New York borgermester Bill de Blasio: Stopp gudstjenester og møter ellers vil jeg stenge dere permanent

Grunnlovsfestede religiøse rettigheter er underordnet myndighetenes Corona regler og nå truer den demokratiske ordførereren Bill de Blasio med å stenge kirker som bryter hans forskrifter permanent

Borgermester og demokrat Bill de Blasio legger ikke fingerene i mellom når han truer kristne kirker og forsamlinger som ikke etterkommer kravet om å stanse all religiøs virksomhet på grunn av den pågående Corona situasjonen i New York. Som kjent er New York episenter for det dødelige viruset, men et mindre antall kristne forsamlinger velger å følge sin grunnlovsfestede rett til å komme sammen for gudstjenster og møter. Til disse har New York ordføreren følgende budskap: “Stans gudstjenester og møter ellers vil jeg personlig sørge for at dere blir stengt for alltid.” Mens de fleste religiøse forsamlinger lydig følger myndighetenes forordninger, finnes det likevel flere kirker og synagoger som ikke vil la myndigheter og virus være det som bestemmer hvorvidt man skal komme sammen til gudstjenester og bønn.

Tomme kirker og bedehus er resultatet av Corona smitten, men ikke alle amerikanske menigheter følger blindt myndighetenes forordninger

“Jeg vil si til alle dere som forbereder dere for å komme sammen til gudstenester denne påsken. Hvis du går til synagogen eller kirken for å delta i felles gudstjenester på tross av at dere har fått gjentatte beskjeder om å ikke gjøre det (fra myndighetene) vil våre politistyrker ikke ha noe annet valg enn å avbryte gudstjenester og møter med makt. Dersom ikke menigheter og synagoger etterkommer våre regler og stenger kirker og synagoger for aktivitet vil vi ta ekstraordinære grep for å stenge disse og potensielt stenge dem permanent,” sier ordføreren i New York. Avisen Dagen kunne for noen dager siden fortelle at den kristne hjelpeorganisasjonen “Samaritan Purse” som ble grunnlagt av Billy Graham har blitt møtt med skepsis av mange New Yorkere som ikke ønsker å ta i mot hjelp fra konservative kristne som ikke deler deres liberale syn på fosterdrap og homoseksualitet.  Stadig flere kristne reagerer nå kritisk på at kirker og menigheter tilsynelatende blindt følger forbud og begrensninger som blir pålagt dem. Forbud og regler som i realiteten krenker troendes religiøse frihet og retten til å komme sammen for å tjene og tilbe Gud. Et sentralt spørsmål som det er grunn til å stille er om Jesus og apostlene hadde unnlatt å komme sammen til bønn og gudstjenester fordi myndighetene anvender Corona situasjonen til å stenge ned virksomheter de anser som ikke essensielle. For Guds menighet er det kristne Koinonia og det kristne eklesia essensielt. I videoen under snakker Mario The Vigilant Christian om temaet.

https://www.youtube.com/watch?v=fkXd4vGVTDI

Loading

3 tanker om “New York borgermester Bill de Blasio: Stopp gudstjenester og møter ellers vil jeg stenge dere permanent

 1. Uavhengig av om det akkurat nå er ufornuftig å samles i større mengder på grunn av coronaviruset, viser borgermesteren frem helt tydelig hva eliten egentlig mener om religion generelt.

  Religion har siden tidenes morgen vært nyttige idioter for konger og keisere, men nå regnes de bare som lik i lasten. Spesielt kristenheten som hyller Gud og Fedreland midt for øynene på den globalistiske eliten er som en rød klut.

  Det skal etter hvert ikke bli særlig vanskelig for Jahveh å gå til frontalangrep på all religion. Og blant dem er kristenheten den fremste eksponent og det største hinderet for NWO. Ikke minst nå som nasjonalismen har en ny vår og begynner å puste tilhengerne av en ny verdensregjering i nakken.

  Og glem ikke at Norges Erna Solberg er like globalrettet som George Soros selv. Det er som vi ser svært spennende tider for sanne kristne som ser hvor vinden blåser.

 2. I følge artikkelen truer ordføreren å stenge kirker og synagoger hvis de holder åpent. Det står ingenting om moskeer, hindutempel osv. Gjelder forbudet kun kristne og jøder?

  • Det er kun kirker og synagoger som ble spesifikt nevnt i hans tale.
   Han sier at det kun gjelder et lite antall kirker og synagoger som ikke etterkommer hans krav.
   De andre religionene ser ut til å samarbeide 100 prosent med myndighetene, men noen kristne og jødiske troende ser ut til å blåse i kravet og blir derfor truet.

Det er stengt for kommentarer.