Russland: Bare snakk om tid før nynazistene fra Azov-styrken er fordrevet eller knust

Azov-styrker er nå fanget i deres siste høyborg ved AzovSteel-anlegget ved Mariupol. Det er et spørsmål om timer før Mariupol fullstendig bytter hender og kommer under kontroll av russiske og Donetsk-styrker.  Kilder i den russiske militæradministrasjonen sier at det er et spørsmål om tid før de nynazistiske styrkene er fordrevet fra deres siste posisjon i Mariupol.  I følge russerne har Azovs styrker to alternativer: De vil enten komme døde ut av sin festning, eller de vil komme ut som krigsfanger med livet i behold.

Russiske styrker, og tsjetsjenske spesialstyrker, kjemper hus-til-hus med Azov-styrker på hvert hjørne av Mariupol. Ukrainske og nynazistiske styrker er avskåret fra hovedtyngden. Kampene som utkjempes er bokstavelig talt nærkamper og mann mot mann, melder WarNews. Målet til russerne er å «kutte» lommen de har skapt i de to for å rydde byen fra de ukrainske og nynazistiske styrkene. Det er rapporter om at russiske stridsvogner allerede har blitt lokalisert i sentrum av Mariupol. Tidligere erobret russerne Mariupol flyplass og flagget til «Donetsk-republikken» ble heist ved administrasjonsbygningen i Mariupols Livoberezhny-distrikt. De russiske militære vil ikke gi seg før de nynazistiske og ukrainske regjeringsstyrkene er nedkjempet totalt, heter det i et utsagn fra det russiske forsvaret. Samtidig melder Tyrkia at forhandlingene mellom Russland og Ukraina går fremover og at det nærmer seg en avtale som kan gjøre slutt på kamphandlingene. Mange kristne i Europa ber nå om at krigen må finne sin slutt.

Personer som forlater Mariupol blir på russiske kontrollpunkt sjekket for å se om de har tatovert inn nazi-symboler på kroppen.

2 tanker om “Russland: Bare snakk om tid før nynazistene fra Azov-styrken er fordrevet eller knust

 1. “Nordens konge vil falle inn i landene, men til slutt vil det gå til enden med ham”, forteller Daniel i det spennende kapittel 11. Da står kun den syvende verdensmakt – “sydens konge” – tilbake på verdensarenaen sammen med sine allierte.

  Dette Dyret vil konvertere FN – Dyrets bilde – som en paraplyorganisasjon for en verdensomfattende regjering som av Jehovah Gud vil bli inspirert til å knuse all religion – Skjøgen/Babylon den store. Når dette er iverksatt vil Gud Jehovahs store dag i Harmageddon starte. Det blir etter det “kun få mennesker tilbake på jorden”, og disse vil bruke hele syv år på å rense jorden for de kollossale mengdene av lik.

  7
  1
 2. Det publseres enormt mye propaganda for tiden. Spesiellt om at Ukraina er nazistisk styrt.

  Det sies av Azov i utgangspunktet er en sivil høyreorientert organisasjon av frivillige med under tusen medlemmer. I følge dem selv er det bare 10-20% av disse som identifiserer seg som nynazister. Antagelig befinner de seg nærmere Trump enn Hitler siden mange vet hva Hitler gjorde i Ukraina. I utlandet derimot finnes det mange interesserte. Og mange av disse er nok langt mer nazistiske enn de fleste i Azov. Uansett må man si at Putin har lykkes over all forventing i å stemple et helt land som nazistisk på bakgrunn av dette.

  Men kanskje Putin har fått hjelp fra new world order-eliten?

Det er stengt for kommentarer.