Hvorfor Evangelist Finn Arne Lauvås ønsket at jeg var druknet! Med andre ord var bragt til taushet!

Blogger Christensen som elsker å politianmelde kristne har merkelig nok ikke politianmeldt Lauvås for drapsforsøk.

Christensen om drapsforsøket: “Da jeg døpte deg skulle jeg holdt deg så lenge under at du ikke kom levende opp!” “Jesus ble hatet også av så mange, så er det nok det lodd i livet også hans etterfølgere må regne med å få?! Når også myndigheten begynner å hate en person, da vet vi alle med oss selv, det er akkurat dette Jesus selv sa på forhånd ville og måtte skje. Men vi som troende, vi ser fremover, til den kommende verden og den kommende dom der Gud selv vil dømme alle disse ugudelige og hatefulle mennesker. 2 Pet. 13 Men vi venter efter hans løfte nye himler og en ny jord, hvor rettferdighet bor. Kan kristne mennesker være slik imot hverandre spør de meg? Til det kan jeg bare si, dessverre ja!,” skriver blogger Jan Kåre Christensen i et innlegg hvor han hevder at evangelist Finn Arne Lauvås ønsker å ta livet av ham. I følge bloggeren ønsker den kristne evangelisten å drukne ham. Finn Arne Lauvås reaksjon på Christensens påstander var dette: “Hei Jan Kåre. Du vet godt at jeg ikke ønsker deg druknet. Jeg sa på spøk at gamle Adam nok hadde overlevd da jeg døpte deg. Jeg skulle holdt deg lenger under slik at det nye mennesket hadde kommet til syne. Dersom du mener at dette var drapstrusler må du anmelde meg,” skrev Lauvås i en kommentar til Christensens påstander.

Evangelist Finn Arne Lauvås til blogger: “”Da jeg døpte deg skulle jeg holdt deg så lenge under at du ikke kom levende opp!”

Etter jeg har skrevet dette om Finn Arne at han begynte så godt som en troende og forkynner, men er i dag en vranglærer som står for noe helt annet enn hva han sto for før og hva Guds ord lærer og underviser oss om Israel. Nå hatet de Jesus – at de hater meg – det er akkurat hva Jesus selv vi kunne forvente. De får myndigheten med på dette hatet, det er akkurat det samme som Jesus opplevde. Her går jeg i Jesu fotspor både erfaringsmessig og ut i fra hva han lærte. Joh.e. 7. 7 Verden kan ikke hate eder; men mig hater den fordi jeg vidner om den at dens gjerninger er onde. Verden hatet Jesus – og gjør det fremdeles. Men Jesus sier noe mer: Joh.e. 15. 19 Var I av verden, da vilde verden elske sitt eget; men fordi I ikke er av verden, men jeg har utvalgt eder av verden, derfor hater verden eder. At jeg blir hatet slik, er bare fordi jeg tilhører Gud, ikke av noen annen grunn. Dette hate skal være så sterkt at de t.o.m. tror de tjener Gud med dette hate. Joh.e. 16. 2 De skal utstøte eder av synagogene; ja, det kommer en tid da hver den som slår eder ihjel, skal tro at han viser Gud en dyrkelse. 3 Og dette skal de gjøre fordi de ikke kjenner Faderen og heller ikke mig. 4 Men dette har jeg talt til eder, forat I, når timen kommer, da skal minnes at jeg sa eder det; men dette sa jeg eder ikke fra begynnelsen av, fordi jeg da var hos eder. Tenk, de skal gå så langt som de bare kan. Og de tror de tjener Gud, men de tjener og tilhører Satan de som holder på slikt!

Skal prøve kort å forklare dette, hvordan det hele skjedde.

Jeg og min familie var på Stevnet på Tromøya ved Arendal i 2009 Himmel og Hav med Evangelist og gjøgler Jørn Strand. Da for å koble av og høre på forkynnelse. Der var Finn Arne og underviste og forkynte i flere møter, men det var kommet noe nytt og rart inn der som ikke var der før i hans forkynnelse. Men jeg var positiv, fremdeles imot ham og hva han lærte og forkynte. Bilde av meg, Jan Kåre Christensen som dessverre så mange hater av såkalte kristne da jeg både står for og forkynner Guds ord klart, rett og tydelig!  Etter et møte var jeg og Finn Arne ute å spiste Pizza i Arendal, der begynte han å legge ut de merkverdigste synspunkter opp og om Israel. Jeg var fremdeles åpen til han, tross alt så var det han som ledet meg igjennom til dåpen i den hellige Ånd der jeg talte i tunger og ble fylt av Guds Ånd. Det var han som døpte meg da jeg var 17 år. Jeg var 17 år da han døpte meg. Dette var i april 1982, og jeg ble 18 år 3. august senere på året. Rett før jeg begynte på bibelskolen på Smyrna.

Slik ville Lauvås drepe meg

Blogger og evangelist raser etter at Søkelys la ut på nytt en av hans artikler hentet fra Christensens himmelske blogg

Etter det møte i Arendal så kjøpte jeg ca. 10 CD av ham der han undervise om Israel. Da skjønte jeg at han var blitt en erstatnings teolog fult ut. Dette er ikke noe annet en vranglære fra begynnelse til slutt! Vi sendte SMS til hverandre, og dette likte ikke Lauvås, han begynte å skrive bryskt til meg. Det var noe mellom oss kommet som ikke var der før. Jeg var da på Facebook som jeg ikke har vært på 5 år. Der under en utveksling i sammen med andre koker det over for Lauvås. Han skriver noe som jeg da gjengir fritt: “Da jeg døpte deg skulle jeg holdt deg så lenge under at du ikke kom levende opp!” Konfronterte han om dette etterpå. Der han mente at kjødet virket så sterkt i meg, at hvis jeg ikke forandret meg, så mente han det han skrev. Siden den gang har vi vel ikke hatt noe med hverandre å gjøre?

Det vitner også imot Lauvås at han ikke kunne godta meg som tross alt holdt fast ved den lære og forkynnelse som han selv en gang har stått for selv og lært, til som meg en av hans x disippel. Thoralf Gilbrandt og Finn Arne Lauvås hadde diskutert dette om Israel en hel dag i sammen. Ønsker å ta med en ting jeg husker, som tror kan være interessant for mange. Da jeg samtalte med Lauvås om hans såkalte nye lære om Israel og det profetiske ord. Så sa han bl.a. at han hadde kort tid før Gilbrandt døde fått være sammen med han en hel dag da de «tilfeldigvis» bodde samme sted da de hadde møter en plass her i Norge som jeg ikke husker. Da sa Lauvås at Gilbrandt satt fast i gamle vrangforestillinger etc. han var nå en mann med et «fornyet» syn på Israel som han bl.a. hadde hentet i Scotland. Snakk om komme inn i villfarelse!

Sluttkommentar:
Etterpå så sa Lauvås at han mente det slik at jeg var slik i kjødet, at han ville holde meg ned under vannet slik at kjødet mitt aldri hadde fått lov å komme frem. Dette viser hvor langt han er sunket som ønsket med død fordi jeg gikk i rette med hans ubibelske og Antikristelige lære om Israel. Men hate er sterkere enn kjærligheten for mange, da blir alt deretter!

Etterord: Finn Arne Lauvås har flere ganger benektet at han ønsker å drukne Christensen og har heller ikke noen ønsker om å se Christensen død. I en kommentar postet på Christensens blogg skriver Lauvås dette: “Hei Jan Kåre. Du vet godt at jeg ikke ønsker deg druknet. Jeg sa på spøk at gamle Adam nok hadde overlevd da jeg døpte deg. Jeg skulle holdt deg lenger under slik at det nye mennesket hadde kommet til syne. Dersom du mener at dette var drapstrusler må du anmelde meg.” Imidlertid ser ikke dette ut til å anfekte blogger Christensen som virker ute av stand til å forstå hva en spøk er.

 

5 tanker om “Hvorfor Evangelist Finn Arne Lauvås ønsket at jeg var druknet! Med andre ord var bragt til taushet!

 1. Stakkars Jan Kåre Christensen.
  Han er en som ikke forstår skjemt og spøk. Det nytter ikke å ha kontakt med han da han ikke forstår noe som helst.
  Han er det ingen som kan ta alvorlig. Bare ignorer han og ikke gi han noe oppmerksomhet.

  1
  2
 2. Jan Kåre Christensen er en taper og en stemme fra helvete.
  Ikke gi han noe oppmerksomhet. Ti han ihjel og la han leve ut sitt liv som taper.

  2
  1
  • Hvorfor skriver du at noen er en taper og alt det andre stygge?
   Jeg syns det er trist. Han er ingen taper. Det lærte jeg på søndagskolen.

 3. Andersen, fjern denne artikkelen, den har ikke noe relevanse bortsett fra å fortelle omverden hvilken idot jeg er som ikke skjønnte at Lauvås fleipet!
  Noe han ikke gjorde, da jeg avslørte hans hat til Israel!

  1
  4

Det er stengt for kommentarer.