Peter James Johansen: Flodbølgen kommer

Bygninger og byer under vann er ikke et uvanlig syn i vår tid.

Dette innlegget som ligger på dagen.no er det mest leste leserinnlegget i avisen. “Ved en av bryggene i Rotterdam, Nederland, er det ankret en ganske spesiell båt. Båten er 119 meter lang, 30 meter bred og 23 meter høy. Båten er bygget i tre og er et mirakel i seg selv. Dette er Johan Huibers kopi av Noahs Ark! For et par dager siden fikk jeg selv møte Johan. Det var et stort øyeblikk, siden jeg etter cirka seks år hadde håpt på et mirakel om å få møte ham. Dagen hadde kommet og endelig fikk jeg møte ham. Jeg spurte Johan hva som var bakgrunnen for at han bygde båten,” skriver  Peter James Johansen i et innlegg. Peter James Johansen’s innlegg er det som er mest lest i den kristne dagsavisen

Så en gigantisk flodbølge velte inn over Kristiansand. En by hvor kristendommen stod sterkt frem til slutten av 1980 tallet da frafallet for alvor satt inn. (Foto: Ole Hen

Han fortalte meg om den usynkelige drømmen. En natt i 1995 drømte han at i en storm kom det en flodbølge som oversvømte hele Nord-Holland (en del av Nord-Nederland). I drømmen så han at bølgen fylte hele hagen hans og tok med seg fritidshuset og alt i hagen. Drømmen var så levende at når Johan våknet gikk han til vinduet for å se om det faktisk hadde skjedd. Etter denne drømmen begynte tankene om å bygge en annen usynkelig drøm, en fullstørrelse kopi av Noahs Ark. Denne drømmen skulle koste cirka 40 millioner kroner og ble fullført i 2012.  Noe av grunnen til at jeg så gjerne ville treffe Johan, var at jeg selv hadde en drøm om en gigantisk flodbølge komme inn over Norge. En dag satt jeg på bussen fra Ansgarskolen i Kristiansand og inn til sentrum. Jeg treffer en gammel venn som begynner å fortelle meg om et Facebook-innlegg jeg hadde skrevet om denne drømmen om denne flodbølgen som jeg tror vil komme. Han forteller meg at han trodde det bare var en drøm og at det ikke betydde noe mer. Men så forteller han til min overraskelse at han selv hadde en levende drøm der han står på toppen av Ansgarskolen og ser en gigantisk flodbølge komme inn over Kristiansand. I løpet av årenes tid har jeg selv møtt rundt ti til femten personer med lignende drømmer. Johan har selv møtt tre personer med drømmer om flodbølger komme over Nederland. Jeg er overbevist om at Gud prøver å fortelle oss at det vil komme en gigantisk flodbølge.

For deg som tviler på moderne­ profetier vil jeg sitere Paulus: «forakt ikke profetord, men prøv alt og hold fast på det gode» (1.Tess 5:20–21). Vi ser i historien om Josef, om hvordan han tyder Faraos drømmer, og Josef forteller Farao at han har hatt to drømmer som betyr det samme og at det betyr at Gud forteller ham hva Han vil gjøre (1.Mos 41:25). Denne historien er med på å forankre prinsippet med at når Gud taler to eller flere ganger om det samme er det sant og vil skje. I mitt og Johans tilfelle har vi møtt på mange mennesker som forteller om den samme flodbølgen. Når det kommer til hva Skriften sier om flodbølger, les følgende vers i Det Gamle Testamentet: «Jeg er Herren din Gud som rører opp havet så bølgene bruser» (Jes 51:15). Jesus snakker selv om en (mulig) flodbølge, og om endetiden: «På jorden skal folkene bli grepet av angst og rådløshet i larmen fra hav og brenninger.» (Luk 21:25) Man kan spørre seg om dette er en guddommelig dom over Europa (og eventuelt andre steder) for all den synden som florerer her, eller om det bare er en advarsel til Guds folk? Skriften slik jeg tolker den peker på at dette er Guds handling. Man kan jo spørre seg hvorfor Gud vil la noe slikt skje, siden Han tross alt er kjærlighet og ønsker bare det gode. Slik jeg kjenner Gud vil Han la en slik ting skje nettopp fordi Han er kjærlighet og at Han hater synd.

Tenk på samfunnet i dag. Bare i Norge er det hvert år over 15.000 legalisert drap av ufødte barn i mødrenes mager (også kalt abort). Vi utrydder barn med Downs Syndrom gjennom selektert abort og vi holder på å legalisere aktiv dødshjelp, også kalt eutanasi. Vi som nasjon og kontinent lever i stor grad på slavevirksomhet gjennom hvordan vi utnytter verdens fattige og ikke minst, vi forkaster alt som har med Gud å gjøre og lever i et konstant opprør mot alt som er hellig. En kjærlig Gud vil ta et oppgjør med slik ondskap, hvis ikke er Han ikke kjærlig. Uansett så er det klart at Gud har advart oss, og det er opp til oss om vi vil ta advarselen til etterretning.

Tilbake til Johan Huibers Ark. Når du går inn på hjemmesiden til Arken, så vil du kunne lese at Arken er for tiden stengt. For meg er dette et profetisk bilde på at snart er det for seint å omvende seg fra synd og komme til Jesus. Det er som i Noahs dager, menneskene spiste og drakk, giftet seg og gav til ekte, men så kom det en dag at Noah lukket døren til Arken, og vannet kom og tok dem alle sammen. Slik skal det være når Jesus kommer tilbake. Kanskje hva jeg så på nettsiden er et profetisk bilde på at snart er tiden ute, flodbølgen kommer og deretter kommer Jesus tilbake? Når døperen Johannes virket i sin tjeneste kalte han menneskene til å omvende seg, gjøre det som var rett, hjelpe de fattige, ikke snyte med skatten og være tilfreds med det vi har. Det samme bør vi gjøre!

En slik flodbølge er i seg selv ikke noe å frykte så sant man lever rett med Gud. Men dessverre er det ikke alle av oss som lever rett med Gud. Blant mange kristne florerer det av opprør, selvdyrkelse, pengebegjær, utroskap, gjengifteri og mange av oss ærer Gud med våres lepper, men våres hjerter er langt borte ifra Ham. Vi må vende oss bort ifra dette og begynne å søke Guds vilje i det som står i Skriften, ta opp vårt kors daglig og følge Jesus hvor enn Han går. Samtidig er det viktig å huske på at denne profetien kan være en advarsel fra Gud om noe av det som vil komme. Det betyr for noen av oss, at vi må flytte opp i høyden. For andre vil det bety at vi må være villig til å miste vårt liv i en slik katastrofe der vi er. Uansett betyr det at vi alle bør begynne å leve fullt og helt for Herren, følge Hans Ord som vi finner i Skriften og leve som dette er vår siste dag.

Innlegget er skrevet av Peter James Johansen

24 tanker om “Peter James Johansen: Flodbølgen kommer

 1. God pinse !
  Denne ” arken ” er en velkjent sak som mange personer i kystbyene i Norge har besiktiget.
  Den ble tauet fra havn til havn og lå ved kai i Bergen mange dager for publikums-besøk om bord. Min kone kjørte forbi denne skuta flere ganger og antydet at vi burde reise inn til Bergen og se båten også innvendig. Vi undersøkte billettprisen – som var flere hundre kroner per person – og vi besluttet at det var bedre å gi pengene til sultne barn i India. Det gjør vi hvert eneste år via Betel Fjernadopsjon.
  For meg har denne kopien av Arken fremstått som en ren forretningsidé : Å tjene mest mulig penger. Men dette med en tsunami er jo et syn som Lebesbymannen fikk en novembernatt i 1907.

  Apropos havbølger : Jeg har nylig kommet hjem etter 12 dagers reise med hurtigruteskipet ” Richard With ” : Bergen-Kirkenes-Bergen. Under samtlige middager om bord ; ble vi ” tvangsplassert ” sammen med et hyggelig par – han var professor i bølgeteknikk. Gjennom minst 12 timers samvær var vi fire ukjente middagsgjester gjennom mange diskusjoner. En kveld tok jeg opp Lebesbymannen sitt syn om denne forferdelige flodbølgen i Nordsjøbassenget. Professoren hadde aldri hørt om denne mannen – og han likte tydeligvis ikke at jeg snakket om slikt. Men hans teori var at nedslag av en stor meteor kunne forårsake en slik havbølge. Han fortalte også om den enorme farten slike havbølger forplanter seg på i sjøen.

  2
  2
 2. Lukas 21:25: “på jorden skal folkene engstes i fortvilelse når hav og brenninger bruser”

  Jesus sikter her til MENNESKEHAVET. Det er havet av mennesker som “bruser” når Kristus tilkjennegir seg i spissen for sine 144000 åndelige brødre og englene.

  Bibelen benytter ofte symbolspråk. Det heter f.eks. i 1.Mosebok at “hele jorden talte ett språk” før vannflommen kom og JHVH forvirret språkene deres. Det betød selvsagt ikke at planeten jorden snakket, men derimot hele menneskeheten.

  Men når det er sagt vil selvsagt også naturkreftene skremme folkene når “Gud skal ødelegge de som ødelegger jorden”.

  9
  11
 3. Flodbølger og tsunamier rammer jorden hele tiden. Det kan skje alle steder, men er oftere i jordskjelvområder. Tsunamien i 2004 i Asia krevde flere 100 tusen menneskeliv. I 2012 rammet en tsunami Japan som krevde 10 tusener av liv. Det er ikke nye nytt. Så at det kan ramme andre steder er ikke utenkelig eller spesiellt. Man må da komme seg opp i høyden.

  6
  1
  • Korrekt. Man må som kristen være varsom med å tilskrive enkeltepisoder av normale naturfenomen direkte til dommedag. Det er snarere slik at det samlede trykket av de 27 endetidstegn i de synoptiske evangeliene forteller oss at ja – vi lever i de siste dager, men selve “Guds dag kommer i en time vi IKKE venter det”.

   Det er derfor vi oppfordres til å “være edrue og våke til enhver tid”. Blir vi for ivrige på enkelttegn er det fort gjort å ende opp som falske profeter. Guds ord blir da også gjort til latter fordi verden rundt oss tror det er Gud som taler. Se bare på Vakttårnets utallige brølere.

   8
   1
 4. Utrolig trist med fatalismen her. Josefs utlegninger er virkelig skoleeksempler på fri tolkning og selvbedrag. Bibelen som konspirasjonsteori. Det er tusenvis av eksempler på tilsvarende «bombesikre» tegn innen astrologi og all annen overtro. Nostradamus og Johannes åpenbaring. Godtroende finner den støtten og de bevis de måtte trenge, akkurat der de ønsker det.

  Beste argumentet mot endetidshysteriet er alle sprenglærde kristne som tidligere har beregnet bibelens matematikk og tatt feil. Gang på gang på gang. Ren slump tilsier at noen spådommer vil gå i oppfyllelse. Det blir som i Lotto. Ren gjetning fører en sjelden gang til sammenfall mellom forutsigelse og hendelse. Uten at det tyder på gudommelig styrelse.

  Josef kan selvsagt grave opp tusen bibelsitater til støtte for sin Harmageddon-tro uten at det beviser noe som helst. Vi må vente å se hva resultatet blir når trekningen skjer. Garanterer like sterkt som Josef at samtlige lesere her ikke vil få oppleve sin etterlengtede dommedag.

  Profetisk tåketale om at ingen kjenner dagen og timen, at Guds veier er uransakelige, at det skal komme falske profeter, motstand, antikrist, Satan forkledd som det gode, at det skal være stort frafall, villfarelse, nød og så videre og så videre er perfekte eksempler på at en kan avvise enhver kritikk uansett hvor den kommer fra – og finne støtte for enhver utlegning/lesning/tolkning. Bibelens uklare og åpne poesi kan tolkes fritt. Menneskehjernen er suveren i å la seg lure og se mening i alt.

  Minner om at det er relativt sett færre drepte i krig enn noen gang tidligere. Og selv om Bibelens selvsagtheter og opplagte gjetninger skulle stemme, beviser det virkelig ikke at Gud er sann. Det er ikke veldig vanskelig å forutse at samfunn vokser og at det blir andre og mer kompliserte utfordringer i et utviklet kunnskapssamfunn enn i en liten ørkenstamme. På samme vis er det lett å spå naturkatastrofer hvis man bare tar tida til hjelp. Verden er i konstant forandring, og naturens luner skifter som det alltid har gjort.

  Forstår at nymotens fenomener som feminisme, solidaritet, fornuft og så videre irriterer ideologisk konservative som lengter etter ørkengudens behagelig lettvinte løsninger på tilværelsens filosofiske, følelsesmessige og praktiske utfordringer. Historiens realiteter viser imidlertid at den som er glad i medmenneskene sine, ikke nødvendigvis bør satse på at Jahves/Jehovas/Allahs patriarkalske paradis og teokratiske terror. Men for den troende er det ikke noe alternativ å ikke tro. Mennesket spår, Gud rår. Den gudfryktige er per definisjon tvunget til å godta mytologiens logikk og guddommens planer uansett om den er aldri så merkelig konstruert og fornuftsstridig.

  Forstår at religionskritikken bare bekrefter mange kristnes forvrengte verdensbilde og forsterker troen på ondskapen og sin egen fortreffelighet. Og jeg forstår at det er fånyttes å komme med slike innvendinger her. Jeg vil likevel plante et frø hos den ene som måtte tvile. Poltikk styrt av oldtidens endetidsfantasier er rett og slett veldig farlig.

  3
  4
  • Hyggelig at jeg er blitt hovedskyteskive for ateistene. Det forteller meg at de blir urolige av mine bibelske utlegninger. Hadde ateistene sett på mine tanker rundt bibelske årsakssammenhenger som uinteressante hadde de IKKE a) fortsatt å lese dem eller b) giddet å kommentere dem. Almenpsykologi min kjære Watson.

   Jeg er derfor særdeles glad for all hetsen og den tilsynelatende motstanden jeg får. INGEN gidder svare noen som ikke gjør dem engasjerte.Lov meg at du fortsetter “Leser”.Intet gir meg mer inspirasjon. Da vet jeg at jeg er på rett vei.

   PS.
   Tenk bare på din himmelske far Satan Djevelen. Han inspirerte jødene til forfølgelse og drap på Jesus. Endelig! tenkte han nok da Jesus trakk sitt siste åndedrag hengende på pelen på Golgata.

   Men så skjønte han plutselig sammenhengen. Han må ha vært fra seg av sinne når det gikk opp for ham at ved å drepe Jesus fra Nasaret oppfylte han til punkt og prikke Jehovah Guds plan og hensikt – gjenløsning til liv for hele menneskeheten.

   Tenk så sint du også kommer til å bli når Guds dom begynner.

   “Skyld ikke på meg, det var du som sa nei”.

   https://www.youtube.com/watch?v=qK0sj7uj2ss

   Med dypfølt takk. Keep up the good work “Leser”.

   Josef

   5
   1
  • Gud lever i beste velgående og har full oversikt over fortid/nåtid og fremtid! At Jesus drøyer med sitt komme, må man som bibelen sier, ta som en bonus og til ettertanke om at Gud ønsker at alle skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Guds eksistens opphører ikke selvom mennesker stoler mer på sin begrensede forstand og fortreffelighet når de pønsker ut alt mellom himmel og jord.

   Vår Herre lar seg ikke spotte, men Han er tålmodig/barmhjertig og nådig. Gud satt menneske til å styre over jorden, men syndefallet har gjort mennesket korrupt/grådig og nådeløs på mange måter. Man kan heller ikke klandre Gud for elendigheten menneskeheten selv forårsaker ved og ikke ta Hans ord på alvor om å ta vare på hverandre og bære hverandres byrder.

   Det er nok til alle, men verdens styres ikke av rettferdighetsprinsipper, men av grådighet og utnyttelse. Så at det kommer en oppgjørets time over denne jord, trenger ingen å tvile på. Ta det heller som Gud sier i sitt ord, som en mulighet til å endre kurs og rette blikket mot Ham som har all makt i himmel og på jord, nemlig Jesus Kristus og rope om frelse for både seg selv og de man er glad i.

   Fortellingen om Sakkeus i bibelen er interresant, da den viser hva som kan skje i møte med mesteren Jesus Kristus. Sakkeus hadde hørt om Jesus og var nysgjerrig på denne mannen, han var overtoller og en rik mann. Liten av vekst klatret han opp i et tre for å få et overblikk når Jesus vandret forbi da det var en stor folkemengde som fulgte Ham.

   Da Jesus kom til stedet, så Han opp og sa til ham: Sakkeus! Skynd deg og stig ned, for i dag skal Jeg bli i ditt hus. Han skyndte seg og steg ned og tok imot Ham med glede, men Sakkeus stod frem og sa til Herren : Se, Herre. Halvdelen av mitt gods gir jeg de fattige, og har jeg presset penger av noen, gir jeg det firedobbelte igjen. Jesus sier så til Ham: I dag er frelse blitt dette hus til del ettersom han er en Abrahams sønn, for menneskesønnen er kommet for å søke og frelse det som var fortapt. Dette er Guds hjerte for menneskene, at ingen skal fortapes men ha evig liv. Tilbudet står ved lag så lenge det heter i dag!

   7
   1
  • Fortellingen om Sakkeus kan leses i Lukas evangelie, kap:19 fra v/1-9 for den som ikke kjenner historien og er kjent i Guds ord bibelen.

   5
   1
  • Ler høyt av Josef innbilske forestilling om at han har blitt hovedskyteskive for «ateistene».

   Nei, kjære Josef, beklager å skuffe deg. «Søkelys» er for spesielt interesserte. Ateistene utgjør et flertall av befolkningen i Norge, nasjonen som er begunstiget med penger, velstand, helse, fred, hell og lykke. Og et overveiende flertall av alle ateister bryr seg ikke om din overtro i det hele tatt. They couldn’t care less, som de sier i Sambandsstatene.

   Forstår at det er hyggelig med svar på innleggen. At det oppleves mer meningsfullt med min og andres ringe respons her. At Josef endelig får tenning når de religiøse anfektelsene og den bitre fatalismen, som trolig har irritert og plaget mange i omgivelsene, utløser noen skarve kommentarer her.

   Hans bibelske trylleord imponerer ikke. Men visst er det underholdende med teologisk freakshow og hvite kaniner opp av flosshatten.

   Tolker av skriveriene at Josef er en meget gammel mann som neppe lever lenge nok til å innse at Jesu komme ikke skjer innenfor den tidsrammen som 1914-fanatikerne hevder. Men altså: den som lever, får se.

   Greit nok.

   Enhver er salige, eller silly som det heter på engelsk, i sin tro. Så også Josef. Måtte bare teokratene slutte å forgifte tilværelsen for andre, enten det gjelder storpolitikk eller utstøtelse, fordømmelse og skremselspropaganda i nær familie.

   Med ønske om alt godt tross alt, fra et forvillet enkeltindivid som er «spesielt interessert» og elsker hesblesende PK-hat og kristen hokuspokus/hoc-est-corpus. Så får vi håpe vitnenes tusenårsrike bli bedre enn Det tredje rikets.

   2
   3
  • Må også smile av Betinas livsanskuelse om en allmektig, allvitende Gud som ofrer seg selv til seg selv for å oppfylle sin egen meningsløse plan. Han er like hensynsfull og beskyttende som en mafiaboss som setter betingelsene og premierer dem som av fri vilje velger å adlyde.

   Skal prøve å ikke svare mer nå. La de kristne få lekeslåss uforstyrret fra de store. Internett er et hav av kunnskap og underholdning. «Søkelys» er utvilsomt ett av de morsomste stedene. Men det tar oppmerksomhet og tid fra viktigere gjøremål.

   2
   3
  • Sitat “Leser”: ” «Søkelys» er for spesielt interesserte.

   Ja, som for eksempel søkende ateister som deg. Hjertelig velkommen blant “de spesielt interesserte” religiøse. Vi begynte som deg vi også. Lov oss å fortsette! Da får siden en mening.

   Josef

  • De tingene som vi ser som skjer i verden i dag er endetidstegn. Det varsler om verdens undergang.
   Det er krig, rykter om krig. Naturkatastrofer, uroligheter, kaos, falske profeter osv.
   Står i bibelen at det skal komme mange falske profeter i endetiden som ønsker å føre folk vill.
   Gud ønsker at vi skal våkne opp. Det er ikke tid til å sove. Gud ønsker at alle mennesker skal bli frelst og komme til Sannhets erkjennelse. Er det å akte Guds langmodighet som frelse. Han er tålmodig med oss og ønsker ikke at noen skal gå fortapt.
   Vi har fått kun evangeliet til frelse.
   Ingen kan si på den siste dag at Gud ikke ønsket å frelse oss. Jesus døde for all verdens synd. Han er en soning for våre synder og kun det Jesus har gjort alene som frelser oss.
   Ingen kan si på den siste dag at det ikke var for meg når Gud sier i sitt Ord at Jesus sonet all verdens synd og er Han som er gitt oss til frelse.
   Er dem som har tatt sin tilflukt til Ham som bli frelst.

 5. Sitat “Leser”, som også skriver: “Skal prøve å ikke svare mer nå.”

  Hånei min gode pjokk. Den kjøper vi ikke. Du er søkende så det renner av deg, men skjuler den famlende usikkerheten med prepubertal skråsikkerhet. Du skjønner det at med åtte flotte barn i håndbagasjen kjenner jeg straks igjen trassalderens symptomer. And believe you me – you fit in perfect!

  Så du er nok kommet for å bli. Under en eller annen nick. Og velkommen skal du være! Og så skal jeg gi deg en annen naturlov. Du vet, når du løfter hånden og peker på oss som tror på Gud, ja så peker samtidig tre andre fingre på deg selv.

  Ha en fortreffelig ungdomsaften.

  Din medleser og -skriver.
  Josef

  2
  1
  • Om du har rett i noe eller ikke her, så skriver man vel ikke slikt?
   Håper du kan ta hensyn til flere av oss her inne som synes slikt er bare trist.

   Unødvendig å kalle “Leser” pjokk, prepubertal, skråsikker m.m.
   Vi er kalt til andre ting. Du behersker skrivingen din mye bedre enn meg, bruk den til velsignelse.

   Jeg er ikke enig med “Leser”. Men syns det er interessant å høre hva han mener. Og han skriver bra 😉

  • Javel Hannah. Velsignet være ateister og falske religiøse for de skal arve jorden.

   Jesus Kristus tok nok helt feil da han sa:

   “Slanger og ormeyngel! Hvordan kan dere unngå å bli dømt til Gehenna?”

   Send en bønn til ham og be han dempe seg, Hannah

   3
   1
  • Jesus var feilfri.

   Han sa “dem av dere som er uten synd kan kaste den første stein..”

   Hadde du møtt på mine ukristne venner og snakket på måten du gjør så hadde de ikke hatt lyst til å bli kjent med Jesus. Jeg blir bare trist. Mange av dem har møtt folk som deg. En dag fikk de alt med Gud langt opp i halsen.

   Det er kun EN som skal dømme.Vi er kalt til å være lys og salt.

   Du beskylder “Leser” for å være prepubertal skråsikker. Har aldri opplevd noen som er mer skråsikker enn deg. Du virker helt feilfri.

   “Leser” klarer seg fint uten min støtte. Han skriver inn her og koser seg, mens du virker så sinna…….

   Kan vi ikke bare la det være med dette, så leser vi neste innlegg til Søkelys? Det gjør ikke meg noe om du vinner ordkrigen her. (Jeg har aldri vært den skarpeste kniven i skuffen) Men tenk på de ukristne som leser det du skriver, tenk på WWJD, tenk på de 8 barna dine… du er en heldig kar.

   Ønsker deg alt så inderlig godt. Og setter pris på mye av det du skriver inn 🙂

 6. Sverige i krig mot russerne ?

  Jeg ser på TV2-nyhetene i kveld kl 1830 at svenskene forbereder seg til en russisk invasjon. Myndighetene der vet nok mer om dette enn menigmann i Norge.

  De er i ferd med å ruste opp sitt forsvar som ligger med ” brukket rygg ” – ja , de er verre stilt enn oss forsvarsmessig.

  Nå skal det sendes ut info til 5 millioner familier i Sverige med opplysninger hvordan hver enkelt familie skal forholde / forberede seg til krig eller krise.
  Hva blir gjort her i Norge i denne forbindelse ?

  5
  4
 7. Hannah: “Jesus var feilfri.Han sa «dem av dere som er uten synd kan kaste den første stein..”

  Her tar du nok feil Hannah. Dette er åpenbart lagt til Bibelen i ettertid. Utsagnet finnes ikke i de eldste plausible grunntekstene.

  Det er på grunn av slikt bibelen advarer mot å legge til og trekke fra.

  1
  1
  • Igjen så skriver du om kun det du kan rette på. Og hele poenget med det jeg skrev hopper du bare over… Det er jo dumt -for din egen skyld. Alle andre her inne har nok skjønt at det er nok av andre bibelvers som forteller poenget mitt.

   Det er riktig det du skriver om Joh. 8.7. Men må minne deg på at verset finnes i over 900 manuskripter. Du trenger ikke lese det hvis du ikke tror på det, du kan heller lese Lukas 6 om å ikke dømme, flis og bjelke. Vi må stadig lese det, alle sammen.

  • Her gjør Josef fellessak med den falske, selverklærte bibellæreren/evangelisten Jan Kåre Christensen

  • Ny vranglære fra JV´s Josef. Pass deg for denne personen ! Vis ham korset – så vil han springe over alle hauger….

Det er stengt for kommentarer.