Det håpløse valget i USA, er egentlig noen av kandidatene egnet?

Donald Trumps mange og tildels oppsiktsvekkende uttalelser de siste ukene har sendt donald-trump-v-clintonham langt nedover på meningsmålingene, etter en kort opptur i etterkant av nominasjonsmøtet. Stadig færre tror nå at Trump har en reell sjanse, og det må betydelige endringer til, dersom han skal ha noe som helst sjanse til å bli USAs neste president. Men hva med den andre kandidaten? Hillary Clinton kan ikke akkurat sies å være en kandidat som lyser av tillit og troverdighet, selv om hun uten tvil er den kandidaten den politiske elite i Europa foretrekker. Et annet spørsmål som stadig reiser seg er: Hva med Hillary’s helse? Nylig vakte Donald Trump bestyrtelse etter at han uttalte at “Hillary kortsluttet i hjernen,” -men stadig flere tror nå at Hillary feiler noe der oppe, og på You Tube og sosiale medier, spekuleres det i hva det er: Sjekk ut

https://www.youtube.com/watch?v=2dCJ2ohcP2M

https://www.youtube.com/watch?v=_kmRB4a33_o

9 tanker om “Det håpløse valget i USA, er egentlig noen av kandidatene egnet?

 1. Man snakker ofte om å måtte velge mellom “pest eller kolera”, men når det gjelder Trump og Clinton blir valget mellom ” uhelbredelig kreft eller en langvarig forkjølelse”.

 2. Rent personlig har jeg ikke sans for noen av kandidatene. dersom jeg måtte velge, hadde jeg lagt til grunn dette:
  Hillary Clinton vil bety mer av Obamas politikk, Trump tror jeg vil kunne bli en spennende president.
  Men begge kandidatene er grøss og gru. Den ene slenger med leppa uten å helt vite hva han sier. Den andre kortslutter i toppen.
  Grøss og gru.

 3. Virkelig to skremmende presidentkandidater. Uansett hvem av dem som vinner så står det amerikanske folk igjen som tapere. Trump er et superego som tilber seg selv og Clinton en løgner og kriminell. Det sies at folket får de ledere de fortjener, men dette må være i overkant. Gud hjelpe USA!

 4. Mainstream og folk flest i Norge er stort sett nedsnødd og lever i sin egen boble. De tror på alt NRK og VG skriver og ferdig med det. Når jeg spør noen om de har hørt en hel tale av Trump (gjerne 1-1,5 time lang) har man ikke det. De fleste baserer sine standpunkt om Trump på hva som skrives i den venstreekstreme media elite i Norge.

  Jeg tror Trump vil bli en utmerket president som vil røske opp i det etablerte. Få luftet ut alt det politisk korrekte som har gjennomsyret veggene i det hvite hus. Det er nok Clinton, Bush og Obama nå, om en ikke skal få enda mer Clinton.

  • Har hørt taler av Trump som absolutt er gode. Problemet er mannens manglende impulskontroll. En slik person må aldri bli president.

 5. Marie…Selvsagt klarer han å holde en grei tale, dersom han holder seg til manus. Men sannheten er at i tillegg til alle de andre dårlige egenskapene hans, så er han en elendig taler. Problemene begynner for alvor når han må ta ting på sparket. Derfor vil han falle helt gjennom i debattene som vil komme mot Clinton utover høsten.
  Alle ser nå at han er komplett uegnet .

  • Godtfred… Støtter deg her. Trump har en personlighet som gjør han totalt uegnet til å være president. Jeg tror det er lite sannsynlig at han blir valgt. Er usikker på Hillary også. Nå har det kommet ut fra en i Secret Service at hun sliter med helsen og at det kommer en en oppsiktsvekkende offentliggjørelse snart. Riktig eller feil, her kan alt skje. Dersom hun virkelig har store helseproblemer må demokratene sette inn en ny kandidat, kanskje fortrinnsvis en kvinne siden de stadig trekker det kortet. Sirkuset fortsetter.

Det er stengt for kommentarer.