Antifa og Pride fascister angrep Ruben Israels evangeliseringsteam på gata i Los Angeles, politiet handlingslammet

Aggressive facsister fra Antifa kledd i svart og utstyrt med gay-pride flagget gikk lørdag til angrep på Ruben Israel og en gruppe evangeliske kristne som var ute på gata for å evangelisere i Los Angeles. Den venstreekstreme fascistgruppa som primært består av lovløse element på venstresiden I politikken er kjent for å maskere seg å være kledd i svart. Blant annet ble evangelisten slått i hode med et skateboardbrett mens minst tre Antifa-aktivister holdt han fast. I følge informasjon fra gruppen som opplevde fascistenes angrep endte to av de kristne på sykehus for behandling etter møtet med fascistenes knyttenever, slag og spark.

Los Angeles politiet er i følge Rich Penkoski i WFC Church fullstendig “kastrert” av Antifa og forholder seg passive når Antifa herjer i gatene. To personer er innlagt på sykehus som en følge av skadene de fikk da svartkledde terrorister fra Antifa gikk til angrep på dem lørdag. Antifa er en ytterliggående venstrevridd og antikristelig organisasjon som sympatiserer med Black Lives Matter og LGBTQ bevegelsen. “Kristne, det er på tide at dere stiller opp ellers risikerer dere at en av deres brødre blir drept,” sier Penkoski som har lagt ut klippene fra Antifa`s voldelige angrep på kristne. “To brødre i Herren er for øyeblikket på sykehuset for å få behandlinger for skader etter Antifa`s angrep” skrev Rick Penkoski på Facebook. I klippet under ser vi hvordan svartkledde Antifa-fascister går løs på de kristne og drar med seg en stakkar, Vi ser også hvordan de går løs på Ruben Israel med slag, spark og slår han i hodet med et skateboard. De går også til angrep på en kvinne og politiet ser ikke ut til å løfte en finger for å stanse fascistene. Det hele blir fanget på kamera, men etter at Joe Biden er kommet til makten virker politiet redde for å utfordre Antifa.

2 tanker om “Antifa og Pride fascister angrep Ruben Israels evangeliseringsteam på gata i Los Angeles, politiet handlingslammet

 1. Den vanhellige og onde treenighet bestående av Antifa, Gay Pride og Demokratene er skyld i dette. Kristne er deres hovedfiender, og derfor skal man ikke være overrasket over at disse angriper kristne med vold.
  Biden, homsene og fascistene fra ytterste venstre hater kristendom og Gud og evangeliet. Det er disse kreftene Vebjørn Selbekk ønsket til makten når han støttet Clinton og Biden fremfor Trump.
  Selv redaktøren for Norge i dag viste seg som en Judas og sviker.
  Ingen skal bli overrasket om venstresiden lykkes med å drepe noen kristne.
  Venstresiden har alltid hatet kristne. Det er nok å se til Kina hvor sosialistene sitter med full kontroll. Der har forfølgelsen blitt stadig mer brutal de siste årene.

  Selbekk burde skamme seg, søke omvendelse og frelse.

  3
  1
  • Enkelte vil vel mene at dette ikke er kristenforfølgelse.
   Vi har lenge sett hvordan enkelte figurer forsøker å bagatellisere og ufarliggjøre forfølgelsen av bibelske kristne i Canada.
   De er tause når Søkelys skriver om kristne som blir drept i Iran, India, Nigeria og andre muslimske land, men protesterer når Søkelys omtaler forfølgelsen av kristne i Canada for hva det er, nemlig kristenforfølgelse. Lunkne og sovende kristne er eksperter på å bortforklare alt så virkeligheten passer inn i deres egen boble.
   Kristne blir angrepet og slått på gata, -men forfølgelse er det ikke. Dette sikkert fordi “de fleste” kristne ikke driver evangelisering.
   Kristne pastorer blir arrestert for å holde gudstjenester i Canada. Men det er ikke forfølgelse fordi de fleste kristne mer enn gjerne blåser langt i Guds ords befalinger om å komme sammen til gudstjenste, nattverd, brødsbrytelse og bønnene.
   Menighetene i Norge er i dyp dvale.

Det er stengt for kommentarer.