LGBTQ tilhengere raser etter at YouTuber Lohanthony møtte Jesus og forkaster sin tidligere livsstil

Profilerte homo-personligheter raser nå mot YouTuberen Anthony Quintal som er kjent som Lohanthony etter at denne har annonsert at han vender seg bort fra den homofile livsstil og fra hor og lyst -for i stedet å vende seg til Jesus. YouTube personligheten Lothanthony har vært kjent som en påvirker som gjennom sosiale medier har promotert homofil livsstil, ytre glamour og annen tomhet som er blitt digget av titusenvis av følgere. Etter en pause fra å publisere tanketomt og overfladisk LGBT-propaganda har  21 åringen vendt  tilbake til sin YouTube kanal med en sjokkerende oppdatering.  Quintal har blitt en hengitt kristen og han har samtidig proklamert at han forlater den homofile livsstil og leve sitt videre liv i sølibat. Dette har falt det homofile miljøet på sosiale medier tungt for brystet og andre homo-personligheter har publisert videoer hvor de reagerer med avsky på den unge mannens valg som innebærer å ta avstand fra sin tidligere livsførsel

Adam McIntyre reagerer med sjokk og raseri på Lohanthony`s kursendring og farvel til tidligere livsstil og homoseksualitet. Han mener at det som serveres er svært skadelig

Mens insidere i LGBTQ samfunnet hevder at Anthony Quintal nye livsstil og utsagn er skadelige for dem som lytter på fordi han blant annet snakker om conversion therapy eller konverteringsterapi som det heter på norsk, tar andre homoseksuelle YouTube personligheter til orde for at 21 åringen må få “mental hjelp”.Etter at Anthony den 19 august la ut den første av tre videoer hvor han forteller om sin omvendelse fra den homofile livsstil, har homofile YouTubere reagert med sinne. “This is not okay,” skriver YouTuberen Adam McIntyre som også har publisert en video hvor det heter at “lohanthony needs our help…NOW”. Anthony Quintal eller Lothanthony” har i følge SocialBlade 1 335 887 abonnenter på YouTube og over en million følgere på Twitter og Instagram. Hans nye budskap har sendt sjokkbølger langt inn i homofile kretser og mens lesere på kristne nettsteder som Christian News Network gleder seg over den unge mannens omvendelse til troen, raser homofile og kan ikke akseptere hva som har skjedd. Etter å ha vært i rampelyset siden han startet sin YouTube kanal i 2012 fjernet Antony brått alt innhold fra sin YouTube kanal -og etter å ha vært borte litt, fikk hans følgere sjokk da han 19 august publiserte videoen under hvor han tar farvel med tidligere livsstil og et liv i tomhet med “likes”, “følgere” og selveksponering på sosiale medier. I stedet for å fokusere på seg selv og egen tomhet og synd, fokuserer 21 åringen nå på Jesus Kristus og det livet som er å finne i Gud.

https://www.youtube.com/watch?v=KOUTi4-RIrw&t=463s

Vekker raseri

Det er i den 40 minutter lange videoen publisert 21 august hvor Anthony Quintal tar sitt sterkeste oppgjør med egen livsstil og synden han levde i som populær homoseksuell YouTuber med over en million følgere. Selv om 21 åringen understreker at han ikke er ute etter å fordømme noen. I sin video forteller han om hvordan han ble påtvunget seksuell omgang med en litt eldre gutt. Og han forteller hvordan dette ledet han inn i søken etter homofile relasjoner. Hele hans historie forteller om en ung mann på ville veier, fortapt i seg selv og egne lyster og synd. Det er en svært åpenhjertig historie 21 åringen nå forteller, og selv om han ikke ønsker å være fordømmende, vil hans ord og historie være som piskeslag for enhver LGBTQ person som ønsker å forbli i sine synder og lyster.

https://www.youtube.com/watch?v=RabRG9cYQ78

 

Har ikke vært i konverterings-terapi

I en video publisert 26 august snakker Anthony om temaet “konverteringsterapi og Guds sannheter og avviser å ha vært på noe organisert konverterings-terapi og snakker istedet om forvandling i Kristus og troen på Kristus alene.   Og selvfølgelig,  videoen vekker raseri blant LGBTQ talsmenn og dem som fremmer synd og ugudelighet.

https://www.youtube.com/watch?v=K5QzvjT3cLc

Raser på vegne av LGBTQ ungdom og mener at Anthony Quintals ord er farlige

YouTuber Adam McIntyre er blant dem som mener at Lohanthony er på mentale ville veier og at hans budskap er skadelig for LGBTQ ungdommer som kan bli skadet av å lytte til 21 åringens nye og kristne budskap om å finne kjærlighet i Skaperen fremfor skapningen. “Å poste dette til primært ditt LGBTQ publikum er f…….skadelig, mener Adam McIntyre som sier at dette er voldsomt skadelig for unge LGBTQere. Dette er skremmende, ødeleggende og ille,” sier Adam McIntyre som frykter at Anthonys video kan nå millioner, og det er skadelig for LGBTQ samfunnet, hevder en heller frustrert og rasende LGBTQ YouTuber som ønsker å bringe Lohanthony til taushet.

 

 

 

Én tanke om “LGBTQ tilhengere raser etter at YouTuber Lohanthony møtte Jesus og forkaster sin tidligere livsstil

  1. Så flott, og så bra at han kaller en spade en spade. Livsstil er akkurat det det er. Be om beskyttelse for denne unge mannen.

Det er stengt for kommentarer.