USA ønsker muslimer velkommen med åpne armer men nekter kristne flyktninger adgang til USA

USAs Barack Hussein Obama svarte på den muslimske terroren i Chattanooga som tok livet av fire soldater med å ønske muslimene “Happy Ramadan” 

donald-trumph“De forente stater ønsker muslimer velkommen med åpne armer og nekter kristne flyktninger adgang til riket, sier den mulige amerikanske presidentkandidaten Donald Trump. (Foto You Tube) Så sent som i mai avviste det amerikanske utenriksdepartementet visa søknader fra assyriske kristne inkludert en katolsk nonne. The National Review melder at hun ble avvist fordi det angivelig var en risk for at hun kunne komme til å¨søke politisk asyl, og Obama administrasjonen ser ut til å være fast bestemt på å ikke gi kristne ofre for ISIS terroren en slik status,” sa Donald Trump

 

isis-videoAssyriske kristne utgjør en av de største gruppene som er gjenstand for angrepene til den islamske staten. Terroristorganisasjonen som NATO koalisjonen bare halvhjertet forsøker å bekjempe har drept mer enn 24 000 mennesker i løpet av noen få måneder i 2014. Det som er fakta er at FNs menneskerettighets organisasjon kom med en global oppfordring til engasjement på vegne av irakiske innbyggere som ble forfulgt av islamsk stat. Tallet på overgrep og groteske handlinger utført av den islamske staten og væpnede grupper som er assosiert med ISIS er svimlende høyt og mange av deres handlinger kvalifiserer som krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten,” sier FNs høykommissær for menneskerettigheter  Zeid Ra’ad al Hussein. Mens politikere som Donald Trump blåser alarm over at det tilsynelatende er fritt fram for islamistisk immigrasjon til USA mens kristne som blir forfulgt stenges ute. En undersøkelse fra 2009 avdekker at 96 000 irakere har fått immigrere til USA

“Jeg har møtt med en en rekke eksperter på nasjonal sikkerhet som sier at dersom du er en kristen som er fra Syria vil du ikke kunne komme inn i USA, men dersom du er en muslim som bor i Syria og som ikke er under angrep fra ISIS, slipper man inn,” sa Trumph til CBNs David Brody. “På samme tid som islamister får fritt pass ser vi at kristne over hele verden bli halshugd av ISIS. Spesielt fra Syria og Irak opplever kristne at de ikke slipper inn i vårt land,” fortsatte Trump. I følge Pew Research Center i 2013, var kristne den største gruppen av immigranter til USA. Imidlertid har prosentandelen av kristne immigranter falt fra 68 prosent til 61 prosent over en 10 års periode mens andelen av muslimske immigranter økte fra 5 til 10 prosent over samme tid. Irakiske kristne går nå gjennom en av de verste perioder i kristendommens historie, sier Philos Project, og dette er noe det amerikanske utenriksdepartementet fullstendig ignorerer.

obama-golfUSA Today’s spaltist Kirsten Powers pekte til president Barack Hussein Obama overfladiske holdning mot de kristnes vanskelige situasjon. “Når tre muslimer fra Nord-Carolina ble skutt ned av en ondskapsfull ateist, talte Obama ut høylytt mot de grusomme drapene,” skrev Powers og la til “at Obama  (foto You Tube) ser ikke ut til å finne tilsvarende medfølelse for den masseforfølgelse kristne i Midtøsten blir utsatt for, ei heller omtanke for de hundretusener av kristne som blir fordrevet fra sine fødebyer. Undersøkelser og intervjuer utført av Philos Project bakker opp Kirsten Powers utsagn. Alle bevis mer enn antyder at det innenfor Obama administrasjonen ikke finnes noe medfølelse for de forfulgte kristne som er under trussel om folkemord fra islamsk stat, og det finnes heller ikke rom for dem i Obamas Amerika, slår rapporten fast. Philos Project’s Faith J.H. McDonnell skriver dette: “Faktisk, på tross av at ISIS målrettet angriper irakiske kristne fordi de nettopp er kristne, og derfor står i veien for det islamske kalifatet i Midtøsten og Nord-Afrika, har det amerikanske utenriksdepartementet gjort det klinkende klart at de kristne fra USAs side ikke vil bli hjulpet pga deres religiøse situasjon.”

Pastor Darrell Myatt: “Muslimsk mann dreper 4 marinesoldater og Obama svarer med å ønske muslimene “Happy Ramadan”

“Muslimer ønsker oss døde, muslimer ønsker at kristne skal dø, muslimer ønsker at jøder drept, de ønsker amerikanere drept, de ønsker også drept andre muslimer som ikke følger deres tros-system drept,”….og Obama kommer med en uttalelse hvor han ønsker muslimene en “happy Ramadan feiring.” sier Darrell i videoen nedenfor.

 

Facebook Comments

23 tanker om “USA ønsker muslimer velkommen med åpne armer men nekter kristne flyktninger adgang til USA

 1. “Chattanooga attack: Gunman Abdulazeez ‘sent war text'”

  “Meanwhile, Reuters and the New York Times say they have seen a text sent the night before to a friend linking to a passage of Islamic text – Hadith 38 – containing the verse: “Whosoever shows enmity to a friend of Mine, I will indeed declare war against him.” ”

  http://www.bbc.com/news/world-us-canada-33581753

 2. Nei, Kjell.

  Jeg bare konstaterer at du rent ut lyver om andre mennesker og at du ikke godtar Bibelens ord om at din lyving er en dodssynd. Og jeg ser at du prover aa rettferdiggjore dine logner. Du har beviselig loyet. Beviselig. Og Det Er Det.

  Men mot forherdede syndere (f.eks deg) kan jeg intet gjore. Jeg anser Sokelys som en ren underholdnende eksempel paa hat-media fra en svunnen tid.

  Og siden du hele tiden bruker uttrykkene “mange kristne” og “kristne” som rettferdiggjoring for din lite sannferdigheter, er det verdt og merke seg at det inntrykket deles av “mange kristne” og “kristne”. Bak disse to uttrykkene finner vi gudfryktige, meget hederlige mennesker som rygger forferdet tilbake i motet med Sokelys.

  Men som sagt, man vet hva man faar i Sokelys. Like mye som jeg vet hva jeg faar fra en flaske med grape-soda. Og jeg ville aldri ha kranglet med en produsent av ei grape-soda flaske over at den ikke har cola smak.

  Nok om dette.

  Men for din egen frelse, vend om Kjell Andersen.

 3. Hvis du gaar dine kilder og Youtuber etter sommene som ethvert hederlig menneske ville ha gjort hadde du kjapt funnet ut at disse kommer fra rasistiske hoyre ekstreme kilder hvis problem med Obama er hans hudfarge.

  Du har selv sagt at du ikke er en rasist…… men du foretrekker slike kilder fremfor mainstream, TROVERDIGE kilder som f.eks Fevennen. Hva tror du at det sier om dine politiske preferanser, Kjell Andersen ? Og ditt bruk av begrepet “politisk korrekt” og “bakenforliggende agenda” som er direkte tatt ut fra den samme type kilder ?

  Ja, hva tror du det sier om deg, Kjell Andersen ?

  Sokelys er som Youtube: En ren underholdning der det meste ikke er sant. Og det er paa de premissene du finner meg her. Saa ta ikke dette som ren utskjelling. Faktisk er jeg lattermild av det hele.

  • Jeg sier verken det ene eller andre Torodd Fuglesteg. Jeg sier at det finnes et utall av videoer som gjør at det i hvert fall være fullt legalt å kunne stille spørsmålet med Obama’s religion.
   Obama har lovprist Koranen, han har spottet bibelen, han har kjempet for retten til at likekjønnede kan gifte seg, retten til at barn kan bli abortert vekk i mors mage og bærer på ingen måte frukt som svarer til omvendelsen. Du må jo gjerne leve i din egen villfarelse at Obama er en dyp kristen som vandrer på Guds vei for å fremme bibelske verdier, men jeg finner det lite bibelsk å arbeide for å fremme fosterdrap, underminere hva Bibelen sier om ekteskapet osv osv.
   Jeg ser at del kristne har vært inne på tanken om at Obama er et redskap i Guds hånd for å dømme Amerika som den ugudelige kong Nebukadnesar var for å tukte Israel i 587 f.Kr da Gud brukte den ugudelige kongen til å tukte Israel (Les forøvrig profeten Daniels bok som dekker dette tidsrommet) -og en sånn tanke kan kanskje være rett. At Gud bruker en ugudelig, urettferdig og muligens muslimsk president til å tukte Amerika bør ikke være en fremmed tanke for en bibeltro kristen. Men at Obama er en tjener for rettferd og Guds rike, det er han ikke for da hadde han også kjempet for de verdier Bibelen fremhever.

   Men som sagt tidligere, du har din frihet til å tro hva du vil.

 4. OK…….. Du rettferdiggjor din systematiske lyving med at du “vet” at ikke Obama er kristen.

  Det at Obama selv samt en milliard andre mennesker, herunder medlemmer i den kristne menighet han er medlem av, vet at han er en oppriktig kristen. Og fremdeles “vet” du. Dvs lyver du om han.

  Det er kanskje paa tide for deg aa gjore som oppriktige bibeltro kristne gjor: Nemlig aa innromme at du har loyet om din neste og be om tilgivelse for dette.

  PS: Jeg savner din dokumentasjon paa at denne massedrapsmannen var en troende praktiserende muslim, Kjell.

  PS 2: Du kan kopiere meg og skrive en bok om dine svik mot dine neste og de usannheter du har kommet om dem. Denne min bok er fremdeles til salgs gjennom Amazon. Eller du kan be om tilgivelse for dine synder her i Sokelys.

  • På samme måte som en hyrde kjenner sauene sine og disse kjenner hyrden sin, er en kristen en som kjenner Jesus og er kjent av ham. Sauene kjenner hyrdens stemme og følger etter hyrden.Det vil ikke si at en kristen alltid lyder den gode hyrdens stemme. Men den som tilhører Jesus vil alltid bli minnet på når han/hun trår feil, og vil komme til å vende om fra det som ikke er så bra og som bibelen kaller synd.

   En som kaller seg kristen og som kontinuerlig går imot det som Jesus har sagt, kjenner ikke Jesus og er ikke kjent av han.

   Obama er en som konsekvent går imot det Jesus har lært oss. I mine øyne er han ikke en som ser ut til å kjenne Jesus.

 5. Four innocent Marines (United States Marine Corps) killed and three others wounded in ‪#‎Chattanooga‬ yesterday including a policeman and another Marine–all by a radical Muslim whose family was allowed to immigrate to this country from Kuwait. We are under attack by Muslims at home and abroad. We should stop all immigration of Muslims to the U.S. until this threat with Islam has been settled. Every Muslim that comes into this country has the potential to be radicalized–and they do their killing to honor their religion and Muhammad. During World War 2, we didn’t allow Japanese to immigrate to America, nor did we allow Germans. Why are we allowing Muslims now? Do you agree? Let your Congressman know that we’ve got to put a stop to this and close the flood gates. Pray for the men and women who serve this nation in uniform, that God would protect them.

 6. Enkelt, Andersen.

  Breivik var like mye en kristen som denne massedrapsmannen du snakker om var en muslim. Og det vet du.

  Naar du skriver “Selv Obama som åpenbart ikke er kristen” saa lyver du & andre her rett ut/vitner falsk om din neste slik det 8nde bud advarer alle mennesker i mot. At Obama er kristen har han selv sagt utallige ganger og han har deltatt og deltar i kristne menigheter. Og noe mer kan det ikke sies om det.

  • … og man kan be om en attest fra den mullahen om at den massedraps mannen var en muslim + lik den dokumentasjonen du krever fra meg.

   Men jeg ser at Sokelys og noen skribenter her lever i konflikt med det 8nde bud/lyver rett ut i sine innlegg. Skal man telle om slike dodssynder som Sokelys og visse skribenter har begaatt her og det bare paa forsiden kommer vi raskt til 7 x 7.

   Men det er slik Sokelys er og det faar man bare godta. Noe jeg gjor. *vennlig smil*

  • Vel Torodd. Så får du leve i din villfarelse om at Obama er “kristen”:
   Noe du selvfølgelig er i din fulle rett til å tro uten at det dermed blir sant av den grunn. At du omtaler ABB som “kristen” er du også i din fulle rett til, men jeg finner ingen dokumentasjon på det.
   Her er en video som viser at mange med rette stiller spørsmål ved Obama.

   https://www.youtube.com/watch?v=wFH-aVajjIg#

 7. Det er artig med Donald Trump som seier rett ut at han trur Obamas fødsselsattest er falsk.

  Joe Arpaio og staben hans har avslørt dette.
  Det er eit digitalt laga, falskt dokument.

  Trump vart intervjua for berre få dagar sidan av CNN.
  No er Trump øverst i kampen om å verta republikanarane sin presidentkandidat.
  ———————–

  Obama har gitt Iran alle sjansar for å bomba både Israel og USA.
  Det er ikkje nye tonar frå Iran etter at avtalen vart inngått.

  http://www.timesofisrael.com/irans-khamenei-hails-his-people-for-demanding-death-to-america-and-israel/

  “If war breaks out, it will be the aggressive, cruel American that loses,’ says Khamenei”

  Tenk over desse orda til Khamenei.

  “Iran’s supreme leader on Saturday hailed the Iranian masses for demanding the destruction of Israel and America, and said he hoped that God would answer their prayers.”

  Vitnar dette om eit land som vil leva i fred?

  Obama røpte seg då han sa “my muslim faith”.

  https://www.youtube.com/watch?v=bMUgNg7aD8M

  Det går mot krig og Netanyahu og BUSH vil få rett.

  “Plainly we don’t want war,” Khamenei said. “But if war breaks out, it will be the aggressive, cruel American that loses.”

  Obama seier:
  “This deal actually pushes Iran further away from a bomb. And there’s a permanent prohibition on Iran ever having a nuclear weapon,” Obama said.

  Kor naiv går det an å vera?

  http://www.worldtribune.com/
  spør : “Kva side er Obama på?”

  http://www.worldtribune.com/2015/07/16/ex-saudi-spy-chief-nuke-deal-will-wreak-havoc-arabs-lose-faith-in-oldest-and-most-powerful-ally/

  “Prince Bandar bin Sultan, writing in Lebanon’s Daily Star on July 16, said the deal between Iran and Western powers will allow Teheran to obtain a nuclear bomb and “it will wreak havoc in the Middle East ”

  “The strategic foreign policy analysis, the national intelligence information, and America’s allies in the region’s intelligence all predict not only the same outcome of the North Korean nuclear deal but worse,” Bandar wrote, referring to Pyongyang’s nuclear program.”

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4681298,00.html

  “Father of Iran’s nuclear bomb’ to enjoy sanctions relief
  Mohsen Fakhrizadeh, the driving force behind Tehran’s nuclear program, enjoys the full support of Ayatollah Khamenei; he has three passports and travels a lot to obtain ‘the latest information’ from the international nuclear black market.”
  ————————–
  Yeshua sa det var viktig å forstå tidsteikna som innvarsla hans gjenkomst.

  Tempelet er ikkje mange år unna.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4681306,00.html

  • Vel Torodd. Så får du leve i din villfarelse om at Obama er “kristen”:
   Noe du selvfølgelig er i din fulle rett til å tro uten at det dermed blir sant av den grunn. At du omtaler ABB som “kristen” er du også i din fulle rett til, men jeg finner ingen dokumentasjon på det

  • Du har helt rett Torstein i at Obama røpet seg som muslim, og summerer man alt bør det i hvert fall være fullt legalt å kunne stille spørsmålet med Obama’s religion.

 8. ……. forovrig onskes eier og skribenter i Sokelys det aller beste paa denne kveld fra moder jord, en planet i solsystemet. *smil*.

 9. Kristen mann dreper 69 barn paa ei oy i Norge. I sitt manifesto bekjenner han seg til den kristne tro og det er ingen tvil om at han er en kristen mann som handlet kristent, jfr logikken til Sokelys i dette og lignende hat innlegg. Sokelys onsker alle god paaske og god jul samt fortsetter aa spre ett “kristne” budskap.

  En muslimsk mann dreper 4 mennesker i USA. Den amerikanske presidenten onsker de US muslimske statsborgere god ramadan slik enhver president i et land har gjort (hint hint….. alle statsledere i Europa har gjort det samme… Men Sokelys nevner ikke det da det ville ha gjort dem kristelige sannferdige… *smil*)

  De av oss som har noe gangsyn og ikke tror at verden er styrt etter en hemmelig politisk agenda med tusser og troll i Fevennen og andre steder, ser at Sokelys skriver ga-ga og guggligei.

  God bedring og glem ikke solkrem, faktor 38.

  • Breivik var ingen “kristen” og jeg undres på hva slags menighet ABB var aktiv i? Jeg imøteser dokumentasjon fra Torodd på dette. Kanskje en attest fra Anders Behring Breiviks pastor, ungdomsleder eller åndelige veileder kan bringe klarhet i dette spørsmål.
   Personlig har jeg aldri hatt noe kjennskap til hva slags menighet, bedehus eller kirke ABB brukte å be i.
   Venter i spenning på dokumentasjon fra Torodd Fuglesteg.

   Forøvrig er det jo svært lett å skrive i et manifest at man holder fast på den kristne tro uten at dette er noe annet enn en setning. Selv Obama som åpenbart ikke er kristen klarte jo å synge litt av “Amazing grace” uten at dette betyr annet enn at han har religiøse ord i sin munn.
   Utover dette tas det selvfølgelig kraftig avstand fra all terrorisme, enten det utføres av en hvit norsk AP-hater som tilsynelatende fastholder religionen i den norske kulturen, eller av Allah-troende islamister som myrder, halshugger og praktiserer Koranens ord slik Islamsk stat gjør.

  • “Når tre muslimer fra Nord-Carolina ble skutt ned av en ondskapsfull ateist, talte Obama ut høylytt mot de grusomme drapene. Når fire blir drept av en muslim tar Obama seg ikke engang bryet med å nevne det, men ønsker disse muslimene god ramadan.
   Det kommer igjen og igjen tydelig frem at Obama er muslim. Det er trist at amerikanerne er åndelig forblindet slik at de to ganger velger en muslim til sin president.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *