Dette er Biden-familiens korrupte-business nettverk hvor forbindelsen til kommunist-Kina blir avdekket

Joe Biden og sønns business-forbindelser er nå avslørt. Sentrale figurer, inklusiv Barack Hussein Obama og den kinesiske presidenten og Kim Jong-Un i Nord Korea utgjør en del av Joe og Hunter Bidens korrupte nettverk. De siste ukers avsløringer omkring Biden familiens helt åpenbare korrupsjon er i ferd med å bli en katastrofe for Bidens kandidatur samtidig som Bidens ledelse på meningsmålingene er i ferd med å kollapse.

Joe Bidens sønn, Hunter har mottatt penger fra kommunist-regimet i Kina og en fortrolig etterretningsrapport som nå er sluppet indikerer tette forbindelser mellom det kinesiske lederskapet og sentrale figurer i det demokratiske partiet. Desperate Biden tilhengere og fake news media forsøker nå å argumentere med at dette er et russisk forsøk på å involvere seg i valget.. Med andre ord en ny konspirasjonsteori for å dekke over korrupsjon. I videoen under snakker Dan Bongino om skandalen som er i ferd med å senke Joe Bidens presidentkampanje fullstendig

Lehttps://www.youtube.com/watch?v=i2-Eem1OljEs hele den oppsiktsvekkende rapporten her

Facebook Comments

13 tanker om “Dette er Biden-familiens korrupte-business nettverk hvor forbindelsen til kommunist-Kina blir avdekket

 1. Automatiske nettroll fra Kina og Russland poster alle steder hvor det er mulig. Kommunist-Kina hater Trump. De tjener rått på USA’s handelsunderskudd. Og Russland ønsker at USA skal svekkes slik at de kan ta seg til rette. Begge ser seg tjent med Bidens politikk.

 2. Dette VET du er 100 % løgm, Kjell Andersen.
  Du har dessverre utviklet deg til en ond mann, som spyr ut løgner i stort tempo. Du må åpenbart ha vendt deg bort fra Jesus?

 3. He He. Dette er teppefall for Biden og hans korrupte lakeier.
  Han er en livredd gammel mann, forvirret, tidvis dement, men tvers i gjennom korrupte. Biden er selve symbolet på svampen i Washington.
  Nå er Trump i gang med å drain the swamp…
  Vi andre kan finne frem godstolen, popcorn og noe kaldt og drikke -og beskue Titanics undergang.
  Dette blir gøy.
  Trump er i ferd med å ta ledelsen på flere målinger -men norske medier forsøker å opprettholde det narrativet at Biden leder.
  Desto større skuffelse
  He He

 4. Folk på venstresiden arbeider på spreng for å tåkelegge avsløringene av Bidens korrupsjon og direkte lovløshet. De søker kontinuerlig for å fange opp alt som legges ut på nettet og bla journalister og andre venstreekstreme troll kommenterer for harde livet. Alt står på spill for den globale venstresiden. Hvis The Bindens går til bunns vil alle som har stått med ham i tykt og tynt bli sittende igjen helt uten troverdighet. Som onde aktivister for innføring av global kommunisme.

  Alle vet at det ikke har vært noe alternativ til Trump. Hverken mot Clinton eller Biden, som begge er like korrupte. Det er så godt dokumentert at ingen trenger å tvile. Trump er rett og slett det eneste alternativet for vanlige folk som må betale prisen for at supermilliardærene hele tiden skal doble sin formue.

  Det jeg lurer på er om Obama Hussein faktisk greide å gjøre USA til en korrupt bananrepublikk eller om det fremdeles er håp. Men uanesett tror jeg ikke svaret på dette handler om korrupte politikere eller sosialistiske nettroll. Svaret ligger antagelig i skjeringspunktet mellom vanlige folks frafall fra sann kristen tro og omvendelse fra synd.

 5. Søkelys er blitt til et av instrumentene til russisk etteretning. Russland som vil legge under seg Norge og gjøre det til et kommunistisk lydrike for Russland.

  Russisk etteretning sender ut en drittpakke og Søkelys bringer den videre slik de idiotene/tjenerene av Russland de er.

  Denne drittpakken er for lenge siden avslørt som et hoax, en løgn. Men Søkelys trofast tjener Russland og russisk etteretning selv om ethvert intelligent menneske vet at de lyver.

  3
  5
  • Merkverdig, alle som støtter Trump som er tøff med Russland ser ut til å være til hjelp for Russland. Vil Putin seg selv så vondt at han aktivt støtter den presidenten som er tøffest mot dem?
   Det er lenge siden folk har trodd på disse konspirasjonsteoriene om Russland, med mindre mann er helt hjernevasket av demokratene og deres propagandister

   3
   1
  • I følge svært troverdige kilder vil det komme stadig nye opplysninger om Biden og den kriminelle Obama adminstrasjonen frem i lyset i de neste dager og uker. Det vi ser skje er avsløring av et kriminellt nettverk og det strammer seg til rundt halsen på ledende demokrater.
   Det som kommer er såpass alvorlig at man skal være fullstendig kriminell selv for å kunne støtte Biden.
   Den eneste måten demokratene kan vinne valget på er gjennom valgfusk og juksing.
   Det er kriminalitet på høyeste nivå vi er vitne til.
   Korrupte mennesker har misbrukt sin makt til egen fortjeneste.
   Amerikanske patrioter som elsker sitt land, sin Gud og friheten de har står bak dette. Demokratene viste dette ville komme, er livredde og derfor har de pushet frem sin dårligste kandidat noensinne.
   Biden er såpass gammel at han vil kunne sone sin brøde med fotlenke på et gamlehjem.
   Korrupsjon vil få sin pris…

  • Får du betaling av FSB for å spre russisk og kommunist propaganda, Kjell Andresen ?

   1
   3
 6. Dette er en drittpakke som russisk etteretning har funnet på for å hjelpe deres foretrukne vinner av dette valget, Donald Trump.

  Alle, CIA, MI5, Mossad og andre vet at dette er en drittpakke med null sannhetsverdi. Men allikevel er Søkelys nyttige idioter for russerne og kommunistene.

  Det sier alt om Søkelys.

  5
  6
  • Russland får alltid skylden av dem som er hjernevasket av venstresiden og MSM. De krefter som skal beskytte Biden og korrupsjonen til den forrige adminstrasjonen bruker alltid Russland som skremsel. Nå er det jo ikke slik at Russland lenger skremmer opp folk. Den egentlige fienden er Kina -som har Biden og co i lomma..Konspirasjonsteorier om Russland har ikke lenger noen effekt. Det er ikke Russland som truer det amerikanske hegemoniet i verden, men Kina.
   Kina ønsker sterkt at Biden vinner valget -og har nærmest kunne fritt gjøre som de lystet, frem til Trump ble president.
   Kina hater Trump og ønsker virkelig et regimeskifte i USA.

   3
   3
  • Jo da, selv Obama reiste det betimelige spørsmålet: hvilken amerikansk president har egen bankkonto i Kina? Selvfølgelig Trump. Han gjør absolutt kun det som tjener ham selv best, men sier det er til Amerikas beste.

   1
   1
  • Vi som mener at man skal følge Gud og det 8. bud om at man ikke skal lyve og tale usant om andre er altså hjernevasket av venstresiden og MSM, mener Kjell Andresen.

   Det sier alt om han selv.

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *