Anthony Quintal var populær LGBTQ-influenser på YouTube og ble hånet da han fant omvendelse og frelse

Kan glede seg i frelsen etter å ha forlatt en livsstil som LGBTQ inluenser

Står fast i troen og studerer kristne kirkefedre: Anthony Quintal, også kjent som LGBTQ influenseren lohanthony vekket oppsikt i september i fjor da det ble kjent at den nå 21 år gamle influenseren og YouTube personligheten hadde valgt Kristus og ydmykhetens vei fremfor “Pride” og seksuell umoral. : Anthony Quintal hadde før det ble kjent at 21 åringen hadde blitt en kristen og vendt seg bort fra LGBTQ livsstilen mer enn 1,3 millioner følgere på YouTube og mer enn 1,1 millioner følgere på Twitter. Den unge mannen som tidligere brukte sosiale plattformer til å promotere seg selv og egen overfladisk livsstil i synd og urenhet, bruker nå de samme plattformene til å promotere sin nyfunnede tro og at “Kristus er nøkkelen”.

“Christ is key” er også tittelen på en serie videoer den tidligere LGBTQ-influenseren nå hardt promoterer etterfølgelse av Kristus, kirkefedrenes skrifter og sentrale dogmer i kristen tro og kirkelig tradisjon. Etter at  Anthony Quintal i august i fjor la ut flere videoer hvor han proklamerte at han tok avstand fra sin tidligere homofile livsstil fordi han var blitt frelst og født på nytt, møtte han vanvittig mye motstand og fordømmelse fra miljøet som tidligere elsket og digget ham. Mer eller mindre kjente og ukjente andre gay-influensere tok i tur og orden avstand fra ham -og noen beskyldte ham for å spre hatefulle ytringer, mens andre mente at 21 åringen må ha hatt et mentalt sammenbrudd og endt opp i en kult. I september skrev Søkelys dette om reaksjonene; “Etter at Anthony den 19 august la ut den første av tre videoer hvor han forteller om sin omvendelse fra den homofile livsstil, har homofile YouTubere reagert med sinne. “This is not okay,” skrev YouTuberen Adam McIntyre som fremdeles ikke helt kan forstå hva som har skjedd. Nå, flere måneder senere har noe av hetsen gitt seg -og Anthony Quintal ser ut til å fortsette sin vandring med Kristus selv om mange ennå spotter og tror han troller. På Twitter har 21 åringen fått støtte og oppmuntring både fra katolske og protestantiske kristne som ser ut til å glede seg over Anthony Quintal`s omvendelse fra sitt tidligere liv. (Her et klipp fra 2014 hvor han deltok i en MTV sending)

Den tomhet og overfladiskhet lohanthony levde i appellerte åpenbart til syndige og kjødelige mennesker som lot influenseren påvirke deres liv. Anthony Quintal har i sitt vitnesbyrd fortalt at penger, likes og kjødets lyster likevel ikke klarte å dekke over at han bak det smilende og overfladiske ytre lengter etter mening og noe som kunne fylle tomrommet hans overfladiske liv gav ham. Dermed ble Kristus the key til en dypere sannhet i et liv hengitt til Kristus. For å lære Kristus dypere å kjenne har Anthony Quintal hengitt seg til å studere de gamle kirkefedre og Bibelen som er Guds Ord. Jesu navn og de gamles tro har stått seg gjennom snart 2000 år og selv om kristenliv kan være en kamp, er det likevel det beste -både for unge og eldre. Selv om hans tidligere venner i LGBTQ miljøet spotter og betviler hans omvendelse og er sjokkert, må det være vår bønn at Lohanthony fortsetter å ta steg på troens vei -og at hans liv skal være formet av martyren Polykarps ord som han modig sa frem i tross i møtet med myndighetene og autoritetene i verden: “Jeg har villdyr og vil kaste deg for dem dersom du ikke forandrer mening. Men Polykarp svarte: Kall på dem! -For det er umulig for oss å vende oss fra godt til ondt, men det er rett å vende seg fra ondskap til rettferd.”  I videoen under er Lohanthony`s tema: “Droppe stolthet og ta opp våre kors”.

LGBTQ tilhengere raser etter at YouTuber Lohanthony møtte Jesus og forkaster sin tidligere livsstil

Facebook Comments

1 tanke om “Anthony Quintal var populær LGBTQ-influenser på YouTube og ble hånet da han fant omvendelse og frelse

  1. En ung manns personlige frie valg blir altså kritisert.
    Hadde det vært motsatt hadde det blitt applaudert.
    Ikke vanskelig å skjønne at man går inn i et tvangs-samfunn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *