Amerikanske kristne raser over at Kellogg bruker “Tommy Tigern” for å promotere “Gay Pride”

Kanskje på tide å kutte ut Kelloggs cornflakes og andre produkter fra selskap som promoterer  såkalt “Gay Pride”?

KelloggAmerikanske kristne raser over at selskapet Kellogg som blant annet leverer Kelloggs Cornflakes også til det norske markedet nylig tok i bruk tegneseriefiguren “Tommy Tigern” i et reklame stunt som promoterte “Gay Pride”. “Bær dine striper med stolthet,” het det i reklamen fra selskapet som med dette søker å bidra til såkalt homofil stolthet. Kellogggs bidrag til amerikansk homokamp ble publisert i forbindelse med Gay Pride i Atlanta. Kellogg var også blant sponsorene til arrangementet.

“Vi på Kellogg er en utviklende kultur som respekterer og aksepterer de ansattes cornflakes2seksuelle orientering, kjønnsidentitet og de uttrykk denne måtte ha, -slik at alle ansatte kan være seg selv og fullt ut engasjert, sies det i reklamen. Selskapet som produserer forskjellige frokostblandinger for det internasjonale markedet har også blitt anerkjent av den homofile lobbygruppen “Human Rights Campaign” og skal i følge denne være den
beste arbeidsplassen på grunn av deres pro-homoseksuelle holdning og de har også fått merket produktene med et symbol som symboliserer støtte til lesbiske og homoseksuelle. Blant de som reagerer sterkt på Kelloggs promotering av en familiefiendtlig livsstil er den kristne organisasjonen “American Family Association” og her raser kristne over Kelloggs reklamestunt overfor de homofile og lesbiske. Skuffede forbrukere forteller på organisasjonens Facebookside at de nå vil boikotte produkter fra Kellogg. “Farvel Kelloggs, dere er ikke så bra lenger,” skrev Maria på “Family Association’s Facebookside. En annen skrev: “Tommy Tiger bør heller være opptatt av hva barna ernærer seg med enn de voksnes sex liv,” skrev Aimee som mente at dette er perverst.

Ikke nøytrale

Det jeg ikke kan forstå er hvorfor ikke de bare kan være nøytrale, bemerket en tredje som mener at Kelloggs gjerne må ansette folk som er homofile, det er ingen som nekter dem det, men de behøver ikke å kaste seg på en kampanje som mange opplever støtende;” skriver en kristen far som aldri kommer til å bruke en eneste cent på produkter fra Burger-King-Proud-Whopper-300x225Kelloggs. Kelloggs er ikke det første selskapet som produserer frokostblanding som kaster seg på motebølgen som fremmer homofile ekteskap. Allerede i 2012 offentliggjorde General Mills at de gav sin støtte til såkalte homofile ekteskap og selskapets CEO Ken Powell dukket opp på et Gay Pride og erklærte sin motstand mot det tradisjonelle synet på ekteskapet. General Mills markedsfører kjente produkter som Cheerios, Wheaties og Chex for å nevne noen. En rekke andre større selskaper inklusiv Burger King og Starbucks har gjennom sin virksomhet aktivt fremmet homoseksualitet. Kristne i vår tid må reise seg i protest og boikotte firmaer som fremmer homoseksualitet og såkalt Gay Pride og kristne bør se seg om etter andre produkt til sine barns frokoster,” sier en talsmann for “American Family Association” i en epost til Søkelys.