Andre Corona-bølge er her: Erna med nye tiltak neste uke

Regjeringen vil i neste uke komme med nye tiltak og innstramminger mot Covid-19 i neste uke. Hva slags tiltak som er på trappene vil ikke regjeringen si noe om. I stedet oppfordrer regjeringen folk til å holde en meters avstand, vaske hendene og hoste i armhulen. Og dersom smitten fortsetter å øke er det din og min skyld. Kanskje Erna og regjeringen burde ha tenkt på dette før de åpnet opp for eksport og import av turister i sommer. Dersom landets grenser hadde forblitt stengt -og alle som reiste til Norge var blitt satt i karantene i en uke og testet for Covid-19 før de ble sluppet løs i samfunnet hadde smitten i dag vært nærmest null. I stedet må vi ta sikte på nye innstramminger i ukene som kommer. Regjeringens håndtering av Corona står til stryk

Facebook Comments

10 tanker om “Andre Corona-bølge er her: Erna med nye tiltak neste uke

 1. Dersom du mener Solbergs innsats står til stryk, hva mener du da om Trumps?
  Jeg mener at resultatene viser at regjeringen har gjort en fremragende innsats, tatt de rette grepene. Trump er den statslederen i verden, som har gjort den desidert dårlugste jobben. Og det er den aller viktigste årsaken til at han ikke blir gjenvalgt.

 2. Hvorfor fører myndighetene oss bak lyset på alle områder?
  Ingen reagerer, og de som reagerer blir ikke hørt.
  Da Corona kom i februar/mars var parolen, alle kommer til å få Corona.
  Men sprer vi det utover, vil dødsraten bli lav.
  Hva ser vi nå?
  Dødsraten er lav, men smittetallene til dels høyere som var ønskelig.
  Nå bruker de det også imot oss.
  Det er dødstallene som er avgjørende.
  Nå er jeg 150 % for å bruke vettet og forstanden. Vaske hendene, holde avstand etc.
  Men allikevel, nå driver myndighetene til dels et spill og hersk imot sin egen befolkning med å skru alt igjen.
  Det er klart at nå bør en slippe opp noe og f.eks. la folk reise men ikke shoppe.
  Det er de store menneskemengdene som er farlige nå, ikke at en f.eks. reiser på en liten ferie etc.
  Alle skulle jo man få smitten, men det skulle være kontroll på det som det er nå!
  https://blog.janchristensen.net/2020/02/nr-2677-corona-viruset-og-alle-andre.html

 3. Jeg har problemer med å forstå at Tyrkia er landet Gog kommer fra, i krigen mellom Aserbajan og Armenia , er Tyrkia en pådriver mens Russland ønsker virkelig at krigen skal stoppe , men Russland har en støtte avtale med Armenia , så vil tvinge Russland inn med militære på baken i Armenia , dersom armensk land ( ikke enklaven ) blir direkte angrepet . Dette kan stemme med sitatet fra bibelen om at Gud skal sette jern kroker i kjeften på Gog og bringe han ut med helle hans hær, det står også at Gog skal komme fra landet i det ytterste nord, Tyrkia ligger langt fra det ytterste nord, men Russland gjør det .
  Det er veldig mye annet jeg også kan nevne både fra bibelen og fra profetier eks Vilna Gaon profetien.
  Jeg får det bare ikke til å stemme at Tyrkia er magogs land.
  Men med det sagt så vet jeg ikke alt , uansett ytterste nord er ytterste nord og Gud vet alt før noen ting var skapt dvs at Gud viste om Russland allerede for 2000 år siden , når han ga Johanes åpenbaringen , uansett vi kan spekulere og lure på vi kan ta feil eller ha rett i disse spørsmålene , men det gir ingen frelse, det er kun Jesus som kan frelse og vi må bøye oss i ydmyk bønn til han, for tegnene i tiden er veldig klare nå

  • I ovenfor nevnte senario , så tror jeg først at USA og vesten må bli satt ut av spill , dette kan stemme med profetiene om Babylon som blir angrepet av ett land fra nord , som kal skyte piler som fra en eksperts hånd og alle skal nå sine mål , det stemmer med rytteren på den røde hest i forhold til en verdens krig .
   Valdres profetien beskriver også at vesten skal bli satt ut av spill og mange andre profetier gjør det .
   For og si det sånn Russland ligger nord og dette er en viktig detalj i tillegg til at Russland har de våpen kapasiteter som trenges for å oppfylle det som er beskrevet i Johanes åpnebaring, Tyrkia ligger verken nord eller har atombombe kapasiteter som trengs .
   En annen ting og den er kanskje uvesentlig , men det er bare noe uforklarlig inni meg , som sier meg at Putin er personen Gog , men jeg vet ikke.

  • Tyrkia ligger nord for Israel. Noe også Russland gjør. Når det gjelder tolkningen av hvem Gog i Magogs land er, har det tradisjonelt vært peket på Russland. Men det kan også være Tyrkia siden Tyrkia ligger i det som er Skriftens kjerneområder.
   De sju menighetene i åpenbaringen er alle lokalisert i de områder som i dag er Tyrkia.
   Ut fra det vi ser skje er Tyrkia som er muslimsk av natur Israels fiende, og har demonstrert det til fulle.
   Men det er bare en tolkning, men det er bemerkelsesverdig at Recep Erdogans navn har tallverdi 666 i følge engelsk gematria.

 4. Folk hadde klart seg fint et år uten utenlandsferie. Men regjeringen fikk massivt press fra pengesterke surtefolk. Vi skulle aldri åpnet grensene igjen, og skulle ikke latt turister lande her heller, men sendt dem i retur med en gang.

  Smittetiltak for den enkelte, har blitt en svindyr affære. Særlig for de som har minst. Selv har jeg kasta bort overt 12 000 ekstra dette året, på møkka koronaen. De hadde vært morsommere å bruke på noe annet. Andre har nok mistet mye mer.

  • Jeg er enig. Erna og co har vaklet fra den ene forvirrelsen til den andre.
   Grønne land som blir gule og røde osv.
   Vi skulle ha holdt grensene lukket men holdt samfunnet ellers oppe gjennom sommeren og høsten og ut året.
   Nå blir det snart en ny runde med restriksjoner.
   Vi kunne alle ha holdt oss hjemme i sommer.

 5. Corona plandemic hoax. Det er 85-100 åringer som allerede har en fot i graven som dør. Covid 19 handler om å omgjøre samfunnet og kontrollere massene. Det er en del av planen til NWO og innføre en verdensorden. Planen er å knuse økonomiene og gjenreise et annet pengesystem som kontrollerer folk. Samfunnet er blitt hysterisk. For 99% blir moderat syke som en vanlig influensa. Diktaturet strammer seg til mer og mer.

  • Selvfølgelig finnes viruset -og det dreper som du skriver eldre eller folk med underliggende sykdommer. Vi skjønner alle hvorfor viruset er sluppet løs, og vi har forlengst forstått hva slags krefter som drar i trådene. Viruset er et våpen som brukes for kontroll, og jeg hører alt spekulasjoner om et Covid-20 virus. Den nye verdensorden skal tvinges oss i alle i kne. En ny global syndemic vil etter all sannsynlighet være det neste som tres ned over våre hoder. Truslene skal hele tiden være over oss. En blanding av Covid og global klimaforandringer skal tvinge oss til lydighet,

   5
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *