George Orwells 1984 -Er det hva vi lever i nå?

George Orwells roman fra 1948 som fikk tittelen “1984”  har kanskje noe å fortelle oss alle i disse dager hvor vi lever med massiv informasjonskontroll om hva vi skal mene og tro om Corona viruset og den verdensomspennende nedstengningen. En film som kan være verd å ta med seg i disse Corona tider hvor politikere og massemedia gjennom å skape noe som minner om panikk har lykkes med å stenge ned hele samfunnet og store deler av økonomien. Folk som sier i mot eller stiller spørsmål med det som skjer, sensureres og blokkeres av sosiale medier samtidig som mainstream medias “faktasjekkere” på nettsider som faktisk.no og lignende gjør alt for å stille dem som stiller kritiske spørsmål med viruset og samfunnets opptreden i et negativt lys.

Se 1984, en gammel film som er verd å se

Én tanke om “George Orwells 1984 -Er det hva vi lever i nå?

  1. GODT RÅD

    I stedet for å kaste bort tid på verdslige eller religiøse ”profeters” opptatthet av tiden vi lever i burde det for sannhetssøkende mennesker rekke å studere Åpenbaringsboken og Jesu kraftfulle ord om vår tid i de tre synoptiske evangeliene i Matteus, Markus og Lukas.

    All annen hobbylesning av fantasifulle forfattere og ”snåsamenn” kan ikke gi deg evig liv, men spiser bare opp den presserende, korte tiden du har til din disposisjon for å komme i et godkjent forhold til Gud før det virkelig smeller.

    4
    1

Det er stengt for kommentarer.