Antifa planlegger opptøyer og uro når Joe Biden innsettes

Mens TV2, VG, Dagen, NRK og andre av de venstreorienterte mediene stadig kjører narrativet at myndighetene frykter at forsmådde Trump tilhengere skal sette i gang opptøyer og ødeleggelser, planlegger Antifa omfattende demonstrasjoner når Joe Biden skal innsettes som president. ” Vær klar! Fuck Joe Biden! Truslene er blitt spredt på sosiale medier med hashtaggen #J20. – Om en uke blir Joe Biden innviet som den 46. presidenten av USA. Måtte han bli den siste, skriver Youth Liberation Front på Twitter. Gruppen tilhører Antifa. Imidlertid velger de venstreorienterte nyhetsmediene i Norge og i stedet fokusere negativt på Trump tilhengere som har gjennomført hundrevis av fredelige rallys til støtte for Trump

I trusselen som er lagt ut på blant annet Twitter står det på en tegning «Fuck Joe Biden og ingen fred for politiet». I tegningen står også Kongressbygningen i fyr og flammer.

 

– Vær klar!

I en annen melding på twitter skriver en Antifarelatert gruppe «Vær klar, Fuck Joe Biden, Fuck staten, ta landet tilbake, Fuck politiet».

Det er også lagt ut en video som Antifa bruker i forbindelse med de planlagte opptøyene rundt omkring i USA.

I videoen kan man se Antifa brenne det amerikanske flagget og angripe politiet.

– Fuck denne dritten. Det er på tide å gjøre opprør!, skrives det. Norsk presse og nyhetsmedia velger bevist å ikke fokusere på dette, og mener at farene kommer fra høyresiden.