ALLE innlagte cóvidpasienter på Bærum sykehus er fullvąksinerte. “Må ha 3. dose”

Økende antall innlagte coronarammede på Bærum sykehus igjen. Samtlige innlagte er fullvaksinerte. Noen er så dårlige at sykehusdirektøren Trine Olsen mener at det haster med en tredje dose….. “for nå ser vi at de kan bli ganske dårlige selv med to doser” Say no more……, skriver Malvind Børresen på Facebook og siterer videre: “Lokalsykehuset for Asker og Bærum var lenge et av Norges hardest rammede sykehus, men har den siste måneden ligget på mellom tre og sju innlagte koronapasienter. Onsdag var det tallet økt til ni, skriver Budstikka.– Pasientene er eldre, født mellom 1920 og 1940-tallet og alle er fullvaksinerte, sier sykehusdirektør Trine Olsen ved Bærum sykehus. – Vi håper de får vaksinert alle i den eldre gruppen med en tredje dose, for nå ser vi at de kan bli ganske dårlige selv med to doser, sier sykehusdirektøren.”

Det er i et oppslag i nettavisen som forteller den grimme historie om hvordan det haster med å sette en tredje dose på fullvaksinerte Covid syke pasienter. “De gamle dauer ikke fort nok tydeligvis så da må de ha en 3 dose,” kommenterer Geir Håkon Sundelin. “Blir så overgitt over så lettlurte folk er nå til dags.Skremmende.Tror dette greian som er i disse sprøytene er livsfarlig.Tru ikke dette er vaksine ,men noe helt annet.” skriver Mia Utheim Simonsen. “Hjelpe oss. Har tatt 2 doser, men ønsker ikke flere,” skriver Ruth Marie Vaagø mens Anita Altun har tatt to doser og angrer: “samme her, har tatt 2 doser og jeg angrer på at jeg gjorde det. Blir hvertfall ikke dose 3 på meg.” Torhild Hamre følger opp med: “Sykt. Vaksinerte skulle liksom ikke bli så syke. ????,” Stadig flere får opp øynene for at myndigheter og media og legemiddelindustrien, en vanhellig treenighet har løyet for dem om vaksinen.

12 tanker om “ALLE innlagte cóvidpasienter på Bærum sykehus er fullvąksinerte. “Må ha 3. dose”

 1. Det er nærmest komisk, fullvaksinert og veldig syk, et godt eksempel på Erna Solbergs løgner før vaksineringen startet i Norge. Nå ser vi at «frelsessprøyta» ikke virker, en dose til og de syke kreperer. De friskeste i Norge nå,er de som ikke har fått all dritten i blodet. Synd på alle som er blitt lurt

  • Nettavisen formidlet at de nå anbefaler eldre mennesker over 65 år til 3 dose. De startet vel på et trinn over da de først kom med 3 anbefaling, og nå går de kjapt nedover i alder akkurat som med de 2 første. Når det nå ligger så mange eldre fullvaksinerte alvorlig syke på sykehus, da må man nesten spørre hva i alle dager skal de med en 3 dose når kroppen ikke klarer mer? Nå kjenner jeg flere i akkurat den alderen og deromkring og er spent på hva de kommer til å gjøre når tilbudet ramler ned i innboksen.

  • Ser at Bjørn har lagt inn en kommentar der. Det er ikke et svar, men en forlengelse av den andre kommentaren. Ikke noe konkret. Bare babbel. Birgir ditt. Qanon datt.

  • Var jo greitt at han svarte ihvertfall. Men jeg får overlate dette til Gud. Sier fra fordi jeg bryr meg.

   Men klarer ikke mer slikt. Synes det er mye trist her. Bryr meg om alle mann her. Virkelig…Savner noen her. De beste forsvinner. (Håper han leser) Det er dumt… Det er begrenset hvor lenge flere her prioriterer å bli, tror jeg.
   De beste forsvinner etterhvert, d er jeg helt sikker på. Når man kun får noe babbel til svar og folk aldri kan svare voksent, kjære min tid sier jeg…

   Vet vi treffes snart. De av oss som har alt i orden. Vi må be for hverandre alle sammen. Og alle våre kjære.

   Takk igjen til Kjell fordi han har holdt ut med oss. Jeg tror det går mot en stopp…

   De her inne som ikke har tatt imot Jesus og bedt Gud tilgi dem alle sine synder, haster det for. Jesus kommer snart. Du blir enten igjen i den verste tid på jord. Holocost var ingenting mot det som kommer.. Eller du blir med.
   Vi er ikke her i trengselstiden.

   Helt siden jeg har kommet inn her har jeg skrevet om opprykkelsen av de kristne som nærmer seg. Håper du blir med. Det betyr aller mest for Hannah her inne.

 2. Det er mennesker i Norge som har viet sitt liv til å frelse flest mulig mennesker for Jesus.
  Det finnes også de som har viet sitt liv til å fortelle folk at bibelen, gud og Jesus bare er fri fantasi.
  Og det finnes de som har viet sitt liv til å forske på kreft, senilitet og andre sykdommer som tar livet av for mange mennesker.

  Og så har vi Kjell Andersen som gjennom Søkelys har viet sitt liv til å gi flest mulige nordmenn en så smertefull død som mulig gjennom å advare dem mot å ta vaksinen.

  Det finnes mange måter å leve sitt liv på.

  2
  3
  • Noen viser sitt liv til å spre det gode budskap! Be for alle dem!
   Vi trenger dem virkelig når vi har nettsteder som Søkelys…

   1
   1
  • Nå bryr jeg meg lite om noen trykker liker-ikke på hverken meg, Qanon eller andre. Er det noe som derimot virker stygt ovenfor Gud, så reagerer jeg.

   Min påstand er at den som trykket liker ikke på Qanon’s kommentar er i mot Gud. Altså kan ikke være kristen.

   Er det en kristen som har gjort det så er min påstand at det er noe sykt og ondt i dette mennesket.

   Nå skal man ikke kalle noen syke, dumme eller annet. Men om man som kristen ikke tenker angående denne kommentaren at «ja, det må vi, vi må be for dem», da er det noe som er sykt i ens ånd.

  • Til Hannah,

   legg merke til at de som trykker tommel ned på mine innlegg gjør det fordi det er jeg som skriver, det er ikke nødvendigvis koblet mot det jeg skriver. Jeg vil tro at uansett hva jeg skriver vil den eller de trykke på tommel ned. Barnslig, men dersom det er det som gjør dem godt er det greit for meg.
   Jeg har sagt at jeg skal slutte å kommentere på Søkelys dersom noen kan vise til, og rimelig dokumentere, at jeg har kommet med løgn eller usannheter. Det er det foreløpig ingen som har gjort. Det kan tolkes på flere måter, men en av dem er at de finner ikke at jeg har kommet med usannheter. Derfor går de heller etter personen. De svarer heller ikke på mine spørsmål. Det sier litt om personene og hvor feige de er.

  • Du har nok rett i det med tommel ned og bare de ser ditt navn.

   Men uansett så dømmerGud rettferdig.
   Du kan skrive f.eks at «ingen har påstått at vaksinen garanterer osv….»
   hvor de som vanlig,barnslig, trykker tommel ned. Gud synes selvfølgelig ikke om dette (fordi han har gitt dem hjerne og de skal bruke den så godt og ærlig de kan)

   Men når du i en kommentar oppfordrer til bønn og de gjør det samme, reagerer noe i meg med sorg. Jeg er ikke mer spesiell enn andre, men jeg er overbevist om at min Far kjenner også sorg når Han ser det. Han viser nåde for oss alle og tilgir. Men så lenge vi ikke sier unnskyld, og også ikke går til Ham med det -så er det en uoppgjort sak. Det er alvorlig. Det er lunkenhet. Gud vil SPY oss ut av sin munn -om vi ikke er varme eller kalde. (etter fri husk)

  • Ser jeg ordla meg litt rart, jeg lærer aldri visst…

   «Men når du i en kommentar oppfordrer til bønn og de gjør det samme, reagerer noe i meg med sorg.»

   «og de gjør det samme» skulle være
   «og de DA OGSÅ trykker tommel ned»

Det er stengt for kommentarer.