Amerikansk gay-“pastor” hevder at Jesus kom med rasistiske utsagn og var fordomsfull og intolerant

Det store frafall: En åpen homoseksuell mann som skal ha fått sin teologiske og pastorale grad fra det konservative Moody Bible Institute, og som nå er en såkalt LGBTQ aktivist og forfatter, hevder at Jesus brukte rasistiske vendinger og måtte omvende seg fra sin rasisme. “Pastoren” som åpent lever i synd sier i realiteten at Jesus er en synder -i en omstridt video som sirkulerer på nettet. I en videoen som sirkulerer på TikTok kan vi se og høre at “pastor” Brandan Robertson uttaler at Jesus var fordomsfull og intolerant i møte med den samaritanske kvinnen som hadde en syk datter. Den kananeiske kvinnen stod opp og talte sannhet til den mektige og dette fikk Jesus til å omvende seg og angre sin rasime og deretter helbrede hennes datter.

Pastor Brandon Robertson taler her i en kirke

Det er med andre ord intet syndfritt og lyteløst lam som ble ofret for våre synders skyld, slik Bibelen hevder. I følge den åpne homoseksuelle “pastor” Brandan Robertson var Jesus en rasist som kom med rastiske slengbemerkninger og som dermed var i behov av å omvende seg. Dette er hva pastor Robertson klarer å hente ut av bibelteksten i Markus 7 som forteller historien om hvordan Jesus helbredet den syrofønikisk   kvinnens datter fra å bli plaget av onde ånder. Teksten lyder slik:  “..men en kvinne hvis datter hadde en uren ånd, hadde fått høre om ham, og kom straks og falt ned for hans føtter. Men kvinnen var en hedensk kvinne, syrofønikisk av ætt; og hun bad ham at han vilde drive den onde ånd ut av hennes datter. Og han sa til henne: La først barna bli mette! for det er ikke vakkert å ta brødet fra barna og kaste det for de små hunder. Men hun svarte ham: Det er sant, Herre! de små hunder eter jo under bordet av barnas smuler. Og han sa til henne: For dette ords skyld sier jeg dig: Gå bort! Den onde ånd er faret ut av din datter. Og hun gikk bort til sitt hus og fant at barnet lå på sengen, og at den onde ånd var faret ut.

Taler her i Missiongathering Christian Church San Diego

Robertson, som refererer til denne teksten i Markus evangeliet forvrenger så teksten slik at han kan anklage Guds Sønn for å ha rasistiske motiver når han responderer på kvinnen som ba om hans hjelp. “Han kalte henne en hund, og det som er det overraskende i teksten er at kvinnen aldri rygget tilbake. Hun talte sannhet til den mektige.  Hun konfronterte Jesus og sa: “Vel, du kan tenke slik om meg, men selv hundene fortjener å få smulene fra bordet. Hennes mot og styrke til å tale sannheten til den mektige fikk Jesus til å endre sinnelag. Jesus angret og omvendte seg fra sin rasisme og gav helbredelse til denne kvinnens datter,” er budskapet til pastor Roberts. “Jeg elsker denne historien fordi den påminner oss om at Jesus er et menneske. Han hadde intoleranse og fordommer og når han bli konfrontert med dette, var han likevel villig til å gjøre sin gjerning, -og denne kvinnen var villig til å stå opp og tale den mektige midt i mot med det resultat at Jesus omvendte seg fra rasisme,” er konklusjonen i pastor Brandan Robertsons budskap.

Flere har reagert på denne “pastorens” budskap om at Jesus var rasist, og dermed en synder som dermed ikke var det lyteløs offer som Guds Ord hevder. Blant dem som har kommentert homopastorens utsagn er Dr Michael Brown som på Facebook forteller dette: “I warned this young man years ago where his “gay Christianity” would lead, and now we see the bad fruit, as he claims Jesus was a racist who needed to repent. Watch here, and may God grant him repentance.” Også flere Youtube profiler har kommentert rasismeanklagene mot Jesus Kristus

Facebook Comments

5 tanker om “Amerikansk gay-“pastor” hevder at Jesus kom med rasistiske utsagn og var fordomsfull og intolerant

 1. 13/03/2021, kl. 08:29 sa Anders Helge Myhren:

  Her skriver gjesten en masse som ikke har noe med innlegget å gjøre. Da må nok jeg gjøre det:

  Jesus sa: “Jeg er ikke utsendt til andre enn til de fortapte får av Israels Hus”
  Hvorfor sa Jesus dette:
  “Gå ikke ut på hedningers veier og ikke inn i samaritaneres byer! Gå heller til de fortapte får av Israels hus!” (Matteus 10:5-6) og:”Jeg er ikke utsendt til andre enn til de fortapte får av Israels hus.”(Matteus 15:24)
  Her kan det se ut som om Jesus ikke skulle frelse hele verden, men bare de 12 israelske stammer! Slik var det også med Herren Jahve i det gamle testamentet.

  Hjelp!
  Litt “morsmelk” til Myhren:

  Innlegget handler om hvordan forskjellene mellom kjønnene viskes ut og konsekvensene av dette. Og om hvordan mange menigheter har adoptert marxisitisk likestillingsideologi og beklager seg over at man må høste det man sår. Det siste nå er at det snart blir forbudt å si han og hun, mor eller far. Det er ikke så veldig vanskelig å finne ut hvor denne ideologien har sitt opphav. Man kan trygt si den er særdeles antikristelig og innført av marxister/sosialister/kommunister.

  Pakten med Noah skulle gjelde for både ham selv, hans etterkommerne og hver levende skapning.
  Pakten med Abram/Abraham var den første som siktet seg inn mot hans etterkommere spesifikt.
  Den gamle pakt trådte i kraft da Israels sønner forlot Egypt og varte frem til Johannes døperen. Men selv om den gamle pakt ble opphevet så var den nytestamentelige menigheten i den nye pakt jødisk. Og det er på dette ekte “treet” vil kan bli podet inn som ville kvister.
  Jesus er mellommannen mellom den gamle og nye pakt. “Gå ut og gjør alle folkeslag til mine disipler” sa Jesus, og “lær dem å holde alt jeg har befalt dere”.
  Den nye pakt beskrives i det nye testamentet og handler om hvordan den skal forstås og hva dette betyr i praksis. Og om det aktuelle emnet står det faktisk en god del.

  Har du noen gang spurt deg om hvorfor folkene i Sodoma og Gomorra ble utryddet? Har du noen gang spurt deg om hvorfor Gud lot forbandelser, straff og problemer ramme ikke-jøder i forhistorisk tid. Var det bare “guds folk” som ble utryddet i syndfloden? Osv. Alt i det gamle testamentet står der for at vi skal lære av det.

  Men folk i dag blir ikke steinet til døde for synd, som i det gamle Israel. I stedet dør de åndelig. Men hvis det går gradevis så merkes det knapt. Men åndelig døde mennesker har ingen gudsfrykt. Troen er “teoretisk”. De har heller ingen bevissthet om synd. Synd er også et teoretisk fenomen for dem. Det er ganske trist hvordan mange evangelister får en fantastisk start på sin tjeneste. De kan fremstå som virkelig levende og innspirerende kristne. Men med årene blir de mer og mer sentrert rundt sin egen “minnestry” og sin business. Sakte men sikkert kan man se hvordan Bibelen blir teori hvor de velger bort det som ikke passer uten at det koster dem noe som helst. De kan faktisk le av det.

 2. Hvem sitter og hører på en slik falskner. Det er jo bedre å sitte å høre på trash rock som hyller” ondskapen” i sin musikk enn en slik forførisk løgner. Man vet da at en slik musikk hyller satan og ikke Gud. Men en slik forfører som utgir seg for å formidle Guds ord, formidler i realiteten satans løgner. At han som pastor også lever i homosexuell praktiserende forhold, viser bare at de som sitter å hører på ham er like ille. Uten publikum forsvinner slike løgnere.

 3. Hvordan kunne Jesus la Judas være blandt disipplene enda han visste hva som kom til å skje? Det skulle gjennspeile det som skjedde i himmelen. I den tiden vi lever i nå tror jeg dette nesten kan kalles en åndelig lov. Vi skal prøves. Vi skal ta valg. Vi skal forstå forskjellen på godt og ondt. Og vi skal forstå at vi lever i en verden som ligger i det onde. Vi er i verden men ikke av verden.

  Bedragere og forførere har aldri vært noe problem for bibelske kristne. Det som har ødelagt kristne meningeter kommer innenifra. Noe av det alvorligste i dag kan vi faktisk lese om helt i begynnelsen av Bibelen. Eva spiste eppler for å bli lik Gud. Og Adam gjorde som Eva sa.

  I Bibelen står det at kvinner skal ha noe på hodet når de ber. Den som ikke godtar dette blir selv ikke godtatt. Hvorfor vil mange ikke ha noe på hodet når de ber idag? Rent praktisk betyr jo dette veldig lite? De vil rett og slett bare vise at de ikke ønsker å underordne seg Guds Ord. De vil som Eva være likestillt med Gud.

  Hvor vanlig er det ikke at “kristne kvinner” kler seg som sexobjekter? Trange moteklær er laget utelukkende med tanke på dette. Hvorfor? Det er for at de skal begjæres av menn. Designere legger aldri skjul på dette. Det var dette Jesus snakket om da han sa at det var bedre å rive ut øyet enn å la seg friste til å begå hor i sitt hjerte.

  Og som mange etter hvert har forstått, likestilling har som eneste formål å viske ut forskjellen mellom kjønnene. Konsekvensen er at Barn ikke lenger greier å identifisere sitt eget kjønn. Det er en konsekvens av likestillingsideologien denne artikkelen handler om.

  Og da kan man spørre seg om det er hykleri når noen klager på konsekvensene av synd men unngår å nevner den synden som virkelig er problemet? Den synden som er tydelig beskrevet både i det gamle og nye testamente. Nemlig Bibelens utvetydige forordning med kjønnsrollene.

  Jeg vil tro at den som tar et oppgjør med dette hykleriet vil erfare hva en åndskamp er. Og kanskje vil han bli overrasket over hvor mange som stiller seg på djevelens side. De vil blåse seg opp og slå folk i hodet med Debora. Men Debora hadde profetkall. Gud hadde aldri kaldt henne til å bli dommer. Og det var vel årsaken til at folk led vondt i den tiden hun hadde denne rollen.

  Så lenge hykleriet dekker over de egentlige problemene tror jeg forfallet i kristenheten vil fortsette helt til antikrist får fritt spillerom.

  • Her skriver gjesten en masse som ikke har noe med innlegget å gjøre. Da må nok jeg gjøre det:

   Jesus sa: “Jeg er ikke utsendt til andre enn til de fortapte får av Israels Hus”
   Hvorfor sa Jesus dette:
   “Gå ikke ut på hedningers veier og ikke inn i samaritaneres byer! Gå heller til de fortapte får av Israels hus!” (Matteus 10:5-6) og:”Jeg er ikke utsendt til andre enn til de fortapte får av Israels hus.”(Matteus 15:24)
   Her kan det se ut som om Jesus ikke skulle frelse hele verden, men bare de 12 israelske stammer! Slik var det også med Herren Jahve i det gamle testamentet.

   Jeg vil anbefale å klikke deg inn på nettsidene til http://www.evangeliekirken-arendal.no

   2
   1
  • Gjest skriver her et godt innlegg, men hvor var Adam når Eva spiste av frukten?

   Hvorfor advarte ikke Adam Eva når hun tok frukten, og sa Gud har sakt at vi ikke skal ete av frukten av dette treet.

   Dessuten var det ikke et eple de spiste, hvilken frukt var det? Det også kommer frem av Guds Ord.

   Mvh RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *