WND: Nettsiden “GOFUNDME” blokkerer for innsamling til det kristne baker-ekteparet

go-fund.meHomoseksuell aktivist og bakerieier  Lisa Watson som driver  Cupcake Jones fikk stanset online innsamling til kristen bakerfamilie

I følge WND skal nettsiden “Go Fund Me” ha stengt ute en innsamlingsaksjon som var satt i gang via deres nettsider for å hjelpe det kristne familiebakeriet som står overfor konkurs etter at en dommer går inn for at familien bak bakeriet måtte betale erstatning til et lesbisk par som hevder seg så skadelidende når de fikk nei fra bakeriet til å lage en bryllupkake at de blant annet begynte å røyke. Det var satt i gang en online aksjon for å gi familien som eier bakeriet en hjelpende hånd, og når “Go Fund me” besluttet å stoppe innsamlingsaksjonen til den kristne familien var det allerede kommet inn mer enn 109 000 dollar. Det var en konkurrent av det kristne familiebakeriet som stod bak klagen som førte til at “GoFundMe” stengte kontoen.

Familien vil imidlertid få ut de allerede innsamlede pengene og avgjørelsen om å stenge bakerfamiliegofundmed kontoen for å støtte ekteparet er påklagd og blant de som har kastet seg inn i kampen for å hjelpe den kristne bakerfamilien er Franklin Graham og organisasjonen “Samaritan Purse” hvor det er satt opp en nettside hvor folk kan yte bidrag til familien som blir så sterkt forfulgt av amerikanske myndigheter. Også kristne i Norge kan yte sitt bidrag til storfamilien som risikerer å gå konkurs på grunn av de følger sin samvittighet og setter sin tro ut i praksis uten å gå på kompromiss. Det var en homoseksuell aktivist i det konkurrerende bakeriet “Cupcake Jones” som skal ha medvirket til at innsamlingen til den kristne familien ble stoppet av “GoFundMe”. Det konkurrerende bakerivirksomheten som har denne Facebooksiden blir drevet av Lisa Watson som er en kjent homoaktivist som jobber for å fremme intoleranse mot dem som ikke bøyer seg for homofascismen. Det er en familie på to voksne og fem barn som er under press fra amerikanske myndigheter og nettsiden som er satt opp av Franklin Grahams organisasjon “Samaritan Purse”  for å hjelpe den kristne bakerfamilien økonomisk kan besøkes her

gaystapo-logoNyheten om at GoFundMe.com har stoppet innsamlingen til den kristne familien har skapt sterke reaksjoner blant kristne. “Det vi nå ser er Gaystapo i aksjon og som kjent, Gaystapo viser ingen nåde, skriver bloggeren Steve Berman på sin nettside. Det vi ser her er at LGBT har adoptert Gestapo metoder i sin kamp for sine rettigheter og da bryr man seg neppe med at man ruiner en fembarnsfamilie som følger sin kristne overbevisning,” skrives det i kommentarfeltet på en annen blogg som omtaler saken.Også Christian News Network har søndag rapportert nyheten om at GoFundMe har blokkert innsamlingen til den kristne familien.  Imidlertid kan man bidra til å hjelpe den kristne familien via “Samaritan Purse”

Underskriftskampanje som vil stanse “GoFundMe’s” diskriminering av kristne

franklin-graham-bakerinnsamlingEtter at flere og flere kristne medier de siste dagene har fortalt sine lesere om hvor slett behandling den kristne bakerfamilien har fått av “Gofundme.com” har linken til Franklin Graham og Samaritan Purse’s innsamling til familien blitt publisert i flere større kristne aviser i USA. Samtidig har enkeltpersoner satt i gang en online underskriftskampanje som protesterer på at nettstedet har stanset innsamlingen til familien. Du kan besøke underskriftkampanjen og delta i protesten mot Gofundme.com på denne nettsiden.