22 Juli profetien og “et brudd i muren” tema på Visjon Norge lørdag

Forfatter av de to bøkene “22 juli profetien” og oppfølgeren “Et brudd i muren” vil igjen bli tema på Visjon Norge. Førstkommende lørdag vil Jeremy Hoff delta på programmet “Studio direkte” rundt klokken 2030. Kristne som er opptatt av det profetiske aspekt med vårt land bør få med seg lørdagens program. “Det vil blant annet handle om de nye profetiene knyttet til 22 juli som jeg har skrevet om i “Et brudd i muren”,” skriver Hoff som vakte betydelig bestyrtelse da hans bok om 22 juli profetien kom ut sommeren 2015.hoff-visjon-norge En rekke kristne ledere har gitt boken sin støtte, og en av dem som har ment at boken er Guds advarsel til Norge er Jan Hanvold i den omstridte tv kanalen. “Be gjerne om at Gud skal la meg få bringe ut hans ord klart og tydelig, og at folk i dette landet blir vekket,” skriver Hoff  som vil fortelle mer om profetiene lørdag kveld. Jeremy Hoff har vært en jevnlig gjest på tv kanalen til Jan Hanvold etter at boken kom ut i fjor.

Gjennom TV Visjon Norge har det alvorlige budskapet om det som lå bak den tragiske oppfølger-22-juli-profetienhendelsen som kom til å ramme Norge nådd fram til skarer av Guds folk, og budskapet har, som alle andre profetiske budskap fra Herren, fått en blandet mottakelse både blant troende og vantro. Boken omkring 22 juli profetien kan  fås kjøpt på Visjon Norges nettbutikk og den omstridte TV kanalen som leder av Jan Hanvold har i flere program promotert Jeremy Hoffs bok om at det som skjedde på Utøya den 22 juli 2011 var Guds dom over vår nasjon og spesielt arbeiderpartiet -fordi Arbeiderpartiet og AUF spesielt har markert seg som sterkt anti-israelske. I oppfølgeren til 22 juli profetien møter vi vitnesbyrd fra blant annet Ronald Gabrielsen, Jan Ernst Gabrielsen, Ingjerd Breian Hedberg og Thorbjørn Knudsen. Del to av Jeremy Hoffs bok kan lastes ned gratis fra 22.juliprofetien.com

6 tanker om “22 Juli profetien og “et brudd i muren” tema på Visjon Norge lørdag

 1. Ærlig talt, vi har da for lengst fått avklart at Jeremy Hoff kun er en klovn. Komme med “profetier” flere år etter at det har skjedd?

  • Ikke særlig fint sagt dette Godtfred. Jeremy er en hedersmann! Anbefaler å lese boken som er utrolig godt satt sammen med hendelsene kort og konsist oppsummert. En meget god fremstilling av hendelsene den dagen.

   At det er tung kost for barn er vel ingen som har sagt noe imot.

   Alle snakker om toleranse i dag, men hvor er toleransen for folk som våger å være lydig ovenfor GUD?

 2. Det kan være problematisk å være lydig ovenfor Gud, men lettere overfor? Når det gjelder Hoff, så er det jo latterlig å hoste opp en “profeti” 4 år ETTER:-)

 3. Hadde dere satt dere inn i saken, hadde dere funnet ut at profetiene ble framsatt før tragedien på Utøya, og av flere enkeltpersoner uavhengig av hverandre, og ikke av Jeremy Hoff selv. Profetiene fikk ikke oppmerksomhet før tragedien skjedde, kort og godt fordi ingen brydde seg om å formidle de, eller brydde seg ikke om de i det hele tatt, hvis de hørte om de.

 4. Så på programmet det siste kvarteret som ble så langt klart fremsatt av Jeremy Hoff. Tydelig at den tidligere sognepresten Geir Apold følte seg brydd flere ganger, – så når Jeremy ville si noe om hva Herren har for Norge i denne siste tid ble han avbrutt ved at Apold sa: “Det får vi ta en annen gang, – nå må vi få litt musikk.” Dette er typisk når noe blir brennbart. Var det ikke nettopp varsel om kommende hendelser som Apold ønsket seg, – men Jeremys fortsettelse ville vel bli for drøyt….. “Tørr der andre tier” blir det sagt…. La oss høre ut i Norges land hva Jeremy ytterligere har å si uten avbrytelser.

Det er stengt for kommentarer.