Zelensky advarer igjen om tredje verdenskrig dersom forhandlingene med Russland feiler

Ukrainas president og komiker Volodymyr Zelensky advarer igjen om tredje verdenskrig dersom forhandlingene med Russland skulle feile. Den ukrainske presidenten sa videre at han er rede til å sette seg ned og prate med president Putin for å få en slutt på Moskvas “brutale invasjon” av landet. Russland selv omtaler sine militære operasjoner i Ukraina som en spesiell militæraksjon for å beskytte de russisk-talende og av-nazifisere regimet i Kiev. “Jeg er rede til å forhandle med ham, har vært rede i to år,” og dersom dette feiler, advarte Zelensky igjen om en tredje verdenskrig overfor CNNs Fareed Zakaria.

Kiev leder sier han er klar for å møte Putin ansikt til ansikt både når som helst og hvor som helst. Dette sier han samme dag som FN anslår at 900 sivile skal være blitt drept i den pågående krigen. Zelenski skjelte også ut Putin for hans påstand om at Russland vil av-nazifisere Ukraina og han sa videre at den russiske lederen er i stand til å gjøre veldig farlige ting i navnet av å være feilinformert. Hvis det er en prosent sjanse for å stoppe krigen, tror jeg vi må ta den sjansen, sa Zelensky som vet at han er i ferd med å tape krigen. Den ukrainske regjeringshæren har bitt hardt i fra seg, men skal i flere byer stå på randen av kollaps. I følge tyrkiske myndigheter skal det være bevegelse i forhandlingene men så langt fortsetter den russiske spesialoperasjonen i Ukraina. Spesielt blodig har kampen vært i Mariupol der styrker fra folkerepublikken Donetsk kjemper side om side med russiske soldater for å nedkjempe nynazistene fra Azov brigaden. Den MSM-uavhengige rapporten Patrick Lancaster tok seg søndag inn i de områdene av Mariupol som nå er kontrollert av styrker fra folkerepublikken Donetsk.

Søndag lyktes det den ukrainske presidenten å hisse opp israelske Knesset medlemmer ved å sammenligne den russiske invasjonen av Ukraina med Holocaust. Flere israelske parlamentarikere sammenligner Zelensky`s utsagn nærmest som Holocaust fornektelse og presideten klandret Israel for å ikke ta stilling til krigen. Israel har ikke fordømt den russiske militæraksjonen og har heller ikke innført sanksjoner mot Russland. Israel har lenge hatt et godt forhold til Moskva og vil ikke sette sitt forhold til Moskva på spill over Ukraina. Jødiske grupper har lenge reagert på den ukrainske presidentens holocaust sammenligning. I sin tale spurte Zelensky hvorfor Israel ikke har sendt han våpen til å kjempe mot Russland. For Israel er spørsmålet særdeles komplekst siden de er avhengig av å ikke legge seg ut med Moskva som opererer militært i Syria. Israel som jevnlig bomber iranske våpentransporter på vei fra Iran via Syria til Hizbollah i Libanon må balanserer hårfint for ikke å provosere Moskva for mye. Moskva ser ut til å forstå at Israel tar grep i selvforsvar og godtar stilletiende at Israel bomber iranske og Hizbollah-mål i Syria. Israel ønsker å ha en relasjon til Moskva hvor de kan snakke sammen, og derfor har Israel ikke tilbudt Ukraina annet enn humanitær hjelp. Noe Zelensky åpenbart ikke er fornøyd med. Den ukrainske presidenten burde ha funnet en forhandlingsløsning med Russland fremfor å føre sin krig på vegne av The New World Order mot Russland og president Putin.

11 tanker om “Zelensky advarer igjen om tredje verdenskrig dersom forhandlingene med Russland feiler

 1. “Den ukrainske presidenten burde ha funnet en forhandlingsløsning med Russland fremfor å føre sin krig på vegne av The New World Order mot Russland og president Putin.”

  Korrekt konklusjon at Zelenskys krig er støttet og regissert av NWO-globalistene. Men drar du strategien enda lenger, så har Jehovah profetert nettopp at Russland – Nordens konge i Daniel kapittel 11- skal “falle inn i landene” før han også bøyer seg for New World Order. Da vil til slutt HELE verden – Dyret -samle seg mot religion – Skjøgen/Babylon den store – før de til slutt knuses av Jehovah Gud ved Kristus og englene i Harmageddon.

  På grunn av profetienes endelige oppfyllelse MÅ alt dette skje. Den endelige sluttfasen vil skje meget raskt. Som “du kaster en kvernstein i havet” som forsvinner på et blunk.

  5
  4
  • Har du tenkt noe over om noen profetier er gyldige og andre ikke? Eventuellt, kan deler av en profeti være ugyldig og resten gyldig?

   I Esekiel kap 39 står f. eks:

   Derfor sier Herren Gud: Nå vil jeg vende Jakobs lagnad og vise barmhjertighet mot hele Israels ætt. Jeg brenner av iver for mitt hellige navn, De skal glemme sin vanære og all den troløshet de har vist mot meg, når de bor trygt i sitt land og ingen skremmer dem. Når jeg fører dem tlbake fra folkene og samler dem fra fiendeland, da vil jeg åpebare min hellighet blandt dem for øynene på mange folkeslag. Og da skal de sanne at jeg er Herren deres Gud. Jeg førte dem bort til andre folk, men samler dem i deres eget land og lar ingen av dem bli igjen. Nå vil jeg ikke lenger skjule ansiktet for dem; for jeg har utøst min Ånd over Israels ætt, lyder ordet fra Herren Gud.

   Dette står i en endetidssammenheng som du har refferert til.

  • For ordens skyld. Det er ikke Zelenskys krig. Det er PUTLERS krig. Det er PUTLER som angriper. Zelenskys jobb er å FORSVARE landet.

   2
   1
 2. – JORDSKJELV BÅDE HER OG DER….

  I dag mandag 21.mars lå jeg i min seng og merket et lite jordskjelv kl. 0635. 10 minutt senere meldte NRK at det hadde vært et jordskjelv ute i havet mellom Florø og Bergen.
  Underlig – i går tenkte jeg at det er bare et jordskjelv som mangler : Så er alt oppfylt som Yeshua nevnte – om hendelser i de siste dager.
  Det er snart 50 år siden vi bygget huset vårt. I løpet av denne tiden har jeg tidligere opplevd to jordskjelv ; som var langt sterkere enn dette i dag.
  Ja , denne hendelsen er en ny bekreftelse på at vi er inne i Trengselstiden !

  2
  1
  • Jordskjelv-stasjonen i Bergen opplyser at skjelvet hadde en styrke på 4,4 – Richters skala. Kartet viser at EPI-senteret befinner seg vest for Måløy – ute i havet. Bergens Arbeiderblad opplyser at skjelvet hadde en styrke på 4,6.

   2
   1
  • Ja, et enda kraftigere jordskjelv i Nordsjøen kan skape en flodbølge som skyller inn over Vestlandet og forårsake store ødeleggelser.

   1
   1
 3. Jordskjelv-stasjonen i Bergen opplyser at skjelvet hadde en styrke på 4,4 – Richters skala. Kartet viser at EPI-senteret befinner seg vest for Måløy – ute i havet. Bergens Arbeiderblad opplyser at skjelvet hadde en styrke på 4,6.

 4. Nå må vel verdens undergang snart komme!! Menneskene på jorden har alt ventet i noen tusen år. Nå må det snart sje. Noen håper på krigen i Ukraina er siste spiker i kista for denne jorden. Kan det være noe annet?? Det var jo ikke koronaen som satte i gang NWO eller Great Reset, neida, den gulbleke hesten mange satte sin lit til har tuslet inn i stallen sin igjen. Det var ikke koronaen som beseiret verden, det var menneskene som beseiret koronaen med vitenskap, fagfolk og andre mennesker som brukte forstanden som gud hadde gitt dem. De som ignorerte fagfolk sine råd og samles i studioer og store stuer fikk erfare at pesten ikke tok hensyn.
  Med den røde hesten er det noe helt annet. Vel har den ridd midtøsten som en mare i mange år og i fjerne østen. men når den kommer en tur til våre nærområder og profetigranskerene i USA og Australia får høre om Øst Europa da får de vann på mølla.
  Ja nå må de væe like før……………….

  3
  1
 5. Det skulle være over for lenge siden ifølge Lars Enarson.
  For noen år siden da is i syria var på fremmarsj snakket han om hva som skulle skje om bare noen få strakser. Nå i våre dager skulle hele europa vært underkastet islam, de vestlige demokratiske landene skulle vært styrt av sharia. Dette var bankers.
  En ting er helt sikkert:
  Du skal ikke tro på alt du hører!!!

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.