Ytterligere 6,6 millioner amerikanere har mistet jobben -og setter frem krav om førstegangstrygd – 17 millioner har mistet jobben på tre uker

Nedstengningen av nær sagt alt har gjort byer tomme for folk og næringsliv og bedrifter befinner seg på randen av konkurs mens stadig flere amerikanere mister jobben

Katastrofale ledighetstall men sentralbanken tilbyr 23700 milliarder kroner i kriselån Mer enn 6,6 millioner amerikanere har den siste uken satt frem krav om arbeidsledighetstrygd. I løpet av de to forgående ukene har mer enn ti millioner amerikanere mistet jobben og satt frem krav om ledighetstrygd, og marerittet for det amerikanske arbeidsmarkedet fortsetter. I følge de fleste anslag var det forventet fem millioner nye “jobless claims” og det er dramatiske tall som det amerikanske arbeids-departementet nå kunne fremlegge. Tilsammen har mer enn 17 millioner mennesker blitt arbeidsledige de siste tre ukene, og de massive oppsigelser som har funnet sted er langt verre enn dem som ble fremlagt i etterkant av krakket i 1929. Imidlertid er det ikke ledighetstallene som nå får fokus på de store amerikanske økonomi-kanalene som CNBC og Bloomberg, men sentralbankens massive tilførsel av kreditt til næringslivet.

Sentralbanken vil redde aksjemarkedet med å tilby 23700 milliarder i lån til bedrifter og næringsliv. Dermed fortsetter den amerikanske sentralbanken å blåse opp gjeldsboblen

I forkant av offentliggjøringen av det viktige tallet er pilene ned på Wall Street og førhandelen indikerer en nedgang for Dow Jones indeksen på rett over 200 poeng. I løpet av de siste dagene har det aksjekursene skutt i været etter at den amerikanske sentralbanken skyter inn enorme summer for å redde markedet. En rekke tradere har i forkant av dagens tall hevdet at ledighetstallene er uviktige for markedet siden sentralbanken har signalisert at de er villig til å ta i bruk alle sentralbankens virkemidler, inklusiv pengepressa for å blåse opp aksjemarkedet. Det amerikanske aksjemarkedet ser ut til å like sentralbankens løfter om ytterligere stimulans og en halvtime før markedet åpner peker pilene på at Dow Jones indeksen vil åpne med en oppgang på nærmere 300 poeng. Samtidig med de dystre arbeidsledighetstallene annonserer sentralbanken at de vil kaste inn ytterligere penger for å stimulere økonomien. 2,3 trillioner dollar vil sentralbanken kastet inn i forskjellige program for å stimulere økonomien. Flere eksperter forteller at tallene neppe er dekkende for hvor mange som egentlig er blitt ledige, fordi registreringssystemene i mange av statene har kollapset som følge av enorm pågang.

I videoen under kommenterer Gregory Mannarino det absurde i dagens situasjon. Folk mister jobben, alt er i fritt fall men aksjemarkedet går oppover.

 

 

Loading

25 tanker om “Ytterligere 6,6 millioner amerikanere har mistet jobben -og setter frem krav om førstegangstrygd – 17 millioner har mistet jobben på tre uker

 1. Hei Kjell!

  I Aftenposten 19. Mars stod følgende om det hardt prøvede Italia:

  «99 prosent av alle som er døde av koronaviruset i Italia, led av en eller flere sykdommer og var i gjennomsnitt nærmere 80 år gamle.

  Italias nasjonale helseinstitutt (ISS) har undersøkt hvilken helsetilstand ofrene hadde før de ble smittet og konkluderer med at samtlige, med unntak av tre pasienter, led av en eller flere sykdommer fra før.

  Analysen bygger på legejournalene til 18 prosent av de 2.500 første som døde av viruset.

  75 prosent av dem som døde, led fra før av høyt blodtrykk, 35 prosent hadde diabetes og rundt 30 prosent hadde hjerte- og karsykdom.

  Mens gjennomsnittsalderen på dem som smittes i Italia er på 63 år, er snittet på dem som dør hele 79,5 år, viser statistikken fra ISS.

  Bare 17 av de første 2.500 som døde var under 50 år gamle, og av dem som var under 40 år var samtlige alvorlig syke i utgangspunktet.«

  En rekke aviser skriver om dette og rapporterer liknende tall fra flere land i samme tidsrom.

  Har prøvd å finne nyere artikler om det samme nå. Finner ingenting! Har du sett tall fra feks USA?

  Og hvorfor går ikke myndigheter og media ut med nye tall?

  Det som foregår er et massehysteri som mangler sidestykke. Det virker som media og myndigheter gjør alt som er i deres makt til å spre frykt og blåse dette ut over alle proposjoner.

  Konsekvensene av denne nedstengningen av de største økonomiene i verden vil på sikt få enorme konsekvenser som er mye større enn dette koronavirusets herjinger.

  Hvorfor hører vi knapt om at 1 million mennesker dør årlig av tuberkulose? Hva med alle millionene som dør av sult og fattigdom?

  Viruset er oppdaget i Brasil favelaer og en rekke andre tettbebygde områder med stor fattigdom i verden. Steder der millioner bor og som i realiteten er uten helsetilbud. Hvorfor hører vi ikke om store folkemasser som dør der? Er ikke viruset så farlig i disse områdene? Er det bare i rike industriland «man opplever hauger med lik»?

  Personlig minner dette meg om en stor forførelse som vil føre frem til massevaksinering med ID-brikke. Verdensøkonomien vil kollapse hvis nedstegningene av stater fortsetter. Frykten vil øke og alt ligger til rette for en ny pengepolitikk for hele verden. New World Order???

  Hva tenker du Kjell? Tror du dette er plantet og nøye planlagt? Er disse tankene håpløse konspirasjonstanker eller er det noe i disse tankene?

  Tallenes tale er krystallklar: Ingen barn, voksne med normal helse dør av dette. Man blir smittet og blir bra igjen. Det er kun mennesker som en vanlig influensa også er livsfarlig for som dør.

  Jeg mener flere andre vil lide og dø med disse tiltakene som ruinerer økonomien og folks levebrød.

  Har du hørt om ID 2020 eller GAVI?

  Sjekk ut. Nå må kristenfolket våkne!

  https://bibelogtro.wordpress.com/2020/03/23/covid-19-og-dyrets-merke/

  Mvh Richard

  • Bare i Italia er 100 leger døde – de var vel ikke over 80 år og hadde mange sykdommer fra før ?

  • Hei Ture!

   Dette står å lese i de fleste av landets aviser:

   « Minst hundre italienske leger har mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset, opplyser den italienske legeforeningen FNOMCeO.

   – Tallet på leger som har dødd som følge av covid-19, er nå 100 – kanskje for øyeblikket 101, sier en talsperson for FNOMCeO.

   Dødstallet omfatter også pensjonerte leger som ble bedt om å bidra i kampen mot koronaviruset.»

   Ture, legg merke til det siste som står skrevet. Dødstallene omfatter også pensjonerte leger!!! Hvor gamle er alle disse legene som skal ha dødd? Det samme med sykepleierne. I Italia jobbet masse pensjonerte helsearbeidere for å håndtere krisen. Hva med mer nøyaktige tall?

   Jeg kjenner godt til Brasil favelaer. At ikke tusener på tusener ligger døde i gatene der forundrer meg så lenge viruset er oppdaget der. Det er virkelig noe som ikke samstemmer mellom media, myndigheter og det som skjer.

  • Det er nå flere som stiller spørsmål med hvorvidt myndighetene hauser opp Corona-situasjonen.
   Disse blir nå sensurert og blokkert fra eksempelvis You Tube.
   Jeff Berwick er blant dem som stiller seriøse spørsmål med hele virus situasjonen og flere av de jeg gjengir i stoff omkring økonomi uttrykker tanker om at det hele blir misbrukt for å fremme ideen om en ny verdensordning med en verdensregjering og en verdensvaluta.
   https://www.youtube.com/watch?v=GJIdm_au738&t=2436s

  • Vi står overfor et nøye planlagt krasj hvor Donald Trump og den amerikanske sentralbankens mål er å gjøre alle til gjeldsslaver samt å erstatte det nåværende kapitalistiske systemet med en form for “dollarisert nasjonals sosialisme” for å skape en verdensvaluta, en verdensbank og tilsist innføre et verdensomspennende betalingssystem basert på et merke som skal være “dyrets navn” eller “tallet for hans navn”.
   Slik vurderer Gregory Mannarino situasjonen og mener at Donald Trump er fullt og helt ombord på skipet som fører til the new world order, en ny felles verdensvaluta.
   Våkn opp sier Mannarino https://www.youtube.com/watch?v=rm_jRbj5Jxo

  • Hei Kjell!

   Gruppen Anonymous publiserte en uttalelse midt i Mars. En uttalelse jeg mener de har fått rett i angående New York og der resten av det de sier er sannsynlig vil skje.

   Nå er jeg skeptisk til denne gruppen, særlig når de i tillegg kaller seg We are Legions. Dette får meg til å tenke på demoner fra Bibelen.

   https://youtu.be/HlfyKEKiMBA

  • Alternative tenkere og medier har selvfølgelig rett i noe, mange av disse som “we are change” med Luke Rudkowski, “The Dollar vigilante” med Jeff Berwick, Alternativ media news med Christopher Greene og World Alternativ Media ved Josh Sigurdson har brukt uhorvelig mengder tid på å gi oppdateringer på tema som Bilderberger, New World Order, en verdens valuta, overvåking av samfunnet, og det kommende merkesystemet.
   Enkelte av dem har helt tydelig studert profetier og Bibelen og enkelte er også kristne og er åpne om det.
   Mange har latterliggjort disse i mange år, men etter corona krisen har noe av latteren stilnet.
   Jeg tror vi som troende gjør klokt i å lytte til alternative røster og selvfølgelig vurdere det som sies opp mot Guds ord.
   Jeg har fulgt disses virksomhet over flere år, og de bruker langt mer tid på å tilegne seg kunnskap om tiden vi lever i enn det mange kristne gjør
   Litt for mange kristne sover i lyset og koser seg i velstand fra lånte penger…

  • Da jeg leste det om de 100 legene visste jeg at det er en perfekt nyhet å få ut. Slik at det sammen med alle andre perfekte nyheter bidrar til at folk tar merket. Folk er allerede redde og reddere skal de bli. Kanskje blir det en slags tatovering. Dette har alle vakne kristne lest om. Er så glad det finnes folk her inne som er vakne og vet hva ID2020, Gavi og andre ting er. Jeg har sluttet å prate med folk, de tenker jeg er helt på jordet. Jeg er sjokkert over hva som opptar kristne for tiden. Hvis jeg ikke tapetserer og maler eller bygger på huset jeg også, så er jeg snart den eneste! Tenker Rickard har rett ang. legene. Tror ikke på noen ting jeg leser snart lenger. Løgnen skal florere, det vet vi. Pink er sikkert betalt av B.Gates (eller samme for meg hvem det er) for å spre frykt med historien sin. “Jeg var sååå syk” osv. Og så forteller hun det på det kjedelige Ellen-showet. Snart har alle den nye appen som sier at du passerte en med Corona nettopp. Og Hannah som ikke vil ha appen blir nok sett på som en tulling -og også en som de mener ødelegger for dem så lenge jeg ikke har appen. Det heter at det er frivillig, men bare vent. Snart blir man uglesett og sett ned på. Men praise God, snart er jeg hjemme. Gleder meg sånn til å treffe dere. Takk Jesus for -ikke bare Golgata, men også Getsemane.

  • Dette viruset er mer dødelig enn vanlig influensa, det kan man ikke si noe på, når så mange eldre og middelaldrende dør. Det er også yngre personer som er friske, som blir veldig syk, så denne bagatelliseringen er jeg ikke med på.

   At det er et perfekt tidspunkt for alt det andre du nevner, ja, helt klart. Bibelen taler tydelig om endetidens elendigheter som kommer til å inntreffe, og den tiden tror jeg faktisk har truffet oss som et lyn.

   Har lenge tenkt at noe snart ville skje, da så mye annet av bibelens profetier er oppfylt. At det var et virus som kom til å sette verden i en slags unntakstilstand, var vel ikke akkurat det de fleste tenkte på, men at det kommer mer, ja, det tror jeg virkelig.

 2. Jeg tror ikke på alle mulige teorier som verserer – det hele er meget enkelt : Vi er i starten av Trengselstiden. Når Yeshua har sagt at det i disse siste tider skal komme pest : Så kom pesten. Coronaviruset er uhyggelig smittsomt – nesten overnaturlig smittsomt. Vår Gud , Jahve , styrer alle detaljer : Han selekterer nok ut dem som skal dø – og ikke dø av viruset. Kan hende er det en fordel å dø før de øvrige prøvelser kommer : hungersnød , jordskjelv og krig. Jamvel sekundær-stråling fra Tsjernobyl har våknet til live igjen. Tsjernobyl betyr visstnok malurt – som er omskrevet i Bibelen.
  Vi kristne må ta det hele rolig – og legge frem våre problemer i bønn. Det som nå skjer viser oss at Bibelen er sann ! Det bør vi takke Ham for !

  • Amen. Derfor var jeg ikke forundret da pesten kom. Jeg tror veene har pågått en god stund. Men jeg har inntrykk av at jeg bare blir latterliggjort av kristne når jeg sier det. Til og med nå etter Koronapesten. Men om du tenker at trengselen skal pågå i 7 år, er det jo en del igjen som må skje. Men jeg tror dette viruset, som skaper frustrasjon, vil være med å fremskynde en verdens regjering. Noe av det første jeg sa da Coronaen rammet var – nå roper de snart på antikrist. Jeg får bare bli latterliggjort, det gjør ingenting, for jeg bare kjenner i min ånd at vi har kommet mye lenger enn de fleste kristne ser. Jeg er så enig med deg i at dette er et tydelig tegn på at Bibelen er sann.

  • Logikk og gramatikk. Sier man JEshua, må man si JEhovah. Sier man JAhveh er konsekvensen JAshuah og JAsus.

   1
   1
  • Hvordan kan du mene at vi er i begynnelsen av trengseltiden når ingen verdensregjering er på plass og antikrist trådt frem? Han skal vel regjere i 7 år.

  • Nå skal ikke jeg svare for Ture Jorunn, men det er nok litt forskjellige forståelser på hva som må være på plass når trengselstiden begynner.
   Vi lever i en trengselstid i disse dager, men om det er “den store trengsel” i bestemt form entall er jeg ikke sikker på.

  • Jorunn, har du bladd igjennom artiklene om dette i bibelogtre.wordpress.com?
   Velg “kategorier”. Deretter “spennende bibelundervisning”.
   Kan anbefales.

  • bibelogtrO mente jeg.

   Setter pris på en tilbakemld Jorunn om du leste det eller ei 🙂
   Jeg prøver å sette meg inn i hvordan det må være for dem som tror at man skal være her de siste 3,5 eller 7 årene før Jesus setter sine føtter på Oljeberget. Hvor lang tid før man ville blitt halshugd osv.. Og hva med vreden… (som Gud ikke bestemte oss til)

 3. Puss opp huset ditt hannah!
  Ikke noe problemer med det, kos deg den siste tiden du har igjen!
  Lei inn håndverkere, fyll opp med flotte møbler slik at du sitter godt.
  Ta opp all den gjeld du kan få og nyt hvert sekund av hva pengene kan bringe deg av gleder. Du trenger sannsynligvis ikke betale noe tilbake til bankene, trengselstiden har jo begynt, om banken går konkurs har du alltids noen penger under hodeputen. Ifølge profeten fra vestlandet skal Yeshua komme om bare 7 år.
  Donald er antikrist, dette går veien.
  Lev livet til fulle slik det står i skriften: Bekymre dere ikke for morgendagen.

  • Hedningene er innom ser jeg. Kristne bør derimot følge Bibelens råd omm å unngå “kjødets lyst, øynenes lyst og storaaktighet i levneet”. Videre “bli ikke noen skyldige annet enn å elske hvverandre”.

   2
   1
  • Henrik Wergeland, trengselstiden har ei begynt 🙂
   (“Vi har alle trengsler” er noe helt annet enn trengselstiden)
   Den starter når Hannah flyr opp. Du også? (du vet jo at Jesus døde for deg på denne dag, ellers hadde du ikke vært på Søkelys)

   Har ikke lyst på noe nytt Henrik. Men hvis opprykkelsen drøyer må jeg ha en ny bruktbil.

   2
   1
  • Han har mye rett Z. Følger man hans råd i forhold til aksjemarked og investeringer taper man ikke penger.
   Han har timet markedet rett over mange år.

 4. Det er nok mye engstelse i det norske samfunn : Mange ser at deres livsverk forsvinner som følge av denne pesten. I dag har jeg tenkt at mange familier i Norge ikke har penger til å kjøpe mat – kan hende må de få hjelp av sine foreldre ? I gamle dager kunne man borge eller krite hos kjøpmannen – men slikt nytter ikke nå.
  Det å få penger ut av et overarbeidet NAV ; tar nok sin tid. Ja , tenk å ha småbarn og mangle mat…..

Det er stengt for kommentarer.