6 smittede ved kor-konsert i Færder var fullvąksinerte. Vaksinepass ville ikke hjulpet

“Seks av de som ble smittet på en korkonsert i Færder kommune var fullvaksinerte. Vaksinepass ville tydeligvis ikke hjulpet, og “forholdregler” var heller ikke til mye hjelp. Viruset bryr seg ikke. Det oppfører seg som ved en influensa. Hmmm. Tilfeldig? “Utbruddet med 56 påviste tilfeller av delta-varianten, hvor opp mot 1000 er satt i karantene, i stor grad skyldes en korkonsert. Seks fullvaksinerte har fått påvist Delta-varianten i kommunen,” Styreleder i Korskolen, Espen Granlund, mener også de tok forhåndsregler og planla konserten, men likevel spredte koronasmitten seg.” melder nettavisen. Vaksine og vaksinepass er dermed ingen garanti for at du ikke er smittefarlig.

Erna Solberg gjenåpner Norge og lovpriser vaksinen.

Nå fortsetter Erna Solberg regjeringen og gjenåpne samfunnet som de også gjorde i fjor sommer. I år er det som kjent vaksinen som får æren for at smittetallet er på vei nedover, mens i fjor var tallene på nye daglige smittetilfeller omtrent 10 prosent av hva de er i dag. Tilsammen ble 80 personer påvist smittet i uke 23 i fjor, og i år har vi i tilsvarende periode 1222 nye smittetilfeller. Det betyr at mens det i fjor var daglig 11,42 nye smittetilfeller daglig, er det tilsvarende tallet nå 174,57 nye daglige smittetilfeller. Med andre ord god grunn til å hylle vaksinen. “De vaksinerte er blitt mutasjonsmaskiner. De er programert for ett spesifikk spike protein. Denne massevaksineringen var ett skikkelig feiltrinn. WHO sin endring av flokk immunitet var ett stort feiltrinn. Naturlig immunitet er den beste. Nå er mange feilprogramert,” mener Wenche Rasmussen som har kommentert saken på Facebook. Når Delta, Epsilon: Zeta, Eta og Theta variasjonene kommer, er det grunn til å forvente at vi vil få en kopi av høsten 2020 også i 2021, Folk får nyte sommeren så godt de kan og ha i bakhodet at vaksinerte mennesker kan gå rundt som rene smittebomber og superspredere av stadig nye mutasjoner.

12 tanker om “6 smittede ved kor-konsert i Færder var fullvąksinerte. Vaksinepass ville ikke hjulpet

 1. Jeg tror kanskje du må lære deg hva en vaksine er før du uttaler deg.
  En vaksine er ikke et 100% skjold. For det første er ikke covid-19 vaksinene mer enn 85-95% effektiv. Ingen sier at dersom du er vaksinert kan du ikke få Covid-19 av en eller annen variant.
  En vaksine gjør er at du ikke blir alvorlig syk.
  Dette burde vært kjent fra influensavaksinen. Det er ikke uvanlig at man kan bli lett forkjølet, men man blir ikke sengeliggende dersom man er vaksinert.

  4
  4
  • Tull 🙂
   Av de jeg kjenner så er det ingen som blir mer syke av influensa enn de som setter sin lit til vaksinen.
   Jeg ler!!

   2
   6
  • Kjære Roy Post!

   Endelig en fornuftig røst blant spinnville kristenfundamentalister, nasjonalkonservative endetidsromantikere og overtroiske konspirasjonsteoretikere! Takk for ryddig og etterrettelig informasjon. Slik skal det gjøres!

   PS. Gud Jehova trenger tydeligvis budbringere for å overbringe sitt budskap om synd og skyld og dom og straff. Ja, hvordan skulle ellers en allvitende og allmektig oltidsgud kommunisere med dagens virkelighet? Ved hjelp av direkte tale slik en fireåring klarer? Ved hjelp av en vanlig tekstmelding med bilder? Eller gjennom andre konkrete bevis og sin egen utvetydige stemme og sitt påviselige nærvær? 😉 Vel, uansett om ørkengudens sendebud heter Mohammad, Johannes eller Kent Hovind, tror jeg de har litt å lære om kommunikasjon og klarspråk av Roy Post!

   Nå smiler jeg.

   😽

   4
   5
  • F,lott Hannah.
   Vi er ikke enige om trengselstiden, men her er vi helt enige.
   Vi skal leve så normalt som vi kan.
   Vi ser jo å seriøst Erna Solberg tok dette viruset.
   Hun ble jo bøtelagt for å ha for mange gjester.
   He he. Det er avslørende.
   Lev, smil, og styr unna dette blodpropp-fremmede medikamentet de gjerne vil sprøyte inn i oss.
   Det er som om de er fullstendig oppslukt av lyst etter å gi oss “medisiner” som gir blodpropp, hjerneslag, hjertestans osv.
   Roy Post må gjerne ta dette blodproppfremkallende medikamentet for min del. Men siden han er smittefarlig etter dosen, bør han si i fra til oss andre at han er smittefarlig.
   I skriften leser vi at de som var smittet av spedalskhet skulle rope “uren, uren” slik at ikkespedalske skulle holde seg på avstand.
   He he. Alle vaksinerte skulle gå rundt i gatene å gaule “uren, uren” for å advare oss andre mot dem.
   Ingen får sette denne sprøyta i gamle Kikki..

   3
   2
  • Det er bra Kikki:-)
   At du passer på helsa og ikke sprøyter gift i deg.
   Godt å høre. Du står mye bedre rustet enn Erna. Så vi må be for Erna. Og ta oss tid med Gud hver dag.
   Husk i tillegg de fire S’ene: Sol, Søvn, Spurt til postkassen (eller sykle) og Sunn kost.

   Vi håper det går bra med Roy Post 🙂

   4
   3
 2. Den gruppen du kjenner er nok et litt for lite statistisk utvalg til å kunne si noe om det.

  Jeg kjenner folk som har blitt syke og sengeliggende selv om de har tatt influensavaksinen. Det betyr ikke at vaksinen ikke fungerer.

  (PS! jeg har selv aldri blitt (veldig) syk av influensa, jeg har ingen underliggende sykdommer og velger derfor å ikke ta den)

  4
  4
  • Vaksinepasset er ikke en bløff.
   Jeg vet ikke hva du tror at andre tror det er. Et vaksinepass er bare bekreftelse på at du enten er vaksinert eller at du har hatt Covid-19.

   Det er ikke et bevis på at du ikke kan smitte eller at du ikke kan bli syk.

   På samme måte er ikke et førerkort et bevis på at du er en god sjåfør. Førerkortet er bare et bevis på at du har mottatt tilstrekkelig opplæring til å få lov til å kjøre bil. Der er flere som har førerkort som ikke skulle vært på veien.

   7
   12
  • Vaksinen er også en stor bløff.
   Det hele dreier seg om kontroll.
   Medlemmer av vaksinekulten går nærmest av hengslene når de hører at vi takker nei til å være prøvekaniner for dette midlet de tilbyr.

   10
   5
  • Ja de er sinte og himler med øynene bak ryggen på oss, det er morsomt med slike sinte folk 🙂

   2
   6
  • jan kåre christensen:

   Når du nå tross alt har såpass med vett at du ser hva denne verden har i sinne, så kjemp heller med Gud enn å trasse deg gjennom tapte slag som gjør deg til latter og suger kraften ut av deg.

   Også Jesus fjernet seg bort mengden da han skjønte at de som ville gjøre ham til jordisk konge og atter andre som ville styrte ham utfor stupet i Nasareth ikke representerte Jehovah Guds vilje.

   Det heter strategisk tilbaketrekning og er av og til smart under store og små slag.

Det er stengt for kommentarer.