Agderposten: Meny butikker melder om produktmangel -brus, øl og energidrikker spesielt rammet

Som Søkelys lenge har advart om vil også nordmenn merke på de økte internasjonale prisene og mangel på varer i butikker. Søndag rapporterer Agderposten at den globale mangelsituasjonen også kan ses i form av tomme hyller i norske butikker. Avisen rapporterer om at butikkjeden Meny også sliter med tomme hyller og at endel produkter rett og slett ikke er å oppdrive. Rent internasjonalt advarer folk som kjenner markedet at vi bare er i den spede begynnelse av en krise som vil prege det kommende Shemita-året som begynner førstkommende tirsdag.

I følge Agderposten er det spesielt brus, øl og energidrikker det er problematisk å skaffe. Les saken fra Agderposten her (betalingsmur) Og dette er bare begynnelsen. Det hele får meg til å tenke på profeten Agabus budskap: “og en av dem, ved navn Agabus, stod op og varslet ved Ånden at det skulde komme en stor hungersnød over hele jorderike; den kom også under Klaudius.” Apg 11,28

2 tanker om “Agderposten: Meny butikker melder om produktmangel -brus, øl og energidrikker spesielt rammet

  1. Yeshua har jo fortalt oss at det blir hungersnød under trengselstiden – som vi har startet på – tror jeg. Selvforsyningsgraden i Norge er nylig nedjustert til 34 %. I fjor fikk vi en meget god kornavling – og i år blir det en normal-avling. Om bøndene ikke får tak i reservedeler til traktorer og landbruksmaskiner ; så kan hungersnøden komme hit temmelig fort. Her vest vet jeg at Ikea har store problemer med å få tilsendt varer. En stor bedrift her i kommunen som produserer pumper – med flere hundre ansatte – har problem med å få tak i deler fra underleverandører. NRK viste på Dagsrevyen tomme butikkhyller i Storbritannia – til å med melk var ikke å finne der.

    • Du og flere her inne som har advart fortjener kudos. Det vil nok bli taust etterhvert fra alle disse som hevder at dere sprer konspirasjonsteorier.
      Legg merke til hvordan Gud styrer begivenhetenes gang uavhengig av protester fra Birgir/Qanon/Roperid og alle som stadig trosser Gud vilje og alltid skal si i mot.

Det er stengt for kommentarer.