108 Corona døde og Norge går inn i påskemodus for å minnes Jesu død og oppstandelse

108 døde og 6162 påvist smittede, en oppgang på 151 fra i går og 252 innlagt er status mens Norge går inn i påskehelgen for å minnes Jesu død på korset. Normalt sett vil hundretusener av nordmenn tilbringe disse dagene på fjellet eller på reise i utlandet, men i år blir det ikke slik. Heller ikke kirken og menigheter er i år et alternativ for norske menn og kvinner som befinner seg i delvis “lockdown” som en følge av viruset som har preget nyhetsbildet fullstendig de siste ukene. “Kom Kristus Jesus i hu, han som døde for våre synders skyld og ble reist opp igjen fra døden den tredje dagen,” er ord vi burde ha for oss i disse dager samtidig som vi fortsatt søker Gud i bønn for vårt land og folk. Det er få tegn på at den norske befolkning som er et hardnakket folk har vendt seg til Gud under disse spesielle tider. Vår bønn må derfor være at det må komme en situasjon som bringer landet på sine knær -fordi Guds gode vilje er at alle skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Med disse få ord ønskes våre lesere en god påske og i videoen synger David Meece sin “Forgiven” som er en konsekvens av hva Jesus gjorde for oss alle på korset..

6 tanker om “108 Corona døde og Norge går inn i påskemodus for å minnes Jesu død og oppstandelse

 1. Et kort og viktig budskap du kommer med Kjell. Jeg finner ikke noe som ligner, fra noen nettgudstjenester (jeg kan ikke påstå at det ikke finnes, jeg ender som regel med å slå det av det jeg har funnet før det er ferdig) Takk -og også for videoen. Den kunne ha blitt vist på drive-in i stedet for lovsang (som nesten aldri havner om hverken korset eller omvendelse lenger) Hva gjorde vel ikke Jesus for oss… Det finnes vel ikke ord for hva Jesus bare gjennomgikk for oss i Getsemane… Må vi snart få møte deg Jesus, tenker jeg…

  Jeg vet bare at noe er alvorlig galt her i menighetene. Jeg tenker på 2krøn 7:14 ofte. Det sendes også rundt en SMS melding om å be og gå imot koronaen, jeg kjenner at dette er IKKE det vi først og fremst skal være opptatt av, men heller det Kjell skriver.

  Jeg blir IKKE overrasket om det kommer en ny bølge med covid-19 eller jordskjelv. Jeg tror hungersnød, pest, jordskjelv gjentar seg.

 2. Amen, til det du skriver. Jeg undrer meg hva som må til for at både politikere og andre søker Gud i dette landet. Vi må rope: Gud vi vet ikke hva vi skal gjøre, men vi henvender oss til deg. Jeg tenker på at bortsett fra at folk ikke kan reise bort, virker det som de fleste ikke bryr seg så mye, spør du meg. Det var stappfullt med biler på Vågsbygd senter i går, da jeg bare tittet bort. Omtrent som en vanlig lørdag. Folk satt tett i tett, både inne og ute, på en liten kaffe i byen i dag. Men jeg tror vi nå etter hvert må skru tiden noen år tilbake i levestandard. Kanskje når konkursene kommer, folk må selge boliger osv at noen vil rope på Gud i Jesu navn. Men det skal jo bli som i Noas dager, ingen brydde seg, men levde som før. Lovløshetens ånd ser vi jo i dag mer og mer. Folk dra på Harryhandel til Sverige.

  • Norge er et hardnakket folk ser vi. Jeg leste et sted at salget av øl og sterk drikk var nærmest eksplodert i Norge, mens salget av bibler stuper: https://idag.no/salget-av-bibler-stuper-markert-nedgang-i-fjor/19.32957

   Fra USA hørte jeg at salget av bibler har skutt til himmels og det samme gjelder vist også ølsalget der.
   Men Norge følger ikke med på den positive siden er jeg redd.
   Vi er et hardnakket folk som vil leve i synd. Gud er i ferd med å ta fra oss støttene av brød og vann og kirkene tier om sannheten.

   Norske kristne må gå i dyp bønn for nasjonens mennesker

  • Søkelys: “Norske kristne må gå i dyp bønn for nasjonens mennesker”

   Jesus Kristus: “Jeg ber ikke for verden, men for dem som du har gitt meg, for de er dine”.

  • 1 Tim 2,1-4 Jeg formaner altså fremfor alle ting at det gjøres bønner, påkallelser, forbønner, takksigelser for alle mennesker, 2 for konger og alle dem som er i høi verdighet, forat vi kan leve et rolig og stille liv i all gudsfrykt og sømmelighet. 3 For dette er godt og tekkelig for Gud, vår frelser, 4 han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.

   Jeg går ut fra at du ikke avviser hva Paulus skrev til Timoteus.
   Bønner og forbønner for alle mennesker inkluderer så avgjort mennesker i vår egen nasjon.
   Vår bønn er at de skal møte Jesus og bli herlig løst og fri og gå over fra døden til livet, fra mørkets makt til Gud

Det er stengt for kommentarer.