN fastslå “Dette er Amerika anno 2019 (sukk under Trump)
   Fake story.
   Det vi ser fra mainstream media er igjen og igjen publiserer de falske og udokumenterte historier med negativ vinkling mot Trump.
   For å være helt ærlig. Jeg tror ikke lenger et ord av hva disse mediene serverer.
   Det er under vår verdighet å la disse antikristelige, homovennlige- fosterdrapsvennlige liberale mediene fortelle oss sine sannheter som igjen og igjen viser seg å være eventyr. Jeg skjønner ikke hvor lenge folk lar seg dope ned av dette sludderet fra anti-Trump media.
   Jeg tror knapt et eneste ord på disse mediene som presenterer sine eventyr på basis av sitt subjektive hat mot en mann som er lovlig valgt av folket.
   Folk som allerede nå avskriver ham i 2020 har intet lært av 2016.
   At disse hønsehjernene i CNN ikke lærer skjønner vi -for skal man være ansatt der må man være for den homofile agenda og kritisk til evangelisk kristne og stemme på demokratene og Clinton klanen.
   Nei takk som byr.Jeg foretrekker da Donald Trump. Men selvfølgelig. Vi kommer selvfølgelig til å få servert mange nyheter om dette Russland tøvet fremover. Noe må jo fake news servere for å holde hatet oppe blant de som ennå tror på fjaset som blir servert av den liberale og venstrevridde politisk korrekte presse. Men jeg tar ikke lenger det de serverer for god fisk.
   https://www.youtube.com/watch?v=veZs75jlAlw

   12
   1
  • Det største tøv jeg har hørt Arnt. Gud har nok forutbestemt Donald Trump til denne oppgaven, eller tror du at Gud er en handlingslammet julenisse som ikke er historiens Herre?
   I forkant av 2016 avviste alle ekspertene at Donald Trump ville bli president. I en hovmodig tone slo selv Barack Obama fast at Donald Trump aldri ville bli president. Det er en fryd å se på hvordan Gud på valgnatten ydmyket disse falske røstene og gjorde dem til spott og spe for nasjonen. Alle disse globalistene har etterlatt seg et ettermæle som mennesker uten realitetssans. Donald Trump vant og vil vinne igjen dersom det er Guds plan. Se og lær:
   https://www.youtube.com/watch?v=G87UXIH8Lzo

   7
   1
  • Snakk om å sluke venstrevridd propaganda på høykant. Trump hatet lyser ut av teksten.

 5. Kjell, jeg begynner virkelig å lure på om det går rundt for deg? Hva med den seriøse CNN-reporteren som på pressemøtet nylig spurte Trump hvor han fikk tallene sine fra, da de ikke samsvarte med offisiell statistikk og tall fra FBI og DEA? Er disse byråene også “fake”? Han opererer stadig med alternative fakta, en lystløgner. Mannen er avslørt i å lyve offentlig over 6000 ganger siden 2016. At det har skjedd et samarbeid med russerne, er bevist. Blir bare tåpelig å avvise det, Kjell. Men, selvfølgelig gjør CNN feil, på samme måte som FOX ikke klarer å si noe negativt om Trump og vrir alt i en negativ retning sett med demokratiske øyne. Som sagt :”black and white is a lazy way to see the world”. Kanskje derfor jeg stemmer på et sentrumsparti.

  • Det finnes ingen seriøse journalister i CNN Arnt.
   Det er mange år siden CNN kvittet seg med de i staben som var objektive og gjorde en skikkelig jobb.
   Jeg savner navn som Lou Dobbs, Myron Kandel og de andre virkelige journalistene i CNN.
   De gamle nyhets-navnene serverte virkelige nyheter. Virkelige nyheter med basis i objektiv journalistikk.
   Nå får vi servert tåpelige eventyr, ofte basert på oppdiktetede kilder eller Twitter kontoer som blir slettet fordi de er falske. Don lemon i CNN er kanskje den største tullingen av de alle. Han hadde tilogmed SMS kontakt med Jussie Smollett som regisserte et hat-angrep på seg selv for å sverte Donald Trump tilhengerne.
   Don Lemon, den mist troverdige av alle i CNN, forutinntatt og subjektiv:
   https://www.youtube.com/watch?v=6WcM9c96ZMg
   Jeg stoler ikke et sekund på disse homoliberale i CNN som har sin personlige agenda.
   CNN “the most trusted name i newsmedia
   https://www.youtube.com/watch?v=K_km1Ns9ttM
   https://www.youtube.com/watch?v=c_TP-3I041g

   7
   1
 6. Etter å ha lest det siste her er det bare å konstatere at Kjell er på det samme nivået som Jan Kåre Christensen og “Arne Ulf Breen” når det gjelder seriøsitet.
  Alle disse avviser fakta og elsker løgnen.
  Søkelys er derfor ikke mer seriøs enn Smyrna bloggen og Den Himmelske Blogg.

  Søkelys er en parodi på den kristne tro der den holder narr av kristne mennesker.

  2
  9
 7. At Gud innsatte Trump er like tåpelig å antyde, som at han utvalge Hitler, Stalin og Pol Pot. Takk og lov at Amerika er et demokrati. Ellers ville Trump gått inn i historiebøkene som en av de verste diktatorene.

  1
  4

Det er stengt for kommentarer.