Her er ennå en grunn for KRF til å bryte samarbeidet med Erna og Sivs regjering

Nylig brøt politiet seg inn i Filadelfia Kristiansand for å hente ut en iransk kristen kvinne som satt i kirkeasyl der og i går ble det kjent at en afghansk tolk som har hjulpet Norge i Afghanistan ble kastet ut av landet som takk for hjelpen. “En skam i mine øyne” sa politimannen som utførte ordren om å kaste tolken ut av landet. Erna Solberg skal i dag ha bedt om ny vurdering av hvorvidt den afghanske tolken skal få behandlet asylsøknaden i Norge melder VG.

I går var representanter fra Høyre og FRPs haleheng, KRF og Venstre ute på Dagsrevyen og tok avstand fra utsendelsen av den afghanske tolken som nå sitter sulten, blakk og fortvilet i Italia melder Fædrelandsvennen som i dag har lagt ut en video som viser hvordan norsk politi “fulgte ordre” fra den KRF støttede regjerningen og sendte ut den unge afghanske mannen som har hjulpet Norge i Afghanistan. På videoen fra Fædrelandsvennen som kan ses her  sier forøvrig politibetjent Arvid Adriaenssens fra Mandal politistasjon at han skjemmes over å måtte gjøre jobben med å hente Faizullah. I etterkant av utsendelsen av den afghanske tolken som har hjulpet Norge under krigføringen i Afghanistan har en rekke grupper og enkeltpersoner kastet seg inn i kampen for å få hentet tilbake 22 åringen Erna Solberg og Siv Jensens regjering nå sier takk for hjelpen på denne måten. I følge Taliban som Norge sendte styrker ned for å bekjempe er 22 åringen en forræder, og det signalet Siv Jensen og Erna Solberg med dette sender, er at det er uklokt å hjelpe Norge under internasjonale operasjoner, da Norge som takk for hjelpen ikke vil tilby nødvendig beskyttelse. Onsdag kveld ble det kjent at statsminister Erna Solberg har snudd i spørsmålet om den afghanske tolken og hans asylsøknad skal bli behandlet her i Norge. 

Vil regjeringens haleheng (KRF og Venstre) for en gang skyld hoste opp annet enn billig og tom politisk retorikk?

På nyhetene tirsdag stod representanter for regjeringens parlamentariske grunnlag (KRF og Venstre) frem og krevde at regjeringen må gjøre om utsendelsesvedtaket og hente Faizullah tilbake til Norge. I følge avisen VG refser både Arbeiderpartiet, SV, Venstre og KRF regjeringen og sier “at dette er en ny kurs fra regjeringen og helt uforståelig mens KRFs innvandrinspolitiske talsmann Geir S. Toskedal omtaler det som “moralsk forkastelig” og legger til at  “- Ingen er pliktig til å sende noen ut av landet etter Dublin-avtalen. Det er en mulighet, men ingen plikt. Det går rett og slett ikke an å behandle mennesker på denne måten,” sier Toskedal til VG. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å være enig i reaksjonene til KRF og Venstre, men det som er vanskelig å forstå er at disse partiene som utgjør Siv og Ernas parlamentariske grunnlag ikke setter foten ned og sier “nok er nok”. Hva Knut Arild Hareide og Trine Skei Grande bør gjøre er å ta en telefon til statsministerens kontor og fortelle Erna Solberg at KRF og Venstre ikke støtter regjeringens politikk overfor både Faizullah og krenkelsen av kirkeasylet som skjedde da politiet brøt seg inn Filadelfias lokaler i Kristiansand og hentet ut en kristen iransk kvinne som hadde søkt kirkeasyl der.

FrP og Høyre regjeringen sender kristne konvertitter i døden, KrF og Hareide bør felle regjeringen

Henry Østhassel i konvertitt-stiftelsen: “Norge med Frp i regjeringen utvikler seg til en tragedie.”

Mange kristne angrer allerede nå på å ha gitt sin støtte til FrP ved fjorårets valg. For første gang i historien fikk Norge en regjering der Fremskrittspartiet har fått en hånd på rattet, men hittil har alt vært en gedigen skuffelse. Med historisk høye bensinpriser, med historisk mange bomstasjoner med et historisk brudd på tradisjonen med å respektere kirkeasylet raser FrP inn i den moderne historie som partiet som bløffet et helt folk. Søndagens politiaksjon mot Filadelfiamenigheten i  Kristiansand hvor de hentet ut en 56 år gammel iransk kvinne som har konvertert til den kristne tro har skapt mange reaksjoner og en av dem som reagerer er Henry Østhassel som er leder for interim-styret i Konvertitt-stiftelsen. I et innlegg postet på Dagen.no tar Østhassel som selv har vært en helhjertet FrP støttespiller til orde for at Knut Arild Hareide og KrF feller regjeringen. En annen som har reagert er blogger, forfatter og pastor Bjørn Olav Hansen som har startet en facebook aksjon i protest mot at myndighetene kan hente folk ut av kirkeasyl.i

Norske myndigheters historiske krenkelse av kirkeasylet da de søndag sende politi inn i Filadelfiamenighetens lokaler i Kristiansand for å hente en 56 år gammel iransk asylsøker som har konvertert til Jesus Kristus og den kristne tro forteller med all tydelighet at Norge har fått en ny kurs under Siv og Ernas ledelse. Mens den forrige regjeringen valgte å respektere kirkeasylet med å ikke tråkke inn på hellig grunn for å hente ikkeønskede asylsøkere ut med makt, har den nye regjeringen nå signalisert en ny og mer umenneskelig politikk overfor kirkeasylet. Søndag ble det skrevet et nytt sort kapittel i vår mørke historie da politiet trengte seg inn i en kirke for å hente ut et menneske som hadde søkt kirkens beskyttelse for å unnslippe forfølgelse i det muslimske Iran som har haugevis av kristne sittende bak murene.

iran-prisonEn av de mest kjente er pastor Saeed Abedini som sitter fengslet i den islamistiske republikken for sin kristne tro. Det er nettopp til dette kristendoms-fiendtlige landet at  FrP regjeringen ønsker å sende Nahid som har sittet i kirkeasyl i Filadelfia i snart to år. Den kristne kvinnen er utvist fra Norge, men er ikke den eneste som opplever FrP og Høyre regjeringens umenneskelige policy overfor kristne konvertitter. Den 15 januar i år ble en hel kristen familie tvangsutsendt fra Norge til Iran og da sa Henry Østhassel følgende: “Det er litt av en mareritt Norge har ført kristne søstre og brødre inn i,” skriver Henry Østhassel som er leder for interim-styret i “Konvertitt-stiftelsen” i en epost. Den 15 januar 2014 ble den kristne iranske familien på en sjokkerende og brutal måte tvangsutsendt fra Norge tilbake til Iran hvor bødlene og kristenforfølgelse venter.”

Henry Østhassel reagerer sterkt

En av dem som reagerer sterkt på myndighetenes krenkelse av kirkeasylet er Henry Østhassel som tirsdag postet denne kommentaren til avisen Dagens oppfordring “Besøk Filadelifa justisminister” som kan leses her

henryAt Frp skulle sende vettskremte kristne rett i gapet på torturister var noe jeg aldri i min villeste fantasi kunne forestilt meg – og attpåtil skryter de av det på egen Facebook side. At Ketil Solvik-Olsen kan delta i en slik regjering er for meg uforståelig. Dette gir sterke assosiasjoner til det Norge gjorde mot Jødene under krigen da politiet også lydig utførte det grufulle de fikk beskjed om av kyniske myndigheter.

Det var mange konservative kristne som hadde store forhåpninger til positive endringer med Frp i regjering – vi er dessverre blitt dypt skuffet. Norge med Frp i regjeringen utvikler seg til en tragedie. Jeg har i over 30 år vært ihuga Frp`er og vært for restriktiv innvandringspolitikk – og er det enda. I 1983 stiftet jeg Farsund Frp sammen med Eli og Carl I Hagen, og har vært veldig aktiv i utallige valgkamper for Frp i flere årtider. I 2011 ble jeg forespurt av ordførerkandidaten i Farsund om å drive aktiv valgkamp for dem – det ble min mest intense noen gang – og i 2011 gikk Farsund Frp fra 8 til 10 mandater i kommunestyret – de fikk 36% av stemmene, og det attpåtil rett etter Utøya tragedien. Så man kan trygt kalle meg for en ekte grasrot Frp`er.

Les også fra Vårt Land: FrP- Anundsen roser politiets aksjon i Filadelfia

At Frp skulle sende vettskremte kristne rett i gapet på torturister var noe jeg aldri i min villeste fantasi kunne forestilt meg – og attpåtil skryter de av det på egen Facebook side. At Ketil Solvik-Olsen kan delta i en slik regjering er for meg uforståelig. Dette gir sterke assosiasjoner til det Norge gjorde mot Jødene under krigen da politiet også lydig utførte det grufulle de fikk beskjed om av kyniske myndigheter. Mange frustrerte kristne Frp velgere ringer meg og sier at dette er så alvorlig at KrF burde felle regjeringen, for hva hjelper det med en ny økonomisk politikk når de drar forbannelse over landet med å behandle Hans barn på en slik grusom måte. “Det dere gjør mot en av Mine minste gjør dere mot Meg” sier Jesus selv.

Norge bedre tjent med AP regjeringen enn med den regjeringen vi har nå

Jeg trodde aldri jeg skulle si det – men Norge hadde vært bedre tjent med en AP regjering enn en regjering som kan begå slike grusomheter vi nå er vitne til. Knut Arild Hareide ville hatt full forståelse fra mange frustrerte konservative kristne velgere om han sette foten ned og felte regjeringen i denne saken – så alvorlig er regjeringens behandling av kristne konvertitter. Til og med jeg, en ihuga gammel Frp`er ville respektert det.

Startet Facebook aksjonen “respekter frimenighetene” og FrP er et kristenfiendtlig parti

bohansen2En annen som har reagert sterkt på norske myndigheters helt åpenbare mangel på respekt for frimenighetens gudstjenestelokaler er pastor, forfatter og blogger Bjørn Olav Hansen som har opprettet en egen facebook aksjon for å protestere på den uretten som nå blir begått av norske myndigheter. Pastor Bjørn Olav Hansens facebook siden kan du sjekke ut her og gi ditt likes! I en sak på hans egen blogg som har overskriften “FrP -et kristenfiendtlig parti” skriver den velrespekterte pastoren at “Fremskrittspartiet delte ut sukkerspinn til kristne velgere ved siste Stortingsvalg. Og mange grep begjærlig søtsakene. Nå skulle alt bli så mye bedre – bare vi ble kvitt den rød-grønne regjeringen. En del av sukkerspinnet handlet om Israel. Med FrP i regjering ville man få en helt annen Israels-politikk. Og når det gjelder Israel så er det mange kristne som får så høyt blodsukker av sukkerspinnet, at de ikke helt klarer å tenke så klart lenger,” og vi må gi han rett. Hele pastor Bjørn Olav Hansens blogg artikkel om Fremskrittspartiet kan du lese i sin helhet her.

Relatert: Kan noen våkne meg opp?

Facebook aksjonen “Respekter frimenigheter”

http://bjornolav.blogspot.no/2014/05/frp-et-kristenfiendtlig-parti.html