Tror ikke det blir en ytterligere utsettelse av søndagens bortrykkelse fordi de vil gi Pfizer vaksinen til barn

Renee Moses tror ikke at Herren vil utsette søndagens bortrykkelseshendelse da flere land nå vil begynne å vaksinere barn. Pfizer vaksinen er en del av lovløshetens hemmelighet, og det som holder igjen (de som er funnet verdige til den første opprykkelsen) blir tatt ut av verden til søndag.

https://www.youtube.com/watch?v=uqBDjRqeX1A

11 tanker om “Tror ikke det blir en ytterligere utsettelse av søndagens bortrykkelse fordi de vil gi Pfizer vaksinen til barn

 1. Kjell, jeg prøver å forstå hvorfor du sprer dette tullet videre. Dama er syk.
  Søkelys: et profetisk aktuelt nyhetsmagasin , leste jeg en plass.
  Det er mennesker her inne på siden din som kan bli interessert i henne , men det vet du jo.

  3
  2
  • Renee Moses er ikke syk og hun tror at hun har fått en oppgave av Gud og skrive sin grundige bok om profeti.
   Hun er smart, belest og forsøker å knytte dottene sammen og presentere det hun mener er Guds tidslinje.

  • Så fort jeg trykket send så visste jeg det ikke var riktig å skrive syk. Slikt skjer i frustrasjon og fortvilelse over alt sprøtt som skjer, men det skal ikke skje at vi skriver slikt, og det er galt, unnskyld Kjell og unnskyld Rene.

   Ja jeg vet om mye som hun kan Kjell, som hun er flink på, hun er nok ikke det jeg sa, men hva er det da med hennes ånd når hun holder på å gå slik mot Bibelen? Jesus kommer ikke den datoen. Noe galt er det jo? Hvor mange ganger har hun diktet datoer og løyet?

   Noen får kanskje rett tilslutt fordi det er jo så mange datoer. Er aldri innom rene Moses lenger, Anbefaler heller ikke. Og jeg går utifra at det kommer inn penger på dette hun driver med.Folk gir gjerne ekstra mye for Jesus skal jo komme sier hun.

   Ja Kjell, vi er mange som elsker å studere dette, akkurat som rene moses, men vi kommer ikke med datoer og påstår. Hun VET at folk VIRKELIG tror på det at DEN og DEN dagen kommer Jesus. Er det riktig av henne?

   Ja jeg tror faktisk Gud elsker at hun ivrig studerer og prøver knytte alt sammen, å finne ut av det. Jeg selv har trodd og tror det kanskje enda , at den uken vi blir rykket opp bare vet jeg at NÅ er det, kanskje om en dag eller fire, at jeg vil kjenne det i imin ånd. Men vet ikke om jeg har rett. Det er ikke så nøye. Han kommer. Og DET er MEGET snart nå. Tror jeg. Vi ser i Guds Ord, på verdenssituasjonen , folk som drømmer, og vi kjenner det i vår ånd. Guds barn gjør. De som ikke sover.

   Jeg kan også gjerne tenke at Gud vil ikke tillate disse små å bli vaksinert, at da har kanskje tiden kommet. Men ikke at det var det som avgjorde dagen. Gud har kontroll. Han har løsninger. Det blir HIS WAY 😊

  • Jeg tror vi alle går/har gått i denne fella med å rekne ut når dette skal skje, men det interessante er at vi går faktis imot Guds Ord ved å si den eller den datoen, som Hannah er inne på.
   Når Bibelen sier at ingen kjenner dagen eller timen, -ja da kan vi være trygg på at INGEN kjenner hverken dag eller time. Å gå imot dette vil være det samme som å si at Guds Ord ikke taler sant. Det kan ses på som å være “åndelig” om vi kommer med en dato, men det er i stedet en forførelse som blir avslørt så fort den datoen dukker opp.

   Når det er sagt, så er det en god ting å alltid være på vakt! Hvem vil vel se på “skitt”, og i neste øyeblikk se Jesus i øynene? Bortrykkelsen kan skje når som helst.
   Her er en av de beste talene jeg har hørt om temaet: https://www.sermonaudio.com/playpopup.asp?SID=72620195559535

  • Så sant.
   Takk for linken Nick.
   Skal høre talen, vet den er bra når det er du som linker den.

   Det som er skremmende Kjell, er når du skriver « hun tror at hun har fått en oppgave av Gud» og ikke skriver hva du mener om det -da tenker jeg kanskje at du DU også tror det…

   Gud ber ingen om å skrive en bok før de har ordnet opp i noe så alvorlig som å gå i MOT Guds Ord . Så FLY fra denne dama mener jeg. SÅ mange mener Gud sa ditt Gud sa datt. Og LITE er sant. Det er ofte ens eget hode, og egne ønsker. Også oppriktige ønsker, nettopp fordi man ønsker å gjøre noe for Gud.

   HVIS Gud sa til en viss mann her inne om å advare folk mot vaksinen og verdenskrig, så har Han i tilfelle også prøvet å stoppe ham pga råttent snakk for lenge siden. Gud bruker ingen på den måten. Da er det viktig å også lytte når Gud sier stopp.

   Vi har alle gjort feil. Men råttensnakket denne mannen holder på med mot kristne er det verste jeg har hørt.
   Håper han aldri kommer i nærheten av mine ikke-kristne venner, så lenge han ikke vender om. Mine kristne venner hadde selvfølgelig ikke kalt ham en kristen.

  • Støttes 100%.
   Det er for meg en gåte hvordan enkelte får holde på, til tross for at du selv Kjell har advart mot at slikt blir slettet. Jeg ser hvertfall ukentlig at dine grenser blir tråkket langt over av en viss person (og flere), men er slikt greit så lenge det er i mot vaksinen?
   Hva denne personen holder på med er like troverdig som at en prostituert sier hun har et kall til å advare mot giftig mat.
   Er det også slik at så lenge en er i mot vaksinen, så spiller det ingen rolle om personen er kjent for å være en falsk lærer? (Jeg tenker da på div artikler her inne som du poster)

   Det er i tillegg smått utrolig hvordan “lærde” her inne beveger seg langt, langt utenfor Skriften og Kristendommen for å kunne underbygge sine påstander, en farlig forførelse.
   Når en ikke finner noe i NT for å underbygge sine påstander, da bør en være svært forsiktig med å ta fantasien i bruk.
   En enkel, grunnleggende sannhet slår ihjel det meste av argumenter, det finner vi i Markus 7:15: Det er ikke noe utenfor mennesket som kan gjøre ham uren når det kommer inn i ham. Men det som går ut fra mennesket, det er det som gjør mennesket urent.

  • Selvsagt kan også pastorer være sinnssyke, men det er vel mer trolig at hun er offer for religiøs indoktrinering, livlig fantasi og en berusende maktposisjon.

   Religion får mange pussige utslag, men at kristne innbiller seg at det skal skje en fysisk opprykkelse som gudommelig premie for handlinger og overbevisninger er ikke merkeligere enn at islamistiske jihadister tror på jomfruelig belønning for sine trosgjerninger.

   1
   1
  • Så vidt meg bekjent blir det stadig færre som tror på en latterlig monoteistisk gud og alle eventyrene i den flere tusen år gamle boka. Hele sprøytet er en anakronisme og barna våre bør spares for dette skadelige sprøytet religiøse mennesker ønsker på påføre oss med tvang. Dere lever i en lukket og uforståelig verden for normalt opplyste mennesker. Propaganda vaset kan du holde for deg selv.

 2. Bare å legge ut mer av dette tullballet, så har i enda mer å le av.
  Det er helt ufattelig hva dette forvirrede mennesket kommer med av sprøyt. Hun ser skrømt på høylys dag.
  ALLE tegn tyder på at hun tar feil

 3. Rene Moses er en vranglærer. Hun hopper over det viktige og forfører Guds folk til å tro på en bortrykkelse som aldri vil skje. Vi er inne i første år av den store trengsel, og bortrykkelsen kommer først etter at trengselstiden er over.
  Gjennom å lære den tullete læren om at Gud skal redde sine før trengselstiden virkelig setter inn, bryter hun med all klassisk kristendom.
  Vranglæren om bortrykkelse før trengselstiden er noe som slapp inn i den kristne kirke på midten av 1800 tallet.
  Uansett hvor belest og hvor mange bøker denne Rene Moses skriver, vil bortrykkelsen ikke komme før etter at Antikrist har herjet og kriget mot menigheten. Jesus henter sine først når de helliges makt er brutt.
  Les bibelen og hør ikke på eventyr. Hun forkynner noe som klør folk i øret.

Det er stengt for kommentarer.