YouTube blokkerer europeres tilgang til RT og Sputniks YouTube-kanal -Facebook og Instagram gjør det samme

Google og YouTube blokkerer nå tilgangen til nyhetsinformasjon fra russiske nyhetsmedier som RT og Sputnik. Når du forsøker å få tilgang til RTs YouTube kanal blir du møtt med følgende beskjed fra den kraftige vestlige sensuren. “Denne kanalen er ikke tilgjengelig i ditt land”. På samme måte som de sosiale mediene har blokkert alternative nyheter om valgjukset i forbindelse med USA valget og alternative røster til Covid-narrativet -så har sensuren nå bestemt at det er kun informasjon fra den ene siden i konflikten som skal bli presentert på deres nettsider

Under andre verdenskrig ble nordmenn nektet å ha radio slik at de skulle slippe å få “alternativ informasjon” fra BBC og land som ikke var underlagt Nazityskland. Det eneste budskap folk skulle få presentert var det bildet nazi-Tysklands propaganda-maskineri ønsket å formidle. Nå har YouTube og Google tatt samme grep for å forhindre at begge sider i konflikten skal komme til orde. Også Facebook, TikTok, Twitter,  Instagram er instruert til å ta tilsvarende grep fra det globale propagandamaskineriet. Det rår et voldsomt Russlandshat i den vestlige verden på samme måte som det var et voldsomt Donald Trump har blant eliten, globalistene og den hjernevaskede masse. Fri tilgang til informasjon er nøkkelen til et demokratisk samfunn. Noe de europeiske regimene ikke er. These unprecedented bans are a clear assault on free speech, but you can still follow Sputnik on Telegram to avoid missing all the important news!,” skriver den russiske nyhetssiden Sputnik. Slik ser RTs livesending fra krigen i Ukraina ut på YouTube. Denne videoen er ikke tilgjengelig i ditt navn på grunn av sensuren!!

Our Telegram channels:
Sputnik News US — https://t.me/sputniknewsus
Global news — https://t.me/sputniknewsint
Sputnik News India — https://t.me/sputniknewsindia

4 tanker om “YouTube blokkerer europeres tilgang til RT og Sputniks YouTube-kanal -Facebook og Instagram gjør det samme

 1. Kjell. Du har helt rett. Sensuren har tatt over. Folk skal kun hjernevaskes med globalistenes narrativ, enten det er krigen, korona, vaksiner eller valgjukset.
  Vi er i Johannes åpenbarings sjette kapittel nå.
  Jesus har åpnet de første to seglene og det tredje skal åpnes om kort tid.
  Satan har tatt kontroll over massene via MSM og de sosiale plattformene som er underlagt dyrets system. De kristne som ikke ser hvor vi er må ha slumret på Zion lenge. De er i dyp søvn, fullstendig bedøvet av herlighetsteologi som før-trengsels-bortykkelseslæren er. Hundretusener av Guds barn er forført av denne vranglæren fra avgrunnen som mange i pinsebevegelsen forkynner.
  De blir forført fordi de ikke tror Guds Ord.
  Er det noen måter å unngå sensursperrene på?
  Noen som vet?

  5
  1
  • Jeg tror mange er blitt lei av dine stadige angrep på Rune og like lei av hans harde svar til deg.
   Det ser jo ut som om du elsker konflikt.

 2. Om russerne kutter sambands-kabelen fra Europa til USA : Så kan mye falle ut på internett. Jeg leser i dag at en annen kommentator på nettet er inne på det samme. Hva da med Søkelys – vil denne nettsiden falle ut ? Facebook går vel via server i USA ? Kjell Andersen kan gjerne svare på dette.

Det er stengt for kommentarer.