Joe Biden viste om sin sønns snuskete business-deals med Kina

Nettet fortsetter å snøre seg rundt halsen på Joe Biden og hans forsøk på å vinne høstens presidentvalg. “Den mest korrupte kandidaten noensinne,” sa David Horowitz tidligere i denne uken. Korrupsjonen som preger Biden familien får Watergate skandalen til å fortone seg som den reneste konfirmantleiren. “Only the beginning, Padawan. They can no longer hide in the shadows [big tech, big media, [D] party being exposed for all to see,” heter det i en melding lagt ut av Qanon.

Dårlige nyheter står i kø for Biden&hans lakeier. Selv om Joe Biden har hevdet det motsatte forteller Tony Bobulinski som har vært en nær partner av Hunter Biden at Joe Biden viste om alle Hunter Bidens forretningsavtaler.

Facebook Comments

5 tanker om “Joe Biden viste om sin sønns snuskete business-deals med Kina

 1. Alle vi som følger Gud og det 8n bud har altså TDS og er motstandere av Trump, mener Arnt A som da tydeligvis mener at det å ta Gud og hans ord i bibelen er en psykisk sykdom.

  • Du følger ikke Gud og Hans bud. Du er tvertimot i opposisjon til Gud og Hans bud og er blant dem som kaller lys for mørke, hellig for vanhellig og rent for urent.
   Lett gjenkjennelig på ånden.
   Du er blant dem Bibelen advarer mot.
   Røster som later som om de er rette og gode religiøse for å dekke over Jesabel ånden som kommer ut av munnen på dem.
   Avsløres svært svært lett. Trosser alltid sannhet, står alltid Guds tjenere og profeter i mot og har forakt som våpen og er alltid den som bebreider andre. En gjenstridig og trassig ånd.
   Derfor avsløres du så lett.

 2. Du vet at dette er en russisk drittpakke. Hva sier det 8. bud og hva skjer med lystløgnere som deg, Kjell Andresen ?

  • Alle fakta TDS rammede Trump hatere ikke liker stemples som drittpakker fra Russland. Ingen anstendige mennesker kjøper slik propaganda lengre. Du gjør deg selv til latter. Med en gang noe negativt dukker opp om Bidens kriminelle aktiviteter, dukker slike troll opp-
   TDS er en alvorlig mental lidelse. Vil anbefale en blanding av sobril og vival!

  • Du får mene at vi som følger Gud og det 8.bud er hjernevasket og har TDS så mye du vil.
   Men det er de av oss som mener at man ikke skal lyve og at de som lyver, slike som deg og Søkelys, går i mot Gud og begår en dødssynd hvis utfall er evig fortapelse i helvete.
   Og jeg tar det til meg at du mener at de av oss som ikke lyver og som følger Gud, er uanstendige mennesker. Men allikevel vil jeg følge Gud og det 8. bud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *