Norge åpner opp, Erna lovpriser vaksinen for lave smittetall -men hva lovpriste hun da smittetallene falt i juni i fjor?

Både TV2 og statsministeren har i de siste dagene hyllet vaksinen for at smittetallene har falt i Norge. Det som er så lett å glemme at på samme tid i fjor, og det uten vaksine, var smittetallene langt lavere enn de er i dag. I går ble 219 nye “smittetilfeller” påvist, men på samme dato i fjor, ble det registrert 32 nye smittetilfeller. Tilsammen i uke 23 i fjor ble det registrert 80 nye smittetilfeller i Norge, uten at et eneste individ var vaksinerte, så det store spørsmålet det er grunn til å stille er følgende: Hva lovpriste Erna som årsak til at smitten falt på samme tid i fjor? I år er det tilsynelatende “håpets sprøyte” som blir gitt æren for at smitten er på vei nedover selv om smittetallene er betraktelig høyere nå enn i tilsvarende periode i fjor. At Erna kom til å sørge for at landet ble åpnet opp til Gay Pride bør ikke komme som noen overraskelse.

Denne regjeringen er veldig forutsigelig og lett å lese -mens de drar landet dypere ned i avkristning og synd. Men det kommer en høst -og Delta er nå den store trusselen, til høsten vil både Epsilon og Zeta mutasjonene melde seg -så det er bare å stålsette seg. Vi vet at vaksinerte mennesker er smittefarlige og vi vet også at vaksinerte mennesker er de som  nå må tåle dødsfall. Siste uke døde åtte personer etter å fått Pfizers og det er grunn til å forvente at dødsfallene etter vaksinen vil holde seg på 4-10 ukentlig i sommer. Smittesesongen er nå over, og det er i år som i fjor årsaken til at smittetallene faller. Nyt sommeren for det kommen en høst og vinter.

17 tanker om “Norge åpner opp, Erna lovpriser vaksinen for lave smittetall -men hva lovpriste hun da smittetallene falt i juni i fjor?

 1. …jeg blir helt satt ut !!!
  Makan til sammensausing og konspiratorisk vrøvl er det lenge siden jeg har lest!

  “…på samme tid i fjor, og det uten vaksine, var smittetallene langt lavere enn de er i dag”.
  Selvfølgelig. Smitten var heller ikke så spredd rundt i verden som den er nå.
  Trafikkulykkene var også langt færre i 1970 enn de er i dag. Likevel lovpriser vi både airbag og setebelter.

  “…sørge for at landet ble åpnet opp til Gay Pride”.
  Alvorlig talt. Er det virkelig noen som tror at det er årsaken?

  “Vi vet at vaksinerte mennesker er smittefarlige…..”
  OK. Til en viss grad stemmer det.

  “… og vi vet også at vaksinerte mennesker er de som nå må tåle dødsfall”.
  Betyr det at de ikke-vaksinerte ikke må tåle dødsfall, eller at det ikke blir dødsfall av korona dersom ingen vaksinerer seg?

  ” Siste uke døde åtte personer etter å fått Pfizers”
  Har du noen referanser (fra en seriøs kilde)?

  2
  6
  • Hele håndteringen følger et mønster for å opprettholde smittetrusselen. At de stenger ned alle kristne høytider og åpner opp til pride er noe vi lenge har forutsett.
   Intet skjer tilfeldig. Du får kalle det konspirasjon om du vil det.
   Smittefarlige vaksinerte mennesker burde vært utstyrt med et synlig merke som forteller at de er vaksinerte, slik at uskyldige mennesker som ikke er forsøksrotter kan holde seg på lang avstand fra dem.
   Vaksinerte mennesker som løper rundt og klemmer andre og tror de er beskyttet og skikkelig vaksinerte er potensielle smittebomber og superspredere.

   15
   1
  • søkelys:
   Dette er liste over mistenkte bivirkninger.
   * Det at en person dør i nær tidsmessig tilknytning til vaksinasjon trenger ikke å bety at det er en årsakssammenheng.

   3
   1
  • Det er vel rapporterte bivirkninger og dødsfall og oppdateres ukentlig.
   Når ellers friske personer dør kort tid etter vaksinen, så er det helt klart at det kan være en årsakssammenheng.
   Det blir litt naivt å tro at det ikke henger sammen.

   1
   1
 2. “Smittefarlige vaksinerte mennesker burde vært utstyrt med et synlig merke som forteller at de er vaksinerte, slik at uskyldige mennesker som ikke er forsøksrotter kan holde seg på lang avstand fra dem.”

  Hva med smittefarlige uvaksinerte?
  Kanskje skulle vi sette et synlig merke på alle smittefarlige mennesker? Hva med en gul stjerne. Den er lett synlig.

  Jeg vet ikke hvorfor du tror at de vaksinerte er mer smittefarlige enn de uvaksinerte, men rådene fra “de voksne” er at alle – uansett om de er vaksinerte eller ikke – bør ha god håndhygiene, la være å klemme i hytt og pine og holde avstand. Man skal ikke leve som om viruset ikke eksisterer selv om man er vaksinert.

  1
  4
  • Nei du Roy Post. Jeg klemmer jeg.
   På mange som ikke har noe imot det.

   Jo, jeg lever som at viruset ikke eksisterer. Akkurat som jeg har levd i mange år som om kreft ikke eksisterer. Det kommer jeg til å fortsette med. Ellers lever jeg ikke. Dette er hva jeg må gjøre for å ha et liv.

   Har samme håndhygiene nå som jeg alltid har hatt. Og den er topp. Mens 90 % av alle KAN IKKE vaske hendene sine riktig (særlig mannfolk), og har heller ikke lært det under pandemien, siden det for det meste går i sprit. Det er de 90 som alltid har spredd omgangssyke og influensa. Influensaen har gått mye ned etter hva jeg har forstått.

 3. Selvfølgelig har du rett i dette Kjell. Hele Djevelens og hans menneskelige drabanters plan er å røske opp og ødelegge nasjoner og tradisjoner. Mens de hjernevasker barn og unge. Hensikter sier de jo selv og er krystallklar om man har IQ større enn skonummeret sitt. Nemlig å innføre New World Order, The great resett og Agenda 2030. Politikerne går jo med det sistnevntes merke på jakkeslaget. Pride, kritisk raseteori, global oppvarmig og Covid19 m.m. er for å undertrykke mennesker og gjøre dem redde. Da blir de lette å lede når neste trekk snart kommer. Alt denne skremselen, trusselen og maktutøvelsen skjønner oppegående personer har kun en hensikt. Nemlig global maktovertakelse og verdensherredømme under djevelens regi.

  11
  1
 4. Jeg kjenner at jeg bare blir trist.

  At du lever som om viruset ikke eksisterer et selvfølgelig ditt valg. Å tro at det er når man blir vaksinert man er smittefarlig har du også lov til. Jeg regner heller ikke med at du vil tro meg om jeg eller resten av verden sier at dette er feil. Vi er vel en del av dem som har vendt oss mot deg og de rettroende.

  1.Pet 5,7 og 10
  Kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere

  En kort tid må dere nok lide, men all nådes Gud, som ved Kristus har kalt dere til sin evige herlighet, han skal utruste dere, gi dere kraft og styrke og stille dere på fast grunn.

  Kol 3,12
  …. Kle dere derfor i inderlig medfølelse og vær gode, milde, ydmyke og tålmodige, 13 så dere bærer over med hverandre og tilgir hverandre hvis den ene har noe å bebreide den andre. Som Herren har tilgitt dere, skal dere tilgi hverandre. 14 Og over alt dette: Kle dere i kjærlighet, som er båndet som binder sammen og gjør fullkommen. 15 La Kristi fred råde i hjertet, for til det ble dere kalt da dere ble én kropp. Og vær takknemlige! 16 La Kristi ord få rikelig rom hos dere! Undervis og rettled hverandre med all visdom, syng salmer, viser og åndelige sanger til Gud av et takknemlig hjerte. 17 Og la alt dere sier og gjør, skje i Herren Jesu navn, med takk til Gud, vår Far, ved ham.

  Jeg vil også minne om Luk 6,41-42

  I mine bønner tar jeg med de som tror og de som ikke tror at viruset eksisterer, helsevesen og de som er satt til å styre landet. Måte Gud gi oss alle ydmykhet, visdom og styrke til å tåle det som ligger foran.
  Jeg setter min litt til Gud, og stoler på at det offeret Jesus gjorde på korset er så mye større enn de prøvelsene jeg evt må igjennom får han henter meg hjem.

  2
  5
 5. Regjeringen står å lyver dagen lang. I fjor sommer falt smitten nesten til null uten munnbind og vaksiner. Nå har de lagt grunnen for ny lockdown til høsten/vinteren med denne oppdiktede Delta mutanten. I realiteten er det influensasesongen som da vil være i anmarsj.

  • Igjen er det trist å lese.

   Virus (alle typer) muterer og endrer seg. Derfor er det utfordrende å stoppe spredning. Sånn er det bare – om man tror det eller ikke.

   At du beskylder regjeringen for å lyve hele dagen får stå for din regning. At du ikke tror der finnes muterte varianter av viruset og at det egentlig er influensasesongen som er på vei bekrefter vel bare at du vet bedre enn forskningsmiljøene i omtrent hele verden.
   Dessverre tør jeg ikke stole på en som bruker slike karakteristikker og kommer med helt udokumentert synsing. Nå skal ikke jeg kalle deg nettroll, men mange av de som kommenterer innlegg på Søkelys har alle kjennetegn man forbinder med nettroll: beskyldninger i hytt og vær, udokumenterte påstander, halvsannheter, oppdiktede konspirasjonsteorier.
   …og så dekker man seg med å trekke inn Gud, Jesus og profetier.

   Som sagt er jeg trist og skuffet at noen som sier de er kristne kan uttrykke seg slik som på dette nettstedet.

   1
   8
  • Du vil snart bli adskillig mere skuffet “Roy Post”. Ord som “trist” o.l. vil da bare fremstå som peanuts. “Every knee shall bow!”

   7
   1
  • Myndigheter har sånn ca tatt feil i det meste når det gjelder covid. De har løyet om munnbind. Munnbind virker ikke. Dette har eksperter slått fast for lenge siden. De har kjørt skremselspropaganda 24/7 og ingen av scenariene de har løyet om har skjedd. Erna Solberg og regjeringen styres ikke av egen vilje, men styres av sataniske krefter WHO, EU, FN og NWO. Kina sitter og drar i spakene. Vaksinepass er fascisme. Det er inngangen til en ny verdensorden, som vil ende ut i dyrets merke i fremtiden. De fleste kristne vil ta dyrets merke.

   5
   1
  • Eksakt korrekt Z! Og ikke bare Kina. Også Bill Gates, Rockefeller, Rotschild, Soros, Bildeberger-, Davos- og Schwab-demonene er tungt inne takket være den såkalte “vaksinen” og billig Kina-produksjon som genererer inntekter i 1000-billion-dollar-klassen.

   Alt dette ser sanne kristne superenkelt ved å sammenlikne Guds profetiske ord med dagens virkelighet. Hvorfor tror du denne demontilbedergjengen vil fjerne all opposisjon fra nettet? Obvious!

   4
   1
  • Selvfølgelig har du rett. Hele denne pandemien er en scam. Den største bedrag verden har vært utsatt for. Dette er midlet de bruker for å innføre dyrets merke, Great reset og en den nye verdensorden.
   Erna er helt i lomma på globalistene og er ikke vår statsminister.
   Hun er ingen myndighet innsatt av Gud men et redskap for Antikrist systemet.

   2
   1
  • Når de “rettroende” her på nettsidene ikke engang tør å oppgi navnet når de rettleder oss med sine profetier og bibellære sier vel det en del om hvor villige de er til å gå i krigen for den guden de hevder å forsvare. Min Gud trenger ikke noen til å sitte å spy ut hat og kritikk mot alt og alle. Min Gud har kontroll, og vet hvem som er motstander. Han vet allerede hva som kommer og står klar til å hjelpe meg.

   Etter det jeg ser, er det en liten gruppe anonyme kommentatorer som hauser hverandre opp. Den ene påstanden mer hårreisende enn den andre. Feigt er vel et dekkende ord.

   Når jeg sier at jeg blir trist er det på deres vegne. Det er trist at dere ser så svart på livet og alt det andre gjør. Jeg håper dere kan komme ut blant folk og se at ikke alle er ute etter å ta dere.
   At der vil bli motgang tror jeg på. Jeg tror myndigheter vil prøve å styre hva jeg skal tro på. Nettopp derfor har jeg lagt mitt liv i Jesu hender. Han vil være med meg gjennom alt.

  • Takk til roy post som formidler sannheten

   Og takk til dere andre i tråden, uten dere hadde jeg ikke ledd meg skakk i helgen. Håper jeg blir rett til uka hahaha

   ekstra morsomt når du nevner Bill Gates, Rockefeller, Rotschild, Soros, Bildeberger-, Davos- og Schwab-demonene haha

Det er stengt for kommentarer.