Amerikansk økonomi i fritt fall -Sleepy Joe lar alt gå rett vest og nedenom

I sine våkne og klare øyeblikk er USAs president i hvertfall i stand til å fargelegge pride-symbolet

Den økonomiske aktivitet i amerikansk økonomi fortsetter å stupe. Ting går fra ille til verre, og vi ser en økonomi hvor vi ikke produserer noe, eksporterer fint lite, opplever skyhøy inflasjon, forbrukerfølelsen er på historisk krisenivå, de få arbeidsplasser som skapes er i lavtlønnsyrker, den langsiktige ledigheten eksploderer, stadig flere faller ut av ledighetskøen fordi de ikke lenger får arbeidsledighetstrygd. folk som jobbet og hadde sikker inntekt under Trump settes på gata. Prisstigning, produktmangel og elendighet er blitt den nye normalen. Middelklassen utryddes, folks inntekt og kjøpekraft raseres og det ser ut som om Joe Biden lar alt gå rett vest mens han selv tar seg en lur,” sier Gregory Mannarino i Traders Choice.

Amerikansk økonomi har lenge vært i fritt fall og kollaps og alt blir stadig verre og verre. Folk må nå selge unna eiendeler for å ha penger til mat og andre nødvendigheter. I flere måneder har folk blitt tvunget til å bruke kredittkort for å kjøpe mat og mange har forlengst maxet kredittgrensen. USAs økonomi er på ingen måte i ferd med å hente seg inn et pandemien, men befinner seg i en dyp resesjon som minner mest om 1930 tallets depresjon. Allerede under Trump begynte folks private gjeld og vokse, og gjelden har formelig eksplodert under Bidens presidentskap. Donald Trumps slagord; “Make America Great Again” er tydeligvis erstattet av “Make America Poor Again” -og slik blir det når de har innsatt en totalt inkompetent og dement mann til å lede nasjonen. “Vi er i en historisk nedtur og kollapset i amerikansk økonomi fortsetter å forverre seg med eskalerende inflasjon og svært dystre fremtidsutsikter,” sier investor Gregory Mannarino. Den siste ukes økonomiske data viser at amerikansk økonomi går fra ille til verre, og tallenes tale klinkende klare. Mandag ble det klart at påbegynte boligsalg var ned 8,5 prosent mens ekspertene på forhånd hadde ventet en nedgang på 2 prosent. The Federal Reserve Bank of Dallas’ general business activity index falt fra 27,3 poeng til 9,0 poeng. De såkalte ekspertene i MSM hadde forventet at aktivitetsindeksen ville falle til 25. Tirsdagen ble ikke noe bedre. Chicago Business Barometer  falt fra 73,4 poeng til 66,8 og forbrukertillitsindeksen falt fra 125,1 til 113,8. Også her bommet MSM ekspertene som hadde beregnet at indeksen ville falle til 123.

Onsdagens økonomiske nyheter ble like begrederlige og startet med en nedgang på 2,4 prosent i tallet på boliglånssøknader. Det ble også kjent at det private næringslivet i USA bare hadde skapt 374 000 nye jobber, mens ekspertene hadde forventet at tallet ville være 500 000. Torsdag ble det klart at hele 340 000 amerikanere hadde satt frem krav om arbeidsledighetstrygd for første gang og tallet på Continuing Jobless Claims var nærmere 2,8 millioner. Også tallet på produktiviteten utenfor landbruket var lavere enn forventet. Det samme var tallene på nye bestillinger på produsert gods. Imidlertid er det fredagens tall som sjokkerte selv en garvet investor som Gregory Mannarino. Den amerikanske økonomien skapte bare 235 000 nye arbeidsplasser i august, og dette tallet var betydelig verre enn selv pessimistene hadde trodd. MSM “ekspertene” hadde på forhånd ventet at den amerikanske økonomien hadde skapt  mellom 720 000 og 750 000 nye arbeidsplasser, og tallet fikk selv Gregory Mannarino til å bli sjokkert. Også når det gjaldt skapning av nye statlige arbeidsplasser bommet ekspertene voldsomt. Det var på forhånd ventet at det ville være 60 000 flere ansatt i offentlig virksomhet enn i forrige måned, men tallet viste at det ble 8000 færre ansatte i offentlig virksomhet. Ingen er bedre til å oppsummere tingene enn Gregory Mannarino som selv kaller tallene et sjokk

Facebook Comments

3 tanker om “Amerikansk økonomi i fritt fall -Sleepy Joe lar alt gå rett vest og nedenom

 1. SANNHETEN

  Med en gang det går opp for deg at hensikten med destruksjonen av vesten nettopp ER å ødelegge vesten får all denne galskapen en klar og målrettet mening.

  Skal globalistene makte å få grepet på HELE planeten og etablere EN verdensregjering via et kjapt reformert FN, er de vestlige “demokratiene” det viktigste hinderet å overvinne. Først ødelegge med innvandring av ikke-kompatible “kulturer”. Så skremme de etter hvert svært retarderte hvite befolkningene med økonomisk ødeleggende klimatrusler, kjønnsforvirring, fremming av skilsmisser og en rekke andre bidrag til samfunnskreften.

  Når så den siste oppegående kulturen er destruert, ligger veien åpen for å “redde” kloden ved hjelp av den påtenkte “sterke mann” – verdensregjeringen. Det første denne vil gjøre er å fjerne det absolutt siste hinderet for eliminering av ødeleggende uensartethet – RELIGION.

  Det er nettopp dette Bibelen forteller skal skje. Dyret (nasjonene) skal gi sin makt til Dyrets bilde (FN) for “å kle skjøgen (religion) naken og brenne henne opp med ild” (knuse og forby all religion).

  Men lite vet de at dette kommer fra Skaperen Jehovah Gud selv, via Kristus. “Han legger dem i hjertet å utføre Hans hensikter”. Og straks dette inntreffer plutselig, vil den store trengsel innledes – der forholdene på jorden “skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”.

  Det hele kulminerer så i Jehovahs endelige oppgjør med den onde, frafalne menneskeheten. “Det blir ikke mange mennesker tilbake”, sier Skriften. Trøsten er at de som overlever kommer ijj i det tusenårige rehabiliteringsriket der også oppstandelsen av de fleste hensovede, døde, vil finne sted.

  Etter de tusen år er jorden og de som bor på den atter like fullkomne som før syndefallet, og evigheten – som Gud la i menneskenes hjerter – er reetablert for bestandig. DU har fortsatt muligheten til å få være med på alt dette, men tiden er stadig kortere. “Velg i dag hvem DU vil tjene. Jeg og mitt hus vil for alltid tjene Skaperen og Hans sønn”.

  • Ja de bruker Biden for alt det hans retarderte sinn og evner er verd. Og hvem er “de”. Jovisst, Gates, Rotschild, Rockefeller, Soros, Davos- og Bilderberger-gjengen. Samt de global-elitistiske statslederne worldwide i tett samarbeid med EU, EØS, FN, NATO, SEATO etc.

   De har ikke all verdens tid på seg, og Vestens individbaserte demokrati simpelthen MÅ vike plassen for kollektiv underkastelse. Halsløs innvandring fra totalt ikke-kompatible deler av verden skal knuse oss og undergrave vår økonomi. Sammen med destruksjon av gudgitte kjønnsroller foruten skremselsagerende klimapropaganda om at plantenæringen CO2 er en fiende av skaperverket. Megabløffene er formidabel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.