World Alternative Media: Dette er tyranni: MOST Businesses Will NEVER Reopen! – The CRISIS To Come

Et alvorlig budskap fra Josh Sigurdson i World Alternativ Media: Tyranniet er i ferd med å senke seg over den vestlige verden. Nedstegningen av samfunnet og næringslivet kommer til å føre til langt flere dødsfall enn Corona viruset er en innrømmelse fra selveste Bill Gates. I videoen forsøker World Alternativ Media å vekke opp folk fra søvn og sløvhet..

4 tanker om “World Alternative Media: Dette er tyranni: MOST Businesses Will NEVER Reopen! – The CRISIS To Come

  1. I begynnelsen var det usikkert hvor alvorlig Covid 19 var. Så man stengte alt for å være sikker. Nå viser empiri at det er 80-100 åringer som dør. Da kan samfunnet åpne. Friske mennesker kan ikke stenges inne slik at samfunnet og økonomien totalkollapser over tid. Man må sette inn tiltak å skjerme gamle og syke, mens resten av samfunnet er normalt åpent. Når flyene kommer i gang igjen nå, krever myndigheter at midtsetet må være tomt. Det er jo bare tull. Det har ingen betydning. Flyselskapene må begynne å tjene penger og få lønnsomhet igjen, og da må de fylle flyene. Er man redd for covid 19, setter man seg ikke på et fly.

    Men myndigheter avslører seg nå at covid 19 brukes politisk for å teste ut befolkningen om hvor lydig de er. De drakoniske lovene er kommet for å bli og kan lett taes opp ved behov. I USA er det i gang med opprør blant befolkningen i enkelte stater. Folk for ikke arbeide og småbedrifter går over ende. Dette er gjerne i demokratiske stater. De gjør dette for å skade Trump slik at han må ta ansvaret etterpå.

    Jeg er mer overbevist enn noen gang at dette viruset ble plantet fra Kina og venstreliberale i vesten og demokratene i USA samt Deep State, for å ødelegge USAs økonomi slik at Trump taper valget.

    • Fantastisk å høre 🙂 Det var litt av en nyhet!
      Ingenting om det på VG NRK (foruten at nordmenn sprer konspirasjonsteorier om Gates. Er det også konsp. at barn i India er lamme etter vaksiner?) Takk for anbefaling.

Det er stengt for kommentarer.