Blå kors Norge får kritikk etter å ha promotert det seks-fargede Gay-pride symbolet

Blå Kors Norge ser ut til å ha forlatt den sunne lære og søker nå å gjøre profitt på regnbuesymbolet. I en post på Facebook med et bildesymbol av homobevegelsens seks farger i et hjerte, forsøker organisasjonen å utnytte homomåneden til å fremstille seg selv som en romslig organisasjon hvor alt er inkludert: “I Blå Kors møter vi alle mennesker som likeverdige! Nestekjærlighet, inkludering og kamp for rettferdighet er verdier som gjennomsyrer organisasjonen vår 🏳️‍🌈💙 Hos oss er du alltid velkommen, uansett hvem du er og hvem du elsker🥰,” skriver den organisasjonen som ser ut til å tre inn blant de religiøse organisasjoner som har forlatt Bibelens Gud og ord.

Blå Kors i Norge ser ut til å åpne opp for å inkludere mennesker som lever i bevisst og fastholdt synd.

En etter en vil de religiøse organisasjonene og kirkene forlate Skriftens Gud og velge å fremme Gay-Pride agendaen. Blå Kors Norge signailserer med dette at de er på samme kurs som den norske homokirken som forlengst har forlatt Skriftens Gud. Enkelte kristne reagerer på det som ser ut til å være et policyskifte fra den religiøse organisasjonen i forhold til det kristne synet på seksualitet. Guds ord fordømmer klart og entydig den form for “kjærlighet” regnbue-barna praktiserer og i Skriften blir den kalt en vederstyggelighet eller styggedom -og NT er tydelig på at “menn som ligger eller “elsker” med menn, ikke skal arve Guds rike. Slik lyder Guds Ord: Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? Ta ikke feil! Verken de som lever i hor, avgudsdyrkere, ekteskapsbrytere eller menn som ligger med menn eller lar seg bruke til dette, (1 Kor 6,9) -og dersom Blå Kors ikke forkynner dette klart og tydelig, da forkynner de et annet evangelium og er under forbannelse. Så enkelt er det bare. Blå Kors tydelige promotering av Gay Pride gjennom å signalisere inkludering av mennesker som lever i bevisst og fastholdt synd, vitner om en organisasjon som har tatt steget inn i frafallet -som Bibelen forteller vil skje før Jesu komme i skyen. ”

Møter reaksjoner på Facebook

At alle mennesker er velkommen hos dere ville jeg normalt tatt som en selvfølge, men at også dere velger å flyte med strømmen og fronte dette utsagnet akkurat nå og med akkurat dette bildet, forundrer meg mye. Er Blåkors, med det dere vanligvis jobber med virkelig villige til å så tydelig fronte støtte til oopløsning av sunne oppvekstforhold for barn?. Ved denne posten viser dere også støtte til Foreningen Fri, som også jobber for å fremme Polygami,” skriver May-Britt F Tjomsås i en kommentar til det Blå Kors i Norge har postet på Facebook. Richard Tørressen kommenterer det hele slik: “«Jeg sier dere at Han skal skynde seg å gi dem deres rett. Men når Menneskesønnen kommer, vil Han da finne troen på jorden?» ‭‭Lukas’ evangelium‬ ‭18:8‬ .Jan A Sødal kommenterer frafallet slik: “Bare trist at den organisasjonen som mange av oss har vært aktive i og sett opp til for sitt særpreg, nå også følger strømmen som du sier.”  Tor-Steinar Jorem som selv jobber i den religiøse organisasjonen skriver dette: “Jeg jobber på en Blå Kors-skole i Trøndelag og synes det er flott at nestekjærlighet og inkludering er sentrale verdier i Blå Kors. Takk for det!,”  Den religiøse organisasjonen svarer selv på kritikken med: “I Blå Kors tar vi menneskets fysiske, psykiske, sosiale og åndelige behov på alvor. Organisasjonen er åpen for alle som ønsker å bidra – uavhengig av sosial status, hudfarge, kjønn, seksuell legning og livssyn. Vi møter mennesker med akutt behov for hjelp og livsmestring, så vel som mennesker på søken etter mening i livet. Dette ønsker vi å vise at vi støtter.” Vidar Karlsen som også reagerer på at Blå Kors ser ut til å vende seg bort fra den kristne tro skriver dette; “Trist og tragisk. I flere tiår har Blå Kors sentralt distansert seg fra evangeliet. Det blir interessant å se hva de enkelte Blåkorsforeninger vil foreta seg.”  “-Blå kors sentralt får redegjøre om dette er deres holdning for alle virksomheter som bærer logoen. I tilfelle vil nok mange vurdere sitt engasjement og medlemskap vil jeg tro,” avslutter Jan A Sødal -som nok har rett i at mange vil vurdere sitt engasjement og pengestøtte til Blå Kors.

Det store frafall fra Bibelsk kristendom

Vi er selvfølgelig kjempeglade over at evangeliske kristne bruker anledningen til å utfordre Blå Kors sin nye toleranse for en livsstil i strid med Guds Ord. Det finnes heldigvis en liten rest av kristne i Norge som både er kritisk til og motstandere av det som ser ut til å være Blå Kors nye kurs som uten tvil vil lede til Sodoma. Den virkelige Jesu Kristi kirke fremmer ikke homobevegelsens seksuelle mangfold promotert gjennom det seks-fargede regnbue-symbolet, som er et symbol på menneskets opprør mot Gud. Det store frafall som Skriften forteller om i 2. Tess 2,3.. Dette frafallet fra Guds Ord vil komme til å bre om seg mer og mer i kristenheten, -og etterhvert vil de fleste kirkesamfunn enten de er lutherske, metodistiske, baptistiske eller pinsevenner åpne opp kirkedørene sine for dette frafall. Det er ikke uten grunn at Jesus spør om  Menneskesønnen vil finne troen på jorden når han kommer tilbake igjen. Han vil helt sikkert finne mange mennesker som en form for tro, men det som er selve “troen” i bestemt form entall, vil han finne lite av. For “troen” i bestemt form entall, er slett ikke alles sak. (2.Tess 2,3)

 

Facebook Comments

21 tanker om “Blå kors Norge får kritikk etter å ha promotert det seks-fargede Gay-pride symbolet

 1. HVEM ER DE SANNE KRISTNE?
  (Spør “ørkenvandreren”)

  ”De som tror at Gud er til og lønner de som søker Ham”

  ”De som påkaller Jehovahs Navn skal bli frelst”

  De som tror at ”HELE skriften er inspirert” og at ”tro er full visshet”

  De som tror at ”Jehovah lot sin odelssønn Jesus dø for oss” ved å oppfylle loven

  De som vet at ”vi må kjempe mot synden som om det gjelder livet”

  ”De som gjør min himmelske Fars vilje”. ”Tro uten gjerninger er en død tro”

  ”De som viser kjærlighet”. ”Først og fremst til Gud og troens egne”

  ”De som ikke er feige” men ”forkynner HELE Guds råd” til ALLE

  De som tror at ånden er Guds mektige kraftkilde som vi er avhengige av

  De som tror Satan er ”denne verdens gud”

  De som derfor tror at ”vennskap med verden er fiendskap med Gud”

  De som følgelig ikke deltar i politikk eller ”lærer å føre krig” for å drepe

  De som ”gransker Guds ord jevnlig for å se at ens tro stemmer”

  De som skyr tros-surdeiger og falsk religion

  ”De som holder ut helt til enden”

  NB. Husk også at Jesus poengterer at de sanne kristne er svært få i forhold til omverdenen.

  7
  1
  • Mange gode poeng fra VOX. Hvis man lever opp til dette tror jeg det blir vanskelig og integrere seg i en gjennomsnittlig menighet. Sannsynligvis vil man erfare det samme som kristne har opplevd til alle tider. Man blir stemplet som fundamentalistisk og fanatisk og møte all slags motstand. Noen vil være fientlige og andre vende ryggen til for ikke å bli asossiert med de som ikke tilhører det gode selskap.

   Men det aller vanskeligste vil antagelig være å holde fokus på hele Guds Ord i det lange løp. Spesiellt fordi man kan bli ganske ensom. Mange later som om de elsker sine fiender men aggresjonen skinner igjennom. Mange prøver å overbevise seg selv om at de er brennende kristne som er fulle av glede, men jo mer man gjør seg gjeldende i den åndelige krigen jo mer motstand møter man. Og jo vanskeligere blir det å være ydmyk.

   Et menneske kan uten at de vet det selv gå inn i en åndskamp som kan ryste den åndelige verden. Prisen i dette livet kan bli høy.

  • Ja kjære “ørkenvandrer” Du har helt rett. Derfor ser jeg det slik at”vi er kommet til og tilhører menigheten av de hellige i himlene”. Dit klarer ikke en gang politiet i Canada å komme for å arrestere noen. Ha en fin kveld!

 2. 19/06/2021, kl. 10:32 sa
  VOX:
  “Kristenheten har sviktet. Ikke VI, de sanne kristne.”

  Spørsmål:

  Hvor finner man de “sanne kristne”?

  Det er ganske mange år siden jeg satte spørsmål ved blåkors og mange andre organisasjoner. Ikke på grunn av det det som skjer i dag men på grunn av alt det som i årevis har ledet frem til det vi ser nå. Typisk ble spørsmål om dette avvist med: “Du finner ingen perfekt menighet”. “Og hvis du gjør det blir den ikke lenger det hvis du melder deg inn”. Underforstått, litt synd må man kunne unne seg.

  Gjennom lange tider har jeg oppfattet “sanne kristne” som hyklerske fordi de bruker sine egne sosiale og religiøse tradisjoner som referanse for “riktig lære”. De fleste har null interesse av å gå i seg selv. Dette gjelder både ledere og de fleste “vanlige kristne”.

  Det har lenge vært lett å lage lange lister over synder i norske trossamfunn. Synder som har blitt “usynlige” fordi alle har godtatt dem. Men det er med disse som med all annen synd, de holder mennesker i et jerngrep. Resultatet blir at de som ikke vil hykle forsvinner og de andre blir. Til slutt har man fått en laodikeamenighet med demokratisk styrt lære tilpasset den menneskelige natur. Noen ganger preges disse av fariseersk lære ved at man fokuserer på alle andre enn seg selv.

 3. RESETT.NO

  Til de som tror at Resett er en nasjonalkonservativ nettside som støtter familieverdier og norsk tradisjon. Think twice. Lurås er en luring. Det er vel egentlig bare Søkelys.com og Document.no som er tilbake som tuftet på de verdier som gjorde Norge til verdens da beste land å bo i.

  Her er dagens førstesidetopp laget av Resett-journalist Maria Zæhler som har vendt om og støtter Pride.

  https://resett.no/2021/06/19/derfor-har-pride-feiringen-noe-for-seg/

  Dessverre benytter Document SIAN’s nestleder Ellen Due Brynjulfsen som moderator i kommentarfeltet til Doc-TV. Og Lykten.no har også skribenter med det de fleste oppfatter som bruntoner.

  Det er derfor bare Søkelys.com som i hovedartiklene gir rom for bibelsk tematikk, MEN som åpner for kommentarer fra ulike hold og ulike religiøse ståsteder.

  9
  1
  • Det burdte jo ikke være overraskende da Resets skribent Maria Zähler er transkvinne (dvs. født som mann.)

   Ellers i dette miljøet kan det jo nevnes at Hege Storhaug er lesbisk og samboer med Rita Karlsen som er den andre sentrale personen i HRS.

 4. DIGRESJON

  Ad de klimareligiøse:

  MÅ bare få kolportere en knakende god replikk jeg nettopp leste:

  “Før trodde folk at de fikk regn ved å danse regndansen. Nå tror man at man får snø til jul ved å betale mer skatt.”

  To the point etter mitt skjønn!

  12
  2
 5. Pride – den nye religionen

  Den 21. mai 2012 ble Kirken, den norske, avviklet som offisiell statlig kirke i Norge. I juni 2021 markeres begynnelsen på den nye statsstøttede religionen i Norge, Pride. Norske skoler krever skriftlig påmelding for julegudstjenester, men hva Pride angår, er det ingen bønn. Alle skal med i Pride.
  Til og med støttet av Blåkors

  Guds straffedom nærmer seg Norge, vi, de kristne i Norge,har sviktet

 6. Det er synd å si, men samfunnet går videre og kirken kommer diltene etter.Etter hvert som folk skjønner at det ikke gjør noe å gå på dans, kino, ha sex før en er gift, at kvinnelige prester er like gode som mannlige, at det ikke betyr noe om en flytter sammen før en har stått foran en prest eller skrevet under på noen papirer hos ordføreren så går det like bra. Ja listen over tidlige synder kunne vært lenger, men folk har forstått at dette ikke spiller noen rolle lengre.
  Men dette som utspiller seg i homosaken er som beskrevet i Bibelen: Brødrene kom sammen og kom til en konklusjon. Den gang var det om kristne måtte omskjæres og følge Moseloven. Og det var nok mange som ikke var enige i det Brødrene bestemte den gang. Og slik er det nå også, men om 50 år så er ikke homosaken på agendaen, fordi Brødrene dvs biskoper, prester har bestemt etter bibelske prinsipper at disse skal omfavnes av guds folk.

  4
  15
  • Apostelen Paulus:

   (Du har kanskje hørt om han som skrev “halve” nytestamentet “hans-henrik”)

   ” 9 Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? La dere ikke føre vill! Verken de som driver hor, de som dyrker avguder eller de som bryter ekteskapet, VERKEN MENN SOM LIGGER MED MENN ELLER SOM LAR SEG LIGGE MED 10 verken tyver, grådige, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike.”
   (1. Korinterbrev 6:)

   “HELE skriften er inspirert 16 Hver bok i Skriften er innblåst av Gud og nyttig til opplæring, tilrettevisning, veiledning og oppdragelse i rettferd, 17 så det mennesket som tilhører Gud, kan være fullt utrustet til all god gjerning.”
   (2. Timoteus 3:16)

   Hva denne verden gjør eller ikke sammen med deres religiøse lakeier bryr derimot ikke sanne kristne. Om de trives i hverandres avføring med klype for nesa er deres egen sak.

   15
   3
  • Du kan nok gjemme deg bak noen skriftsteder, men du kan ikke lukke øynene for realitetene. Kirkemøtet har bestemt at lesbiske og homofile skal ha de samme rettigheter som hetrofile. Dette er i tråd med apg. hvor brødrene kom sammen og bestemte retningen for kristendommen. Kristne trenger ikke føle moseloven selv om Jesus ikke avsakffet moseloven. Det tok sikkert mange år før dette ble akseptert den gang. Nå er situasjonen den samme, om noen år er dette også akseptert. Det største kirkesamfunnet i Norge har gått foran og de andre kommer etter……. etterhvert……….

   2
   3
  • Til hvilke andre da? “Hele verden er i den ondes vold”, sier Bibelen. Doner heller slantene til Kjell Andersen og Søkelys som fortsatt tillater det frie ord han ikke nødvendigvis er enig i. Finnes det noen annen religiøs nettavis enn Søkelys med åpent debattforum? Dette er vel den aller siste i vårt land.

   14
   3
  • Alle humanitære organisasjoner er bevisst kuppet. Akkurat som medier, skoler, barnehager, kommune- og fylkesadministrasjoner, departementer – ja selveste Stortinget med Trulte og Titten Tei i spissen.

   Det er jobbet ufortrødent med dette siden krigen, men nå går det på skinner for dem. Det paradoksale er at det nå går på skinner for oppfyllelsen av profetiene om Guds rikes tilkjennegivelse og enden. Så ikke bare de, men vi kan juble vi også. Det nærmer seg brått..

   13
   2
  • Hvilken krig snakker du om? 100 års krigen, 30 års krigen, kriserkrigen, hannibalsfeiden, den store nordiske krig, tyttebærkrigen, napoleonskrigen, 1.eller 2. verdenskrig.??

   Jeg bare spør……….

   5
   11
  • Det er akkurat slik denne utskremte “hans-henrik” søker å avspore debatten når den trår sannheten for nær. “Han” er en av disse som undergraver sannheten – enten som “frelst” enkeltperson, eller hjernevasket og organisatorisk utsendt på nett av grupper som vil tvinge frie nettaviser som Søkelys til taushet.

   Legg merke til at de alltid kun vil forstyrre diskusjonene med argumentløs støy. Det er de opplært til, for selv sandblåste makter å skape kaos.

   PS.

   Selvsagt mente jeg sildekrigen og kampen mellom vårgytende sild og Nordsjøsild “hans-henrik”.

   12
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *