Flere profetiske røster profeterer en ny æra under Donald Trump -se hva som ligger foran i 2019

President Donald Trump utløser mektige profetiske tider. Foto: You Tube

“Også Moses måtte håndtere fake news” Profetiske røster sier at USA står foran en ny æra. Gud skal bringes tilbake i Amerika. “Tror noen at det demokratiske partiet kan stoppe Guds ånd?”  “Når en tidligere president for USA dør, vil det bli en ny æra,” sier den profetiske røsten Hank Kunneman til Sid Roth. Både Kunnemann, Cindy Jacobs og Larry Sparks sier alle at USA står overfor noe helt nytt.

Guds Ånd skal ryste nasjonen og de demoniske kreftene som nå holder fast i det demokratiske partiet skal rystes. Tror noen virkelig at det demokratiske partiet vil kunne stoppe Guds Ånd? sier Kunnemann som slår fast at Gud vil håndtere staheten til Mueller og hans team som maser om Russlands-forbindelsen.

Store forandringer vil skje under de 8 årene Donald Trump forblir med makten. “Rett dine øyne på USA. Den splittelsen som er i USA nå, skal ikke vare. Bli ikke redd for det du ser av splittelse i USA. Det vil få sin ende..For Jesu navn skal bli proklamert på et nasjonalt monument.  “De sier at vi har fjernet Guds navn fra Amerika. Det er på tide at vi putter det tilbake igjen,” sier Kunnemann som sier at det vil komme en “rystelse” i nasjonen.  Jeg vil ryste de områder som er blitt kontrollert av demoniske krefter, slik at min plan og hensikt skjer,” sier Guds Ånd i Kunnemanns profeti. “Tror du virkelig at det demokratiske partiet kan stoppe Meg,” sier Guds Ånd videre.  “Jeg red på en eselfole tidligere, jeg vet hvordan det er å ri. Jeg vet hvordan jeg skal ydmyke elefantens stolthet for å få en slutt på splittelsen i nasjonen”,  heter det videre i de profetiske ord fra Kunnemann. (Elefanten er som kjent symbol på det demokratiske partiet) “Jeg vet også hvordan jeg skal håndtere staheten til Mueller og hans team,” sier Kunnemann videre i de profetiske ord.  Mueller og hans team etterforsker den såkalte Russland-forbindelsen som i følge Guds profeter vil ebbe ut i intet. Se hele videoen og si gjerne din mening. Hvorvidt profetiene oppfylles gjenstår jo å se, men dersom det er Guds plan og vilje at Donald Trump skal få to perioder som president, er det i realiteten intet som kan hindre at det skjer. Gud er fremdeles Gud. Han bestemmer. Han råder og har ikke trukket seg tilbake og overlatt verden til seg selv.

 

5 tanker om “Flere profetiske røster profeterer en ny æra under Donald Trump -se hva som ligger foran i 2019

 1. Tror noen virkelig at utviklingen kan stoppes?
  Er det virkelig noen som tror at Trump blir gjenvalgt?

  2
  1
  • Sannsynligvis ikke han selv engang? Jeg ser på et bredt utvalg av målinger, at uansett hvilken demokratisk kandidat som blir satt opp mot Trump, så får de et solid flertall på målingene.

  • Selvfølgelig kan Trump bli gjenvalgt. Hvorfor ikke? Hele den politiske eliten tok feil i 2016 og de vil ta like feil i 2020.
   Jeg gleder meg til å se at alle disse sleipe “ekspertene” blir ydmyket nok en gang. Donald er presidenten for folk flest og mange har forstått det. Ikke minst de mange som har fått jobb på grunn av at Trump har snudd den økonomiske trenden.

  • Ja Henrik. Og mange av dem var i 2016 akkurat som du er nå.
   Men de har sett og hørt og lest og lært litt.

 2. Spennende profetier. Bra at Søkelys skriver om dette nå. Så for vi se hva som skjer. Er dette Herrens ord -så vil det skje. Uavhengig av hva mennesker måtte mene.
  Og en ting til en av dere som har kommentert før meg.
  Har dere glemt hvor feil meningsmålingene var i 2016?
  Lærer dere ikke noe av tidligere feil?

Det er stengt for kommentarer.