Corona-viruset er 6-66 -som har fått enorm innflytelse på våre liv

Store deler av verden i total lockdown, stadig flere smittede og døde som en følge av Cowid-19 viruset eller Corona som det også kalles. Det spanske ordet “corona” som har seks bokstaver kan på norsk oversettes med “krone” eller på engelsk “crown”. I følge engelsk gematria har ordet “corona” en tallverdi på 66 og dersom man tar antall bokstaver i corona som er 6 og legger til gematria verdier av ordet som er 66 får man følgende resultat 6+66. Selv om vi kanske ikke liker å erkjenne det, har dette “krone-viruset” i løpet av få uker lykkes med å ta fra oss vår frihet, vår rett til å samles til gudstjenester og bønn, og på mange kontrollere konsekvensene av Coronaviruset våre liv på en måte vi ikke hadde drømt om under fjorårets julefeiring.

Jeg ønsker på ingen måte å trekke dette for langt, men på mange måter er det rystende og tenke på hvor raskt og effektivt dette krone-viruset har lykkes med å underlegge seg en hel verden på en knapp måned. I desember og januar ble vi fortalt av våre myndigheter, folkehelseinstituttet og av helseminister Bent Høie at Wuham viruset bare var en mild influensa og at det var nok å vaske hendene grundig og hoste i armhulen. Litt over to måneder senere er nær sagt alt stengt ned, på apoteket må man få kølapp for å slippe inn, på butikker er det satt opp plexiglass for å hindre oss i å puste på de ansatte og verden er på mange måter i total frys siden resturanter, tannleger, frisører osv osv er stengt. Kristne og store kulturelle arrangement er forbudt og menigheter har stanset all virksomhet etter ordre fra våre myndigheter. Selv om Corona viruset ikke er “dyret” i åpenbaringsboken burde det være et tankekors at et virus med et navn på 6 bokstaver som har tallverdi 66 så raskt klarer å underlegge seg verdens befolkning og så til de grader styrer våre liv og våre forsamlinger. Kanskje det som nå skjer et forbilde for det som ligger foran oss i følge åpenbaringsbokens 13 kapittel som taler om et merkesystem basert på dyrets navn og tallet for hans navn som engang vil bli innført og som gjør at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har dyrets merke…

Loading

6 tanker om “Corona-viruset er 6-66 -som har fått enorm innflytelse på våre liv

  • Det er tankevekkende Richard. På noen uker har et virus vi ikke hadde hørt om i november stengt ned alt nærmest. Skoler, barnehager, kirker, kinoer, puber og endog gaypride. Det er nå godt for noe…men likevel.. Vi lar oss lett bli fratatt vår frihet til å komme sammen å dyrke Herren. Dette er en forsmak på hva som kommer. Den kristne kirke i vesten bør begynne å legge planer for husmenigheter og det å komme sammen i heimene..

  • Det skjedde like raskt som når falsk religion snart tas “på en time” av “dyret” – nasjonene – ved hjelp av “dyrets bilde” – FN. Da synker den religiøse skjøgen/Babylon den store i havet som en kvernstein som kastes på sjøen.

   Den dagen vil ikke Jehovah Gud lenger høre bønner. Derfor er det NÅ som er den beleilige tid for frelse.

   1
   1
  • Til Josef Det er derfor det er herlig å være frelst av Jesus Kristus. Han som er den evige jeg er og som selv brukte værensutsagnet “ego eimi” om seg selv.
   Jeg er veien, sannheten og livet, og ingen kommer til Faderen (Jahve) uten ved meg, sa Jesus.

   Her er en sang spesielt til deg Josef https://www.youtube.com/watch?v=7zm1jDU_wT8

  • Du glemte å takke for sangen Josef 🙂

   Sangen er kjent og kjær Kjell. Har savnet slike sanger i “hillsongperioden” som har vart altfor lenge. Nå er det gjerne bare en gitar eller piano i lovsangen som gjøres på gudstjenestene.

   Det er ny tid nå. Ingen store møter lenger med kundalini-rykninger og latter. Falske profeter er meiet ned akkurat som rockestjerne/fotball-avguder og mange andre avguder, selv om det fortsatt er mulig å dyrke dem gjennom TV-ruta. Ikke lenger støyende møter der falske profeter sprer ut sitt budskap og der SELVE lovsangen/artistene dyrkes.

   Tenk at det ble stanset nesten over natta…. Ingen av oss ville gjettet det, men mange av oss har bedt om at det falske skal stoppes. Noen har bedt i årevis.

Det er stengt for kommentarer.