Krigen for å hindre informasjon fortsetter: YouTube tok ned video til borgermester Rudy Giuliani

Kampen mot ytringsfriheten fortsetter av full kraft på sosiale plattformer som Twitter, Facebook og YouTube. Stadig flere forstår at de sosiale plattformene er med på en omfattende coverup-operasjon for å hindre at sannheten omkring høstens juksevalg kommer frem. Bare det at de sosiale plattformene som dels er eid av aksjonærer med tett tilknytning til det kinesiske kommunistpartiet -avslører at de har mye å skjule. Etter at Donald Trump så ut til å vinne valget 3 november, satte demokratene i gang en omfattende operasjon for å korrigere valgresultatet til fordel for Joe Biden. Massemedia, demokratene og ikke minst dommere som er en del av sumpen har avvist å omtale saken, avvist å se bevisene og når man i tillegg innfører total sensur for å hindre at informasjon om valget siver ut, burde folk flest ha forstått at de er utsatt for historiens største juksevalg. En illegetim “valgvinner” skal innsettes -og mer enn 20 000 soldater skal se til at innsettelsen går knirkefritt. Dette er langt flere soldater enn USA har i Irak

Rudy Guiliani er det siste offer for sensuren til Twitter, Facebook og YouTube. Stadig flere blir nå tatt ned, sensurert og må se at ytringsfrihet og også religionsfrihet er noe som tilhører fortiden. Selv i Russland er det nå langt større ytringsfrihet enn det som tilbys av big tech selskapene i Vesten, og det ikke akkurat den høyeste IQ for å forstå hvorfor dette skjer nå. Ingenting av det som har skjedd i 2020 med Corona-viruset, lockdowns, Antifa opprør, Black Lives Matter demonstrasjoner og den systematiske undertrykkelsen av ytringsfrihet skjer tilfeldig. I den åndelige verden er det “Jesabel ånden som har slått hardt tilbake” og i den fysiske verden er det agendaen til “The New World Order” som nå har tatt sine grep, Ytringsfrihet og religionsfrihet har lenge stått i veien for agendaen disse ønsker å innføre -og enhver røst som ser ut til å gå i mot denne agendaen bringes til taushet. Det er mektige luciferianske krefter som nå er i ferd med å senke sitt mørke over verden. De røster som taler i mot eller motarbeider denne agenda vil bli tatt ned. Verken presidenten, advokater, statsministre eller kjente predikanter vil slippe unna sensurveldet. Rudy Gulianis video lå her og er tatt vekk av sensuren: https://www.youtube.com/watch?v=4FQG1G0qOkg

Imidlertid er videoen som YouTube sensurerte lagt ut på Rumble som ennå er et lys i dette sensurmørket Facebook, Twitter, YouTube, Demokratene, det kinesiske kommunistpartiet og den nye verdensorden har innført

Facebook Comments

11 tanker om “Krigen for å hindre informasjon fortsetter: YouTube tok ned video til borgermester Rudy Giuliani

 1. Demokratene er ikke lengre demokratisk innstilte liberale. De har blitt til et parti som åpent ønsker å fjerne meningsmotstandere, sensurere andres ytringer, lyve og bedra som del av en «drittpakke» (Russia collution) for selv å komme i maktposisjon. De har samarbeidet med Big Tech for å hindre at skadelige nyheter om Biden’s ble offentlig kjent før valget. Demokratene har plan om å endre status for Washington og Puerto Rico for på den måten å være sikret fire ekstra senatorer til. Alle vet at det betyr fire Demokrater. På den måten forvandles USA sakte og sikkert til å bli en ettpartistat. Det er skremmende. Fra sidelinjen er det halleluja-stemning i Nrk. Nrk prøver ikke en gang å være nøytrale i sin dekning av USA. De er en del av Washington-eliten, der ingen i sitt nabolag stemmer på Trump. Dessverre er vi alle tvunget til å finansiere MSM over skatteseddelen. Demokratene har blitt autoritære, identitetspolitiske-krigere. Splittelsen i USA kommer til å bli enda dypere.

  • Nrk gjør vondt å høre på. Og når sidemennene sluker alt, så vil du bare rive deg i håret.

 2. Mye av det som slås stort opp på dette nettstedet snakket jeg mye om for mange år siden. Om muslimer som skulle gjennopprette “islams storhet”, om de livsfarlige konsekvensene av Kommunistkinas økonomiske fremgang, om venstresidens gradvise revolusjon gjennom å infiltrere staten og systematisk utestenge alle med andre meninger en dem selv. Arbeiderpartiets “KGB-sjef” og sjefen for “arbeiderbevegesens arkiv”, Ronald Bye, gav oss god innsikt i dette. Jeg ble meg tidlig bevisst forskjellen på illusorisk og ekte tro. Jeg oppdaget at det var mye lettere å tro på ting som ikke gav noen “åndelig motstand” enn på Bibelske sannheter av den typen som sosialistene hater. Som en utenforstående så jeg lett forskjellen på ekte og falsk kristendom, hva som gjorde inntrykk på meg og hva som virket overfladisk og tilgjort. Jeg oppdaget at mediene leder folk inn i en virkelighetsboble hvor folks tanker og meninger bestemmes politiske aktivister. Venstresidens hjernevask av barn og unge var også noe jeg oppdaget tidlig og at det ville føre til den avkristningen og moralske forfallet som i dag er et faktum var åpenbart.

  Mye kunne vært gjort på et tidligere tidspunkt men nesten alle var likegylidge. De aller fleste bygde sine hus på sand. Når tror jeg alle burde innse at toget har gått. De som forsket på politikk i sovjettiden ser klart den slående likheten mellom dagens medier og de statsstyrte mediene i sovjett. Slik er det fordi venstresiden ikke lenger trenger å forholde seg til om noe er rett eller galt, eller hva som er løgn eller sannhet. De har snart den samme makten som kommunistene har i Kina.

  Det alle burde konsentrere seg om nå er å innse at Bibelen var sann likevel. Alle må høste som de sår. Og nå er det antagelig tid for å høste. Vesten er avkristnet og Evangeliene har blitt erstattet av teoriene til Darwin, Marx og Engels.

  Faktisk holder jeg muligheten åpen for at det ikke handler om en kamp mot venstresidens sensur og undertrykkelse men om at Gud selv har vent seg mot de vestlige nasjonene. Kanskje den udemokratiske venstresiden spille den samme rollen som Nebudkanesar og babylonerne? Og hvem vet om trumpbevegelsen er et utrykk for noe av det samme som beskrives i Samuelsboken da folket krevde at han skulle gi dem en konge? En som det skulle være lettere å forholde seg til?

 3. Og Kjell fortsetter løgnene om valgfusk. Blir du aldri sliten av å lyve?
  Sosiale medier begrenser ikke ytringsfriheten, de styrker ytringsansvaret. Hvorfor skal det være akseptabelt at det lyves til millioner av mennesker?
  Vil minne om at det feks er straffbart å skriftlig benekte holocaust i en rekke europeiske land.

  3
  7
  • Alle skjønner at dette har vært et omfattende valgjuks. Den største valgsvindel noensinne.
   Biden vil aldri bli en legitim president.
   Han har jukset seg til presidentembedet og vil bli tatt ut av noen før eller siden. Selv en femåring forstår at dette var valgjuks.
   Ståle avslører seg igjen som en komplett idiot, et særskilt mentalt kasus på nivå med en 8 åring.
   Lever i total fornektelse av virkeligheten, totalt hjernevasket av MSM,
   Stakkars mann, lever i sin egen boble av virkelighetsfornektelse.

   3
   3
 4. Jeg mener dommen er over USA grunnet at synden er så stor. Undrer meg over at karismatiske kristne kan opphøye Trump nærmest som en Gud. Nå blir alle disse falske profetene som har talt løgn avslørt. Hør talen til Eva O. Sundar, som hun la ut på Youtube i dag. Vi trenger slike forkynnere i denne siste tiden vi lever i.

  5
  2
  • Hvilken YouTube-kanal Jorunn? Tittel på videoen? Eva er kunnskapsrik om Israel og mye i Bibelen.

   Ang. Trump. Tror nok det finnes noen som opphøyer han nesten som en Gud. Men altfor mange blir bare tatt automatisk med i den gruppen, bare vi ber for ham eller snakker positivt om ham. De fleste “trumpere” er vettuge folk som ønsker Gud sin vilje med USA. Av alle så er det faktisk de som ser hvem som burde styre. Kristne over hele verden har ikke noe alternativ ang. president i USA, de kan som kristne ikke ønske seg Biden.

   De kristne som har imot Trump bør starte å velsigne ham.
   Og takke Gud for hva Trump har stått i. Det er en skam hvordan den mannen har blitt hetset og mobbet. De kristne som har imot ham, bør gå i seg selv. (Ja, der ble jeg straks en trump-fanatiker for noen, nå sa jeg igjen for mye…)

   2
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *