Demokratene med ny etterforskning av Donald Trump

“The do nothing democrats” har nå satt i gang en ny etterforskning av Donald Trump melder gammelmedia VG. Demokratene i Kongressen har åpnet en gransking etter at president Donald Trump sparket mannen med ansvar for internrevisjon i utenriksdepartementet. Generalinspektør Steve Linick er den siste av en rekke tjenestemenn med tilsynsfunksjoner som Trump avskjediger. Lørdag opplyser lederen i utenrikskomiteen i Representantenes hus, Eliot Engel, og Bob Menendez fra Senatets utenrikskomité, at de har bedt om innsyn i relevante saksdokumenter innen fredag. Rapporter tyder på at Mike Pompeo selv ba om at Linick skulle få sparken «fordi generalinspektøren var i gang med en gransking av urett begått av utenriksminister Pompeo selv», ifølge Engel.

Dermed fortsetter “Do Nothing Demokratene” sin policy med etterforskninger av Donald Trump fremfor å gjøre noe for det amerikanske folk. Selv midt i Corona hysteriet med en eksplosjonsartet arbeidsledighet og økende fattigdom blant amerikanerne, er demokratene mest opptatt av å etterforske Donald Trump. Hvordan det går med egen befolkning i de demokratisk kontrollerte delstatene som har de tøffeste “shutdown” tiltakene, ser ikke ut til å oppta den kriminelle maktelite som styrer det demokratiske partiet. Imidlertid og uansett hvor mye fake-news media rapporterer av dritt om president Trump, vil presidenten gå seirende ut av høstens valg.

13 tanker om “Demokratene med ny etterforskning av Donald Trump

  • Jepp, Jesus tar godt vare på de som gifter seg på nytt igjen og skiller seg, Jan Kåre. Det har du rett i.

   Det er bra at du innrømmer at din rabiate kamp mot Jan Aage Torp var over noe helt annet enn gjengifte. Ha en god 17. mai.

  • En forkynner kan ikke. Gifte seg igjen.
   En President har ikke de kravene, han skal lede landet sitt.
   God 17. Mai ??????????

 1. Jepp… her er det bare å drikke et glass med klorin og et glass med salmiakk om morgenen. For det har Trump sagt at dere skal gjøre. Og for all del, ikke ta fake news og gammelmediaen som skriver at dette er farlig for dere alvorlig.

  Gjør som Trump sier: Drikk klorin og salmiakk. For som bildet over viser, han har støtte av Jesus til dette.

  … Og ellers en god 17.mai der vi feirer andre verdier enn det Søkelys og Trump hirden står for.

  • Selvfølgelig har Trump ikke oppfordret noen til å ta et glass klorin eller salmiakk.
   Dette er noe som bare finnes i ditt hode.

  • Haha….. Trump har faktisk sagt at man skal bruke disinfectant (herunder klorin og salmiakk) ved oral eller infisert gjennom sprøyter. Og det har jeg tidligere ført bevis for.

   Så her lyver dere i Søkelys. Hva er det Bibelen sier om løgnere, Søkelys ?
   Det er ikke mye bibeltroskap i Søkelys.

  • Dersom du så dette i sammenheng, snakket legene om ytre definfisering, og Trump stilte et spørsmål om ikke det på en eller annen måte var mulig å lage eller finne opp en teknikk som gjør at man kunne desinfiseres fra innsiden. Noe det kanskje vil bli i fremtiden.

   Han oppfordret ikke noen til å drikke salmiakk eller klorin slik du hevder.
   Det er en virkelig grov forvrengning av virkeligheten.

  • Betagende baktanker har mye på hjertet. Men gjør seg ikke så umak med sannheten.

  • Løgn og bortforklaring, Søkelys.

   Dette sa Trump: “”So I asked Bill a question some of you are thinking of if you’re into that world, which I find to be pretty interesting. So, supposing we hit the body with a tremendous, whether its ultraviolet or just very powerful light, and I think you said, that hasn’t been checked but you’re gonna test it. And then I said, supposing it brought the light inside the body, which you can either do either through the skin or some other way, and I think you said you’re gonna test that too, sounds interesting. And I then I see the disinfectant, where it knocks it out in one minute, and is there a way you can do something like that by injection inside, or almost a cleaning. Because you see it gets in the lungs, and it does a tremendous number on the lungs. So it’d be interesting to check that. So you’re going to have to use medical doctors, but it sounds interesting to me, so we’ll see. But the whole concept of the light, the way it goes in one minute, that’s pretty powerful.””

   Legg merke til, hvis du vil være sannferdig, de ordene “you can do something like that by injection inside” som selv du vil innse ikke er utvortes.

   Så du er en Trump tilhenger som publiserer det grovt blasfemiske bildet over selv om du mener man ikke kan stole på hans ord.

   Ha en fortsatt god 17. mai, uansett hva denne dagen må bety for deg.

  • Jeg vil bare legge til at selv Trump tilhengere blandt folk flest og i media mente at med disse ordene mente Trump at han mente disinfectant, som i Norge er klorin og salmiakk, og at dette skulle brukes til innvortes bruk.

   Du kan ikke lyve deg vekk fra Trump sine ord og slik alle, herunder han selv to dager senere, tolket dem. Men jeg ser at ærlighet er en dyd som ikke finnes i din sekteriske avart for kristendom. Og med våres forskjellige etiske og moralske verdier er det derfor nyttesløst å ha en dialog med deg.

  • Betraktende betrakter. Du tolker Trump slik ISIS tolker koranen.
   Forstår ikke sammenhenger og forsøker å sprenge flest mulig med deg i åndelig død.

 2. Bibelen sier at det alltid er riktig å be for myndighetene. Men enda viktigere er det vel å leve slik at bønnene faktisk blir hørt.

  Det store spørsmålet i dag er om det er håp. Dette tenkte jeg alt når Obama ble glorifisert i mediene. Jeg tror mediene er en god indikator for tilstanden i et land. Dels pga hva de formidler og dels fordi folk betaler for dem. At de fleste medier i USA ser ut til å støtte udemokratiske krefter tyder på at situasjonen er svært alvorlig. I Norge er situasjonen antagelig enda mer alvorlig siden politikerne finnansierer løgnaktige medier over statsbudgettet hvis de formidler manipulerende propaganda for dem selv.

  Ofte kan det se ut som om likhetstrekkene mellom mellomkrigstiden og det som skjer i dag er slående lik. Mediene og journalistene spillte en nøkkelrolle i det som utviklet seg til 2.VK. Ikke nødvendigvis ved å oppfordre til krig men ved å undergrave sannheten. Og som det står i Bibelen, folk elsket ikke sannheten.

  Det er lett å rive noe ned. Men det tar tid å bygge det opp. Slik er det med sannheten også. Hvis folk først gir avkall på det som er sant og rett så kan dette sammenlignes med å kutte en fortøyning. Alle tanker og meninger begynner å drive for vær og vind.

  Er det noen som har betalt NRK-lisens så har de noe å lære av talene til David Wilkerson. De er en del av problemet. Og hvis kristne har vært med på å finnansiere den antikristelige propagandaen, så er dette et enda større problem.

  Hvorfor mener folk at dagens massemedier er så viktige? Kristendommen har eksistert i århundrer uten disse. Jeg tror folks forhold til medier handler om hvordan antikrists ånd får mer og mer kontroll over folks tankeliv. Dels ved å prege dem og dels ved avhengigheten de skaper.

Det er stengt for kommentarer.