Amerikansk homoseksuell saksøker bibelutgivere over bibelvers som omtaler homofili som synd

saksøker-bibelenHomofil mann hevder bibelen påfører ham emosjonell tvang fordi han er homoseksuell

Etter at Obama’s syn omkring homofile ekteskap vant frem i amerikansk høyesterett har militante homoseksuelle krefter fått vind i seglene. Frem til nå er det kristne bakere, fotografer og blomsterdekoratører som er blitt saksøkt og pålagt og betale aktivistene erstatning, men nå er det selve Bibelen og de forlag som utgir Guds ord som er under ild. For noen dager siden kunne en rekke nettsteder, deriblant Infowars, Christian Post og det russiske Pravda som brakte historien om den 39 år gamle Bradley LaShawn Fowler  (foto You Tube) fra  Michigan som saksøker forlagene Zondervan og Thomas Nelson.

“Rasjonalitet i motsetning til galskap vil aldri komme til å komme tilbake til denne kulturen,” sier Sandy Rios, en kulturell ekspert og vert på talkshowet til  “American bibel-saksøktFamily Radio network” da han snakket om amerikansk toleranse overfor likekjønnede ekteskap og pedofili som en normal orientering. Det samme kan bli sagt om amerikanske verdier, etter historien om den 39 år gamle homoseksuelle Bradley LaShawn Fowler fra Michigan. Han har gått til et 70 millioner dollars søksmål mot to bibelforlag ved å vise til at deres oversettelser av Bibelen som kaller homoseksualitet for synd ikke bare har påført ham emosjonell smerte men også krenket hans grunnlovsfestede rettigheter. “Den tidligere svindleren hevder at  utgiverne Zondervan og Thomas Nelson har manipulert skriften ved å bruke termen “homoseksuelle” i enkelte utgaver av bibelen. Den eldre King James versjonen som hans families pastor prekte ut fra har gjort at han har blitt forkastet av sin familie, fordi denne oversettelsen brukte ordet homoseksuell. Som et resultat av dette har Fowler lidd i mer enn 20 år av mental ustabilitet og emosjonelt press. Fowler har saksøkt Zondervan forlaget for 60 millioner dollar samt Thomas Nelson Publishing for 10 millioner dollar. Bradley LaShawn Fowler har gitt  Zondervan 20 dager på å respondere på anklagene. Bibelforeleggerne på sin side erklærer at de aldri endrer tekstene i oversettelsene de har lisens til å publisere og at de kun utgir oversettelser produsert av troverdige lærde i det bibelske språket.

Kilde: Christian Post og Pravda RU

11 tanker om “Amerikansk homoseksuell saksøker bibelutgivere over bibelvers som omtaler homofili som synd

 1. Vi ser nå begynnelsen på det mørke som har senket seg over Amerika. Obama har to ganger blitt valgt som president, og for hvert eneste år han styrer trekkes USA lengre og lengre bort fra Herrens veier. Kristne i USA opplever nå forfølgelse fra myndighetene og det lover ikke godt for Jesu menighet i USA. Åpenbaringen sier at de sanne troende skal bli forfulgt for deres vitnesbyrd om Jesus og for Guds ord skyld. Den vestlige verden er på vei inn i dette nå. Kristne som tror på Guds ord må forberede seg for forfølgelse for Ordets skyld.

 2. Torodd, Bildet er fra Infowars, men saken ble også brakt av Christian Post før Infowars kjørte den.
  Det ser ut som om du elsker å påpeke et eller annet underordnet. Jeg brukte skjermfoto av Infowars sak om det fordi et bilde derfra illustrerte storyen best.

 3. Hvorfor gidda bry seg om det sludderet Torodd lirer av seg. Denna kverulanten er like ubetydelig som de 20 kroners bøkene han skriv. Ei uinteressant utgave av kjerringa mot strømmen.

 4. “Bra at dere setter den” innlegget er slettet fordi det gjenspeiler holdninger som står i dyp konflikt med det menneskesyn som den felleskristne tro innebærer. (redaktøren)

  • Kommentaren til Stolt Hvit er slettet da den representerer holdninger til fargede mennesker vi ikke ønsker å fremme her.

 5. Er enig i at Torodd burde gå i seg selv. Han mener mye, men oppfører seg til tider som om han er i en evig krig med Bibelens Gud siden han angriper de som fremmer Bibelens ord. Torodd uttrykker seg skråsikkert om de som mener noe om Obamas religion, homoekteskap og lignende men skjønner han ikke at det i forhold til Obama er rom for tvil? Fakta er at Obama har kommet med uttalelser som har gitt grunn til spekulasjoner og i forhold til homoekteskap er det vel neppe tvil om hva Bibelen sier?

 6. Jeg oppfordrer alle til en mer mild debattform, og jeg er ikke glad for at noen omtales som syke osv. Jeg oppfordrer til saklig debatt så får vi heller være uenige om diverse.

 7. Nok er nok i denne tråden. Nå er opprydningen ferdig.
  Håper inderlig at uoverensstemmelsen det har vært kranglet over kan finne en løsning.
  Redaktøren

Det er stengt for kommentarer.