Arrangerer sørgemarsj for det ufødte liv onsdag 13 juni klokken 15 foran stortinget

Også i år vil prest Ludvig Nessa som står bak “Aksjon Nytt Liv” og “Den Norske Kirke i eksil” arrangerer sørgemarsj for å minnes de omlag 15000 ufødte barna som hvert eneste år blir drept på norske sykehus fordi de er uønsket av mor. Prest Ludvig Nessa som er en av de få som ennå er engasjert i kampen mot fosterdrap valgte i dag å senke flagget på halv stang i sorg over de nærmere 600 000 ufødte babyer som er blitt drept i mors liv i Norge

Ludvig Nessa senket flagget i dag på halv stang i sorg over at Norge fremdeles tar liv av barn i mors liv.

Den tradisjonelle sørgemarsjen for det ufødte liv vil også i år starte fra plassen foran stortinget. Etter å ha markert tragedien foran der loven ble vedtatt, så går marsjen til “Det ukjente barns grav” på vår frelsers gravlund hvor det vil bli holdt en minnestund for de mange barna som er blitt drept i mors liv. “Det er viktig at så mange som mulig tar seg tid til å bruke noen timer denne onsdagen for å minnes de mange barna som er blitt myrdet i mors liv,”  er budskapet Nessa har i forbindelse med sørgetoget som bruker å samle et sted mellom 30 og 100 deltakere. Årets sørgemarsj bør kunne samle kristne fra forskjellige kirkesamfunn og menigheter. Alle er velkommen til å delta og folk må gjerne komme kledd i sort og med en rose som kan legges på graven,” heter det videre i invitasjonen fra Aksjon Nytt Liv. I en oppdatering på Facebook torsdag skriver Nessa dette: “Abort og homoseksualitet er oppskriften på selvutslettelse!
Homseaktivister eier ikke skam i livet. Alt skal og må dreie seg om deres perversitet, alltid! …Og de må selvsagt alltid få det som de selv vil, ellers kan de jo ta livet av seg.”

9 tanker om “Arrangerer sørgemarsj for det ufødte liv onsdag 13 juni klokken 15 foran stortinget

 1. “Det som er kroket kan ikke bli rett”, sier skriften. Og “vil du holde ett av budene må du holde dem alle”.

  Det er prisverdig at noen vil verne om det ufødte liv, men det hjelper lite å forsøke å tvinge hedningene til å endre kurs. “Uten tro er det umulig å behage Gud”, sier Bibelen. Så selv om en lovendring vil kunne redde enkelte av “filistrenes” barn fysisk, så vil deres øvrige generelle mangel på tro likevel avskjære dem fra fremtidig liv under Riket i den nye verden.

  Det er selvsagt grusomt å være vitne til alle disse barnemordene, men dette blir totalt overskygget når Harmageddons vinder snart farer over jorden og som Bibelen beskriver det: “likene av de falne skal ligge over hele jorden og ingen skal begrave dem”, og “selv fjellene skal flyte med blod”, ja “blodet skal stå til bisselet på hestene”.

  “Det blir bare få mennesker tilbake”, sir bokji. Og for å realitetsorientere seg kan man spørre hvor mange av de millioner barn som levde på Noahs tid overlevde vannflommen?

  INGEN!

  7
  2
  • Det har du rett i. Sanne vitner for Jehovah treffer med sine åndelige slag akkurat der de skal treffe slik at de onde ikke har noen unnskyldning når DAGEN inntreffer.

   At de færreste vil høre og spotter sin Skaper Jehovah og Hans sønn Kristus er beskrevet på forhånd. “Har de forfulgt meg skal de forfølge dere”, sa Jesus.

   Om ikke Olaf & co hadde fullbyrdet disse profetiene hadde ikke Bibelen vært sann. Nå bekreftes de imidlertid daglig av Djevelens håndlangere som bare overgås i spott av sin manglende bibelkunnskap. Å Jehovah – Ditt ord er sannhet! La Olaf være en spotter Du bruker som eksempel Far.

   5
   3
 2. Det er kun KRF som er motstandere av fosterfordrivelse på Stortinget. Dette toget er dessverre gått for lenge siden.

 3. Ludvig Nessa…
  Hvilket forbilde!
  Hva MÅ det ikke ha kostet…
  Takk Ludvig.
  EN dag…

 4. Josef, det er du og de andre vitsene som spotter, ved å lage en falsk bibel og gir folk et falskt evangelium.

  3
  5
  • Jeg og mitt hus har aldri gitt ut noen bibel. Lik de fleste andre av dine medspottere har du ALDRI noe skriftsted å komme med. KUN subjektive påstander. Det viser sannheten om at tomme tønner ramler mest.

   Det symptomatiske med tilfeller som ditt er at dere aldri føler den minste flauhet når dere taper debatt etter debatt med de samme tapende argumentene. Skråsikkerheten øker alltid proporsjonalt med uvitenheten og ingen realitetsorientering finner sted. Tilbake står bare trass og spott.

   En får si seg enig med den litterære nobelprisvinneren August Strindberg – “Det är synd om människan”.

   5
   5
  • Josef er meget flink å gi seg selv vitnesbyrd. Men DET holder ikke. For det står skrevet: Det er ikke den som gir seg selv vitnesbyrd, som holder mål, men den som Herren gir vitnesbyrd.
   I tillegg er meget flink til å opphøye seg selv. Det står skrevet at den som opphøyer seg selv skal fornedres. Det hjelper ikke hvor flinke vi er med å slenge rundt oss bibelvers på biberlvers. LIVET vi lever, vitner om vår rettferdighet.

 5. Enig med deg, Hannah.
  Nessa er et stort forbilde.
  Jeg kan ikke tenke meg en ærligere mann.
  Han står støtt som et fjell om det stormer fra alle kanter.
  Takk, håper du fortsetter å stå på, Nessa.

Det er stengt for kommentarer.