Åke Green, Ludvik M Karlsen, Oddvar Johansen og Terje Tveiten til årets sommerstevne i regi av Zion menigheten på Fevik

sommerstevne2014Zion menigheten på Fevik årlige sommerstevne vil denne gang finne sted i uke 27 fra tirsdag 1.juli til og med lørdag 5 juli.

De fire navn som i år står på talerlisten når den frittstående pinsemenigheten Zion på Fevik holder sitt årlige sommerstevne som finner sted i den første uken av juli er foruten den velkjente Åke Green fra Sverige samt evangelist Ludvik M Karlsen, pastor Terje Tveiten samt Oddvar Johansen som er tidligere redaktør for pinsebevegelsens organ Korsets Seier. Årets stevne vil tradisjonen tro finne sted i Vikhallen som ligger på Vik mellom Fevik og Grimstad. De første tre stevnedagene er det møter på kveldstid fra klokken 19, men fredag og lørdag blir det møter to ganger begge dagene. På dagtid klokken 15 og på kveldstid klokken 19.

Det tradisjonelle sommerstevnet til Zion menigheten på Fevik er i år lagt til første uke av juli og finner som vanlig sted i Vik hallen som ligger midtveis mellom Grimstad og Fevik hvor menigheten til vanlig har sine møter. Årets talerliste består av fire navn hvorav tre er norske, mens den fjerde er den svenske pinseforstanderen Åke Green som ble verdenkjent da han ble stilt for retten fordi han forkynte hva Bibelen lærer om homofili. Som vanlig vil det bli gitt anledning til å få kjøpt mat i stevnehallen og utenfor er det mulighet for å plassere bobiler eller campingvogner heter det i annonsen som er publisert på Zion menighetens nettside.

Talerlisten 

Åke Green er en svensk pinseforstander med et tydelig budskap. Hans preken over temaet homofili utløste sterke reaksjoner etter at den ble gjengitt i en svensk avis 2003. I tingretten ble Green dømt til en måneds fengsel, mens hans sak ble anket videre og endte med full frifinnelse i svensk høyestrett. Videoen nedenfor er fra Zion menighetens sommerstevne i 2013. (Saken fortsetter under videoen)

https://www.youtube.com/watch?v=LtMzYlbpDnc


Oddvar Johansen 
er tidligere redaktør for pinsebevegelsens organ Korset Seier og er mangeårig misjonær som hadde sitt virke i flere asiatiske land. Vi har ikke lykkes med å finne en tale av Johansen på You Tube, men en video av en studiosamtale med Jan Hanvold på TV Visjon Norge fant vi.

https://www.youtube.com/watch?v=amt47OiD7MA

 

Terje Tveiten er til daglig pastor for pinsekirken Betania Notodden og har besøkt Zion menigheten en rekke ganger. Også i 2013 var Tveiten blant talerne på Zion menighetens sommerstevne og videoen nedenfor er fra sommerstevnet i fjor.

https://www.youtube.com/watch?v=yslcf_Smco4

Ludvik M Karlsen er evangelist og sanger i Herrens vingård. Han er kjent for å være en typisk evangelist med et direkte budskap både til troende og ikketroende. I tillegg er han kjent for å synge tradisjonelle vekkelses og andre kristne sanger.

https://www.youtube.com/watch?v=86lsz1sn4Ak