Antifa/Black Lives Matter aktivister truer med å rive ned korset til New Hope Christian College i Oregon

Minnested i nærheten av korset BLM og Antifa truer med å fjerne. Blake Augusta Schaufler ble myrdet i januar 2020 og det er satt opp et minnested for unggutten som ble myrdet mens han var i tjeneste for Gud

Kristne reiser seg nå til forsvar av korset etter at aktivster fra Antifa og Black Lives Matter har truet med å rive ned et kors på et privat eid College. “Vi står forent for korset og sammen mot Antifa/BLM som truer med å rive ned korset.” Medlemmer av Antifa og Black Lives Matter hevder at korset er et rasistisk symbol de vil ha fjernet fra skoleområdet til New Hope Christian College i Eugene, Oregon, melder Charisma. Det kristne Colleget som i vinter ble rammet av en tragedie da en av deres elever, Blake Augusta Schaufler ble myrdet. Familien til Blake Augusta har fått reist et minnesmerke foran korset Black Lives Matter og Antifa nå krever å få rive ned. Imidlertid står Guds folk sammen mot den lovløse bermen og vil beskytte korset

Antifa og Black Lives Matter er på samme måte som islamister i Midtøsten fiender av korset og truer med å rive ned korset som de mener representerer rasisme.

De demoniske kreftene som styrer Antifa og Black Lives Matter er som tidligere omtalt både anti-Gud og Anti-Kristne, men de er også fiender av Jesu Kristi kors. For disse venstrevridde aktivistene representerer Bibelen og korset rasisme og undertrykkelse, og nettopp derfor brenner de bibler, ødelegger statuer og kristne monument -og truer nå med å rive ned korset ved New Hope Christian College. Imidlertid står kristne nå sammen mot de radikale aktivistene som vil rive ned et kors som har vært plassert på skilens område i flere tiår. Aktivistene fra Antifa og Black Lives Matter hevder at korset er et rasistisk symbol og vil fjerne det fra området til den privateide kristne skolen. I en oppdatering på Facebook skriver skolen at korset symboliserer hår og ubetinget kjærlighet fra vår himmelske fader. “Korsets historie og hvordan det kom til å bli plassert på vårt område har blitt godt dokumentert gjennom årene, og det finnes ikke et eneste bevis som antyder at korset har røtter til rasisme. Når aktivister hevder at korset var plassert på et område hvor det ble avhold rasistiske møter på 1920 tallet er det feil. Å omtale korset som “KKK-korset” er direkte løgnaktig,” sier skolen og viser til at korset ikke eksisterte den gangen, og at det først ble laget og reist flere tiår senere. “Fra 1934 til 1964 var det vist flere trekors på “Skinner Butte,” men disse korsene kan ikke kobles til 1920 tallets rasistiske aktiviteter. Korsene representerer ganske enkelt kratige symboler på håp satt opp over byen Eugene,” skriver skolen på Facebook

Pastor Wayne Cordeiro ved New Hope Christian College forteller at også ikketroende møtte opp for å vise sin støtte mot Antifa og Black Lives Matter aktivistene som truer med å rive ned korset

Forrige fredag samles medlemmer av det kristne fellesskapet i Eugene for å be om Guds beskyttelse over korset og over fienden. Tim Ravan fra Global Connectors kom fredag til skolen for å delta i bønnen og for å støtte New Hope. Han fortale til CNB news at “uten bønn til Gud ..vil intet skje.” “Det er en gruppe gode mennesker som står for det som er rett,” sa Tim Ravan videre. “Dette er en oppgave for Guds rike, og menighetene må våkne opp. Vi står for korset,” sa Ravlin som kunne fortelle at hundrevis av mennesker, både kristne og ikketroende kom innom skolen i løpet av helgen for å takke for alle som stod opp for korset. Folk kjørte forbi i biler og blåste i hornet for å vise støtte og folk kom for å takke,” sa Ravlin som la til at også ikke-troende kom for å vise støtte til skolen. Reaksjonen på BLM og Antifa`s trusler har vært overveldene, konkluderte Tim Ravan. Pastor Wayne Cordeiro ved New Hope fortalte  CBN News at Guds nærvær ved skolen ble opplevd av alle som var samlet rundt korset for å be om beskyttelse. “Vi tilba sammen i to timer foran korset og selv aktivistene ikke klarte å skade korset, vil man være på vakt fremover dersom aktivistene kommer tilbake.

Korset Antifa/BLM vil fjerne er også et minnested for en myrdet 23 åring

Familien: Hva korset her betyr for oss

Korset, et minnested for Blake Augusta Schaufler familie og venner

Vår sønn, Blake Augusta Schaufler ble myrdet den 15 januar 2020, startet sin reise her ved New Hope Christian College i August  2019.⁣ Korset og området rundt det gav ham stor trøst i hans livsoppdrag om å hjelpe andre- Som en ung mann som ville være sikker på at han utgjorde en forskjell i verden, tok han sine skritt mot å bli pastor eller veileder for mennesker. Han døde mens han gjorde hva han var kjent for å gjøre, nemlig å forsøke å dempe en krangel som oppstod. Dessverre, ble han skutt fire ganger og døde mens han forsøkte å roe ned situasjonen. Korset er et område hvor vår familie opplever dyp trost. Han etterlot seg både far og mor, en bror og en søster. Som alle kan skjønne ble vi alle ubeskrivelig knust av det som skjeddem men et sted kan vi finne fred og trøst når vi er knust og i smerte, nemlig ved korset. Før dere tenker på å ødelegge området og korset, så kom i hu at dette området er et sted for helbredelse og bønn for et bedre sted for oss alle å leve,” skriver Blake Augusta`s foreldre om korset og området Antifa/Black Lives Matter nå angriper.


Schaufler familen er nær og kjær til vår skolefamile. Deres sønn, Blake, som mange av oss andre her, elsket det høye korset, fordi det påminner oss om et annet kors, på en annen høyde, ikke her i Eugene Oregon. Vårt kors peker på en høyde på utsiden av Jerusalem, på den høyden vi kaller Golgata. Det er mot det vårt kors peker på, og på Ham som elsket verden slk at han gav oss sin tilgivelse i stedet for dom. Kristus fortsetter å invitere oss alle inn til et relasjonsforhold med seg selv, og Hans gave av tilgivelse overgår alt, uansett hva vi har kommet fra og hva vi har gjort. “For således har Gud elsket verden, at han gav sin sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes men ha evig liv. For Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å fordømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham, “Joh 3,16-17) Dette er det som er korsets budskap. Vår bønn er at Gud vil bruke korset og plassen her til å forsette å bringe mennesker håp, helbredelse og frelse til mennesker som trenger han kjærlighet,” skrev skolen i en Facebook oppdatering den 2 august.

 

 

3 tanker om “Antifa/Black Lives Matter aktivister truer med å rive ned korset til New Hope Christian College i Oregon

 1. Er noen av Søkelys lesere overrasket?
  Søkelys var tidlig med å advare mot denne bevegelsen og ble møtt av raseri fra enkelte tanketomme PK-fjotter.
  Søkelys traff spikeren på hodet når det gjelder BLM og fascistene i Antifa.
  Enkelte av dere som avleverte spydige kommentarer mot Andersen, bør gå i skammekroken. Haterne og spotterne tok feil og burde be om unnskyldning for sine grove anklager.
  Dessverre vet vi at venstreliberale er ute av stand til å beklage noe som helst.

  • Ja Søkelys har holdt fanen. Det er ikke mange idag som skjønner hva som skjer. De forstår seg ikke på tider. De har liten kunnskap om bibelen. De lar seg forføre av ondskapen som mainstream media lirer av seg daglig. Trump hatet florerer i kristne miljøer der de tror løgnen.

  • Nei Arnt, jeg er ikke overasket. Jeg glemmer aldri natten Trump vant, jeg fulgte med litt på livesendingen fra gata. Da så jeg hatet. Nå har det startet en ny tid tenkte jeg. Senere ville Madonna brenne ned det hvite hus. De hater og hater, og jeg tror ikke de kommer til å omvende seg.

Det er stengt for kommentarer.